*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (81)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Eli cum mai esti cu raceala? Cu unghiile cand trebuie sa ajungi iar la medic?
Mirtha ma bucur ca a iesit botezul cum ti-ai dorit! Abia astept sa vad pozele!
Manumanu felicitari pentru primul dintisor al Anastasiei! Sa iasa toti fara probleme si Raducu sa se ia dupa ea si sa-i iasa la fel, macar de acum incolo.
Malinas, Miky-ea


poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Anca 27 multumesc, voi incerca sa vin mai des .
Alaltaieri m-am muls putin ca sa vad cum arata laptele. era un lichid aproape incolor si nu era gras de loc (puteam clati biberonul cu apa si ar fi fost curat). De asta cred ca laptele nu mai avea consistenta. Plus de asta doarme mai bine de cand ii dau lapte praf.

Hera 25 eu am incercat sa-i dau lapte praf de vreo doua luni dar nici nu a vrut sa auda . Il lasam un timp si iar incercam, ba cu lingurita, ba cu biberonul (am cumparat vreo trei feluri de biberoane). Saptamana trecuta, vineri dimineata m-a muscat asa de tare de am spus GATA. Ma musca in fiecare noapte de nu mai stiam ce sa fac. Vineri seara am iesit in oras si copilul a ramas cu mama. Seara eu ii dau cereale de ...vreo trei luni. S-a trezit de vreo cateva ori dar mama l-a adormit in brate. Samabata noaptea i-am facut 100 ml de lapte si...i-a baut in vreo 30 secunde. I-am mai facut 70 ml si i-a topit si pe aia. Eram asa de fericita de imi venea sa-i trezesc pe toti in casa sa le spun. De atunci nu i-am mai dat san. Nici nu plange dupa el. A fost mai usor decat credeam. Cam asta este povestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

La multi ani EVA!!!

La multi ani David de Bebecris!!!

Eu sunt intarziata, ca de obicei.

Caterinas, Miruna de cand s-a intarcat, mananca lapte praf asa: 250 ml dimineata si 250 ml seara la culcare. Cantitatea nu e batuta in cuie, variaza, dar mai mult de 250 ml nu a baut la o masa. Dar fiecare copil are limita lui, eu zic sa incerci sa ii dai aproximativ dupa indicatiile de pe cutie si urmaresti sa vezi daca vrea mai mult si ii mai dai un supliment.
Andy noi nu tinem lumina de veghe pt ca am observat ca dormea mai agiatta galusca noastra si se trezea mai des noaptea. Daca se trezeste peste noapte, aprind o veioza mica sa vad ce fac, sa nu cad in cap, dar in rest intuneric in camera. Pupam dulce puiul mic, l-am cam neglijat pe pretendentul nostru. Lasa ca va trimitem o poza cu ochi albatri sa va topim dfinitiv.
S-a trezit vrabiuta, am fugit. Pupici la mamici si cozonacei.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

ginye nu-i mai scoate tava de la scaunel..si noi la fel patim cu diana..multumesc de incurajari...
madutza..si eu la fel cu nodul...la mine e chiar deasupra mamelonului..si e cam mare...putin mai mic decat o nuca...nu ma doare, nu ma simt rau...dar sunt moarta de frica...
eu azi ma duc la dr...nu va imaginati ce stare am...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]


Bafta mult la doctor! Nodulul meu este de dimensiunea unei monede de 10 bani si am impresia ca s-a mutat mai aproape de mamelon fata de acum 7-10 zile cand l-am descoperit. Este tare dar nu ma doare..cred ca sapt viitoare merg si eu la medic


Mada mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, David! Sa cresti mare, cuminte si fericit! Sa fii mereu un luptator asa cum te-ai dovedit a fi din primele zile de viata!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Eli, belea mare cu unghiile tale, dar pana la urma trebuie s-o rezolvi cumva.

Lorellay, Madutza, asa cum au zis fetele, mergeti la medic fara frica. Nu orice umflatura e de rau, dar mai bine sa va linisteasca un specialist.

Ramo, am votat printesica in iarba. Bafta, sa castigati concursul si sa ne trimiteti si noua revista. Intre timp ati aflat ce e cu voturile acelea multe la concurenta? Care-i smecheria sa o aplicam si noi?

Andy, si noi mai tinem o lampita in camera din cand in cand, mai mult pentru mine decat pentru ea, ca mi-e mai usor s-o urmaresc.

Iza, si eu am citit pe undeva ca sunt normale astfel de manifestari la o anumita varsta. Tot la amor frantuzesc m-am gandit si eu cand am citit!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Miki, Teodora are oarecare afectiune pentru nan asa ca de bine de rau acum aduna vreo 500-600ml in 24 ore. Poate o sa-i placa si lui Mihai.

Alra, ce ochi albastri are Nicole!!! Si ce falcute!!!

Bertha, simpatic tare Darius. Reclamele nu le imita? Ca Bogdan era as la prostioare din astea “inteligente”.

Anca, La multi ani, sotului! Frumos gestul tau, sa va bucurati impreuna mereu!

Amalia, David este un copil minunat, iar tu o mama desavarsita daca el iti face astfel de marturisiri. Sunt convinsa ca te ocupi foarte bine de amandoi si ca sunteti o familie fericita.


Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Alra, e minunata Nicole, pe cuvant Ochii superbi si fata foarte expresiva si vesela! Parca zambeste tot timpul.
Pupam mancacioasa si pe sora-sa
Ce mananca Nicole asa de bine acolo? Pare un gen de budinca..?!

[b]La multi ani, David de Bebecris!! Sa cresti mare, sanatos si sa ai parte numai de fericire, bucurii si noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

lorellay si madutza hai curaj va fi bine imp e ca le-ati descoperit la timp si veti merge la doctor. sanatate
amalia deh raceala pai nah ca a racit si dimitrie si ieri timp de vreo 24 de h nu am reusit sa ii scat febra, da febra lui dimitrios...prin urmare aseara a halit prima doza de antibiotic intr-o ora nu mai avea neam de temperatura...suspectez lingerea carutului din supermarket ...ce facbaiettii veseli?
ami si aleindad.g fete dragi am descoperit o noua metoda de tratare a ungilor pilirea lor pe centru si apoi baie in apa cu sare timp de 10 min..zice ca de la pilitul pe centru duce la eliberarea tensiunii pe margine..nush ce sa va zic dar parca numai dor asa...uff nu ma primeste nimeni pe nicaieri pana nu trece unghia de carne in sus.....deci astept sa treaca unghia prin carne si sa iasa in partea alalata..ma doare mintea deja..va ameti de tot, nu?
ramo asta e tara noastra de kko..lasa nu te mai necaji
sa va zic cu accidentul ce a reiesit in urma anchetei...ca ionul este vinovat de prod accidentului...si acum tineti-va bine sa vedeti cum au ajuns ei la aceasta cl numai pe baza marturii lui ion, musulica neprezentandu-se nici pana in ziua de azi sa declare la politie accidentul...am ramas rau impresionati de acest tip de oameni..cineva din interiorul politiei ne-a declarat ca mushulica are pile tari prin zona..nu se vor lua nici un fel de masuri impotriva musului..si inca o chestie daca tot e ionu vinovat atunci de ce nu i-au lasat permisul si nu a primit nici amenda sau puncte de penalizare..nah ca m-am enervat ...ei au profitat ca noi aveam casco si ca o vom face asa....a si inca ceva mosul nu va primi copie dupa asigurarea noastra rca...mai intelegeti ceva.....ionu e suparat rau-aseara statea asa ca o leguma mi se rupe sufletul cand il vad asa -si nu intelege cum l-au putut scoate pe el vinovat in cdt-ile in care cei ce circula in intersectii au prioritate fata de cei ce urmeaza sa intre in ea...off...cu curaj inainte

*************************************
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, David!

Lorellay, bafta la dr, te astetam cu vesti!

Aleinad, ba vorbeste toata ziua numai cu citate din reclame "mama mea e super", "ca sa nu-mi lipseasca energia" etc.

Gynie, ceva noutati?


Am reusit sa pun cateva poze recente, nu prea mai sta la sedinte foto, doar daca e in patut, ca n-are unde fugi, in rest, reusesc sa fotografiez, ceafa, o ureche, funduletul.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)


poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput