*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (81)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo votat
Bertha tre sa scoti o carte : "Cum sa faci copii frumosi". Sunt adorabili amandoi si Ioana (pup vanataia din frunte) si Darius.
Anca da, gandesti bine la ce te gandesti...am cam ramas in urma cu amorul, dar diseara....Mai ales ca acum ca lucreaza si e plecat atatea ore de acasa si mi se face dor de el...sar la atac

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Salutare!

David, pletos frumos cu ochii negrii!

Am si eu ceva noduli, asta-i unul din motivele pentru care strang din dinti si continui cu alaptatul noaptea in stil haotic, seara cum ma prinde.
Acum suge pitix, e la al doilea ca primul nu i-a ajuns. Ma bucur ca azi a papat si ea de la sot o portie de mancare (80 de ml, dar cam asta-i doza ei de papa ). Ca de cand am inceput munca face greva foamei pana la ora 4:30, putina paine cu gem/unt si apa, apa.
Azi mi-a zis sotul ca s-a miorlait 2 ore dupa mine, ia perna mea in brate si incepe "mam-mam". N-am ce sa fac
Caterinas, am retinut ca l-ai intarcat la 6 luni. Cum a fost? El mai vroia sa suga?

Alra, am uitat sa-ti propun. Da mie Nicolu sa ajung la cifra magica trei . Laura oricum face cat doi, nu? Visez si eu la trei fete cucuiete blonde cu ochi albastri, nesatula de mine, nu-mi ajunge doua. De fapt ma gandeam ca poate asa invata si Elisa sa manance mai bine.
Berthuza ce-mi place panterutza , ce ranjita este ea, ne prezinta dintisorii ei.
Ana a inghitit un ban, eu eram la Copenhaga, pana am venit acasa il si recuperase mama din noroc . Si Elisa niste scotch saptamana trecutasi o baterie micuta i-am scos-o din gura, inca nu stim de la ce jucarie este.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Carmendu multumim!

Bertha ca bine zice Babyzapi. Ai doi copii superbi!

Otilia pt o mamica muncitoare!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Salutare!

David de Bebecris Sa cresti mare si sanatos!

Mamiseli: Am crezut ca ne-a uitat Mirunica, tocmai ne pregateam sa mai fluturam niste gene luni si intoarse in niste poze, poate o facem sa mai arunce o privire albastra spre noi. Asteptam pozele. . Dar lui Thomas sa nu i le arati! Mai bine doar noua, ca el deja are ochi albastri.

Alra: E o scumpa Nicole! Incerc sa gasesc asemanari intre cele 2 surori, dar nu-mi prea dau seama din poze.

Bertha: Sunt superbi! Mai ales Darius in poza in care se vad bine ochii frumosi cu genele intoarse si Ioana in poza cu rochita portocalie in care pozeaza ca Marilyn Monroe, cu in piciorus asa...smechereste si sagalnic.

Carmendu: Cum mai ia Victor in greutate cu noul lapte?

Ramo: Votat!

Lorellay: Ce-a zis dr.?

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ramo votat si eu.

Lorellay toate bune?

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ANCULE poftim acum citind mai bine obs ca am facut procedeul invers am pilit si apoi am imbaiat ...da zau de pricep faza cu taiatul in v poate ma dumiresti tu
Pentru cei ce au astfel de problema va propun urmatoarea solutie.
1. Se decupeaza un mic V la mijlocul unghiei pentru a scade tensiunea la extremitati.
2. Se inmoaie unghia in apa calda cu sare.
3. Si acum partea interesanta: Se va pili toata suprafata unghiei cu o pila de unghii eficienta. La nevoie se continua si in zilele urmatoare, pana se face cat mai subtire si suportati.
Peste cateva zile veti simti ca a disparut durearea din extremitati.
Nu taiati unghia sub nici o forma. Lasati-o sa creasca. Asteptati sa iasa colturile afara, pentru ca mai apoi sa taiati patrat, nu rotund.
Expicatia: Pilind suprafata, informatia de crestere a unghiei se modifica si atunci partea din lateral tinde sa acopere partea pilita.

sau
metoda 2

Dac#259; unghiile īncarnate v#259; dor, īncerca#355;i urm#259;torul leac natural: lega#355;i o felie de l#259;māie (Citrus limon) proasp#259;t#259; - un agent calmant #351;i emolient - īn jurul degetului afectat #351;i l#259;sa#355;i-o #351;i peste noapte, dormind īnc#259;l#355;at cu un ciorap.

Cānd unghia devine suficient de moale pentru a se deta#351;a cāt de pu#355;in #351;i u#351;or de carne, t#259;ia#355;i-o cu grij#259;, folosind o forfecu#355;#259; bine dezinfectat#259; cu iod, #351;i strecura#355;i sub col#355;ul ei o buc#259;#355;ic#259; mic#259; de vat#259; steril#259; r#259;sucit#259; īn a#351;a fel, īncīt unghia s#259; r#259;mān#259; īndep#259;rtat#259; de carne pān#259; va cre#351;te normal. Schimba#355;i vata zilnic.

Se pare ca metoda aceasta a dat ceva rezultate.....este pe softpedia.....o sa incerc si eu.....poate va este si voua de ajutor

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

David,la multi ani,sa fii un luptator ca si pana acum si sa ai parte de tot ce-i frumos in lume!
Lorellay,tinem pumnii si asteptam vesti bune!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Lorellay, asteptam vesti!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Otiliav l-am intarcat acum 5 zile, exact la 10 luni. Da, el mai vroia sa suga dar ma musca groaznic si nici nu mai aveam prea mult lapte. pana acum 5 zile nici nu a vrut sa auda de laptele praf dar de atunci bea de nu se mai satura de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mda, Milka forever scrie pe mine. Am lapte, vin acasa "plina ochi" dupa 10 ore de la ultima alaptare. Am tot incercat sa o pacalim cu lapte praf dar nu vrea, inca
E bine macar ca nu mai vin de la servici. N-ar fi nici o problema ca nu vrea laptele praf dar am in plan diverse deplasari si nopti pierdute si deja e cam aiurea sa o tot dau cotita ca nu pot veni de acasa ca-s la datorie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput