Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 237)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hola !

Ne mai tineti minte ?
N-am mai scris de mult , dar v-am citit regulat
In primul rand , vreau s-o felicit pe proaspata mamika Elle pentru frumusetea de fetita pe care a adus-o pe lume. Sa-ti traiasca si sa-ti faca zilnic cate o bucurie !

Gravidutelor Miri si Mary ...felicitari din inima pentru perechea de samburei ! Noah este un nume superb...Mary , tu ce nume de fete visezi ?

LalaD , ce-ai patit mami de esti asa suparata? Recesiunea sa fie de vina ? Daca e asta , atunci fa ca mine ...gandeste-te ca sunt altii mult mai afectati...eu ma incurajez spunandu-mi ca inca stau bine ca sotul are inca serviciu ( chiar daca castiga jumate din banii de anul trecut ) , ca n-am decat un credit , ca am casa ( chiar daca s-au spulberat sperantele sa ne mutam curand intr-un apartament mai mare )...vad jumatatea plina a paharului si-l rog pe Dumnezeu sa ne tina sanatosi . Las' ca vine Croitoru asta si ne scoate el din criza

Lala 20 , ce s-a intamplat de trebuie sa mergi cu Bia la psihiatru ? M-ai lasat paff...un copil atat de mic sa aiba nevoie de asa ceva ?!

Roxanici , bine ca ati trecut de dezinterie si ca buburuza n-are infectie urinara. Raceli or sa mai fie ...ca doar de-abia a inceput sezonul.

Mai stiti ceva de Gugu ? I se apropie si ei DPN-ul si tare as vrea sa stiu ce mai face ?

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mary felicitari pentru bebelina!!! sa fie sanatoasa si sa vina pe lume la 40s fix fix! sa stii ca la noi a fost invers .. eu eram cea turbata de suparare si sotul a acceptat cu bine vestea .. dar, poate bb nr 3 ne iese si noua cu putza ..

miri credeam ca de la bibe a facut petele acelea .. nici eu n-as vrea sa-i scot bibe caci e tare atasata de el. cat despre greutatea annei .. da, e ok .. si dr mi-a spus ca a luat chiar un pic mai mult decat trebuia. eu eram stresata ca a dat inapoi din cauza lapticului meu dar vad ca e bun ... multi pupici la cei 3 flacai si lui mami cea frumoasa!

lala imi pare rau ca pletosel face mofturi la papa .. ceva dinti, masele de iesit? ca si eva face nazuri rau la papa de 2 zile .. e un chin s-o hranesti ..

alinak multa sanatate si sper sa nu ia si dariuca.

roxanici iubita .. ce bine imi pare ca mai dai pe la noi. tare dor mi=e de voi. imi pare rau ca v-ati dus cu una la spital si ati venit cu alta .. off .. fir-ar sa fie de raceala, tin pumnii sa treaca repede repejor. pupici!

lala20 off ce problemuta ai cu bia? sper sa nu fie nimic grav.

vera da si eu sper sa treaca cuarand ca ma catar pe pereti .. iau amoxacilina la 6h ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Sa va zic cate ceva si despre noi...
Suntem inca la Badeni...nu ne induram sa mai venim in Bucuresti. Pana acum 2 zile am avut o toamna superba , calduroasa si cu putine ploi. De ieri , s-a schimbat vremea radical...este un frig de parca am fi in miezul iernii... 5 grade , ieri a dat si prima ninsoare , s-au albit dealurile din fata casei , iar pe munte e zapada in toata regula.

Sarei i-a mers foarte bine aici din toate punctele de vedere , a stat numai afara , a inceput sa aiba si apetit , s-a calit , a invatat o gramada de lucruri. In ultima luna a crescut foarte mult ...cred ca si datorita faptului ca am fost la mare...a luat 800 g in greutate si am ajuns si noi la aproape 11 kg. Tot in ultima luna a castigat si 6 dintisori noi...4 iesiti si 2 canini care stau sa sparga gingia.
A trecut nesperat de bine peste o viroza care ne-a terminat pe mine si pe maica-mea , cu febra , dureri de cap si tuse magareasca...ea a avut doar vreo 2 zile de muci.
Vorbeste de ne impleticeste , ne lasa uneori masca cu ce da din ea...stie 4 poezii si lalaie si cateva cantecele gen "Avion cu motor " sau "Buburuza-ruza". Aseara ne-a facut sa ne spargem de ras cu o faza...la noi , masina de spalat este un fel de "bau-bau" , cand nu mananca sau face vreo tampenie ,o amenint ca o bag in masina de spalat...aseara , mama l-a chemat pe bunica-meu la masa si el a refuzat , ca nu ii era foame...Sara , care era pe faza , se duce la el si cu un ton foarte amenintator ii zice " Te bag in matzina nat " , adica il baga in masina de spalat
Si faze din-astea avem zilnic...azi , nerabdatoare sa iesim afara , ma ia de mana si-mi zice " Hai odata mami ! "...pana acum zicea numai "hai , mami !"

Este fan "Aniela" , seralul de pe Acasa pe care il urmareste impreuna cu mamaie...cand aude melodia de generic , se duce repede si o cheama pe mamaie ca "cepe Aniea" ( incepe Aniela ) . Le stie pe Niculina , pe Mimi , pe Tisica...si ii striga in gura mare prin casa

De vreo saptamana face kk numai la olita...si astea ar fi lucrurile bune. Cele rele...ca nu accepta periatul pe dinti , ca mananca numai blenduit , ca imi testeaza zilnic limitele cu cate prostii poate sa faca
O alta problema mare care o avem...nu prea bea lichide...decat lapte 500-600 ml pe zi si vreo 150 ml de apa. Nu-i place ceaiul , nici sucurile...desi am incercat o gramada de variante.Nu pot s-o invat sa bea cu paharul iar canutzele pe care le avem ( si slava Domnului , avem o multime ) sunt bune de ros si de picurat pe jos cu ele.
Din cauza ca nu prea bea lichide , avem probleme cu constipatia...de multe ori am fost nevoita sa-i bag supozitor pentru ca urla ca nu putea sa faca kk.Am incercat cu prune , cu miere ...niciun rezultat , este mereu beton.

Eu m-am ales cu o atela gipsata la mana dreapta , dupa o harjoneala alalta-ieri seara cu pitika...nu stiu cum am apucat-o ca am simtit ca mi se suceste incheietura...pe moment nu m-a durut , dar noaptea , m-am trezit ca nu pot sa apuc de pilota de durere , iar ieri nu mi-am putut misca deloc mana. Aseara m-am dus la spital , mi-au facut o radiografie si mi-au zis ca este o luxatie si ca n-am voie sa misc incheietura , asa ca mi-au pus gips de la degete pana la cot si trebuie sa stau asa 10 zile

Hai ca m-am intins si cred ca v-am plictisit destul...stiti cum sunt eu...intru rar , dar si cand intru...scriu , nene !

Pusici

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Lala20 uf sper sa gasesti repede rezolvare cu Bia si sa nu aiba probleme.

Roxiii ma bucur ca nu are infectie urinara buburuza.Las ca raceala trece ea.Ai grija si de tine te rog.

Nemary, felicitari pt fetita!!!

LalaD, si noi suntem in plina eruptie de canini, toti 4 deodata .Il mai apuca plansul asa din cand daca se atinge prea tare cu ceva la gingie.Face si el figuri cand vede ca il pun la masa, dar pana la urma mananca.
Las c-or trece si astea. si rabdarica.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

hehe..pai datorita tie scriu mai des..caci mi-ai readus in minte forumul..si acum incerc sa scriu si eu cand pot
puup

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

am pus si eu 10 poze mai noi cu stefiuta, sper ca se vad
va pup iar

10 poze noi

Ingerasul creste

he, he ce bine imi pare ca scrii mai des Stefi arata f bine, ti-am mai spus iar tu parca ai mai slabit.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 15+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

feteleor, multumesc din suflet pentru aprecierile la adresa stefiutei...m-ati emotionat ca ati vizionat asa repede pozele:)
am vazut si eu cateva poze ..baietii lali si ai emmei. cam atat, dar promit sa recuperez.

cat despre anglia..e superb..dar am un sentiment de profunda frustrare..m-am nascut in tara gresita..ma omoara gandul ca profesional nu voi putea avansa niciodata atat cat as avansa aici..e tare frustarnt.dar nu vreau sa deschid discutiam, cacie interminabila.
Ca sa vedeti ce figura si stefy, cum am aterizat am sunat acasa sa le zic ca a fost bine..si ce sa vedeti, stefy a facut o urticarie pete rosii si in relief pe fata si maini..sa mor..imi venea sa ma inmtprc ins ecunda doi...mereu face asa, de acte ori plec (si am fost plecata de cateva ori) face ceva..o febra, o urticarie, o treaba..mor de ingrijorare..nu de alta dar ma simt ingrozitor dep[arte ...

Mary...felicitari. este extraordinar ca e tot fetita..eu imi doresc trei fete, dar nu stiu daca apuc sa mai fac macar una, am un feeling ca iese maibat...si de aia temporizez (mamele de baietim, inchideti ochii la fraza atsa:))

in rest, ma bucur ca am auzit-o pe gatta, am citit mesajele lui miri (sa stii ca eu am alaptat datorita tie pana la 1 an...daca nu stiam de la tine de pragurile de crestere...cred ca renuntam demult)..
am mai spicuit si alte mesaje, dar e tare greu sa nominalizez, sunt curioasa cum faceti voi, scrieti mesajul intr-un word si apoi dati copy paste..,caci eu nu retin atatea si tot trebuie sa dau back sa recitesc mesaje...

va pup si ne vedem curand, maine am avion inapoi la 12 dar e posibil sa nu mai pot intra caci incepem reparatia acop[erisului la casa..si voi fi ocupata cam o saptamana (sper sa nu fie mai mult).

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

imi cer mii de scuze pentru erorile de scriere, sper sa aveti rabdarea sa ghiciti ce am scris

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Alina eu deschid 2 ferestre cu pagina clopoteilor.
In una citesc, in una scriu

Gatta ce bine ca ne-ai mai scris . Recesiunea ma omoara, ai ghicit perfect

Emma tie iti ramasesem datoare cu o amiratie sincera pentru frumusetile alea doua.

Miri tu esti un model de forta si determinare doamna .

Elle eu tot astep pozele cu fetele. Nu de alta dar iti trebuie una pusa si pe blog

Pupam pe toata lumea.
Andrei din 3 feluri de mancare in seara asta a reusit sa manance cam 200 gr
Are mancare si in par.....
Si eu

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si tot mai uit pe cate cineva
Ca de exemplu pe Lala mica
Asculta ce ti-a spus Vera, are perfecta dreptate. Si chiar sunt curioasa daca e posibil sa ne spui si noua de crezi ca e necesar un psiholog acum.

Ramo un consult la stomatolog e cel mai indicat . El iti va spune daca e cazul sa te ingrijorezi sau nu.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Buna si de la noi!
Aud ca Pletosel e in greva foamei. Banuiesc niste dinti care-l deranjeaza. Incearca sa-l pui cu voi la masa in scaun normal(eventual cu perne sub fund) nu insista sa manance, s-ar putea sa incerce singur de curiozitate/pofta. Daca sunt dintii de vina, nu ai ce face decat sa astepti sa treaca. Poti incerca supa/iaurt cu paiul(la noi a functionat). sa treaca mai repde crizele lui Andrei si criza cea mare. Si inca un ...stii tu de ce.
Alina, Stefi e o frumusica, pune poze mai des cu ea.
Mary felicitari pentru printesa.
Lala20 nu stiu ce problema are Bianca, dar sper sa se rezolve repede.

Despre noi? Are mama un ...baiat pe care-l cheama Emma. Se joaca numai cu masini, cana de baut musai cu masini, carti cu Spiderman, ce printese, ce fundite in par? Astea sunt prostii..."Brrrum, brrum". Rad eu rad, dar i-am luat de Halloween costum de fluturas, tare draguta rochita, cu aripioare si antenute. Aseara am vrut sa o probez si mi-a urlat cum nu a mai facut-o niciodata pana acum, nici mituita cu biscuiti si stafide nu a vrut...asa ca o returnez si sa vad ce spiderman gasec, poate pe ala il accepta .

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput