Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 237)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna seara,
ce ma bucur ca am avut doua pagini de citit.
Tati a hotarat ca gaza trebuie sa mearga deja pe la 19 in pat (ca asa a mers si el), eu am zis "be my guest!" si se chinuie de 1h sa il adoarma.

Elle,
in reteta nu a fost precizata temp de coacere si am cam ars blatul de jos. Si in general a iesit cam bronzat tortul dar dl sot si socrul l-au apreciat si asa. Mie mi-a placut ca se simte zaharul brun si nuca din blat. Mai repetam figura curand.
Atata m-am intins azi cu facutul tortului ca am gatit abia acum seara. Toata saptamana am dormit la pranz langa Benji-boy.
Inca am nasul infundat si ma mai doare capul dar cred ca scap pana in week-end.
Si Elle,
Anna cred ca a luat f bine 300g intr-o saptamana. Sa nu te dai batuta cu alaptatul, da? Imi pare rau ca te chinuie maseaua, sper sa se calmeze dar poate mergi la dentist sa vezi ce-i cu ea.

Nemary,
felicitari pentru fetita! Aveti nume deja? Dl tati cred ca se va consola repede.

Gatta,
ce bine ca nu ne-ai uitat. Ai poze noi cu Saara? Ramaneti si peste iarna la tara? Cred ca ar fi raiul pe pamant sa poata creste acolo inca o vreme. Si aici a fost azi f frig, 3C de dimineata si bruma. La peste 700m a nins. Vine iarna, brrrrr!

Lala20,
ce problema sa aibe Bibi de trebuie mers la psiholog?

Eliza,
grozava Emma, abia stept poze cu Spiderman! I-ar sta frumos si fluturas cu bulanasele ei dar......mai are vreme.

Din dormitor tot se mai aud comentariile gazei, tati posibil sa fi adormit ca aseara langa el.......

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Alinatudor,
am admirat-o si eu pe Stef a ta, imi pare asa maaaare. Bine ca are ce sa mazgaleasca cu creta la voi in curte....

Emma,
baietii tai sunt niste scumpi. Eu insa zic ca Milan e al lui tati si Sasha e al tau....

Ginette,
am inceput mesajul trecut cu gandul sa zic ca ma bucur ca Adela n-are infectie urinara dar uite ca era sa plec fara sa va urez sa treaca mucii repede.
Mami, nu te mai stresa.
Eu trebuie sa slabesc urgent si mult ca m-a luat aseara panica......pot sa agat multe boli de la hipertensiune, diabet si multe altele, toate agravate de kg in plus. Mi s-a facut piele de gaina si aproape am plans ieri seara: la tv reportaj despre copii nascuti din mama aflate in moarte clinica. Groaznic....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

seara buna:)
eliza, ce m-am amuzat!:))) dar eu zic sa nu renunti asa d eusor la costumul fluturas. imi amintesc de brunoc e greu il "deghizam". trebuia sa incerc de cateva ori inainte de eveniment. lasa-i costumasul la vedere. poate s-a speriat de aripioare. lasa-i putin timp si-ai sa vezi ce fluturas dragalas ai sa ai:)

lalaD, ai mei daca fac greva foamei, nu ma surprinde. uite, ieri am fost cu bruno la medic. asa un indaratnic la mancare n-ati vazut!!!! dar a crescut. a ajuns la 15 kg, 96 de cm, arata bine si nu ii lipseste nimic. e pe curba lui. eram d emult cuc apul daca stateam dupa el cu mancarea mai ales in comparatie cu sacha care e un concasor si care urla de pofta sid e foame daca vine de la gradi si simte miros de mancare:)))) nu mai baga de seama gramele. vin ele vremuri mai bune:)

gatta, welcome si pe la noi! ma bucur sa citesc vesti bune despre sara. poate niste poze nu ne-ar strica:) si chiar, ramaneti acolo si peste iarna? ce frumos ar fi pt ea la zapada! cu mana ta... iaca, conform teoriei ca noua nu nis e intampla niciodata nimic:) sa speram ca scapi cu 10 zile. si iti rcomand, cum am mai facut-o fetelor, pastilute homeopate cu arnica si crema cu arnica pe unde ajungi sa pui pe sub atela sau imprejur.

ceska, nu fi catastrofista. cazurile alea sunt rare. ok, sunt de acord, kilogramele in minus te ajuta sa te tii departe de unele afectiuni dar nu sunt o conditie general valabila. eu am pus balonul tocmai ca sa evit diabetul. iaca, sunt gravid din nou... si tot nus capd e diabet. m-a lasat si umorul si vointa si las corecturile pe mai incolo. dar de aici si pana la a ma gandi la catastrofe mai e mult. hai, curaj, nu e lumea asa de neagra. dupa ce te mai pui pe picioare o sa-ti fie altul si moralul.

alinatudor, repejor catre casa:) si un sfat: anglia e frumoasa, ofera posibilitati, dar nu uita ca multa vreme, lunga si grea ai fi o neavenita, o venetica, un outsider, un imigrant.... sunt inchisi la minte si rigizi. si iti spun de pe pielea mea, care a suferit ingrozitor intre flamanzi, ca e o lupta zilnica sa le demonstrezi ca iti meriti locul intre ei. asa ca... nu stiu, pun in balanta uneori...si recunosc cu mana pe inima ca pt mine conteaza sa fie "cald" ca acasa... cu toate posibilitatile care ar exista. viata in vizita e cu totul alta decat cea traita.

si nu mai stiu ce vroiam sa scriu... nah! brava, minte de gravida

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 13+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza
Despre noi? Are mama un ...baiat pe care-l cheama Emma. Se joaca numai cu masini, cana de baut musai cu masini, carti cu Spiderman, ce printese, ce fundite in par? Astea sunt prostii..."Brrrum, brrum". Rad eu rad, dar i-am luat de Halloween costum de fluturas, tare draguta rochita, cu aripioare si antenute. Aseara am vrut sa o probez si mi-a urlat cum nu a mai facut-o niciodata pana acum, nici mituita cu biscuiti si stafide nu a vrut...asa ca o returnez si sa vad ce spiderman gasec, poate pe ala il accepta .

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

eu zic ca e viitorul manechin/fotomodel/Miss...am citit ca majoritatea au avut tendinte de baietel in copilarie. Sora-mea la fel...cand era mica numai fata nu ziceai ca e...alta treaba cand a crescut...concursuri de frumusete, alea alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, fetelor
Am vazut ca vorbiti despre dintisori: Ramo si eu am o frica mare sa nu i se strice si incerc sa o spal cat de des. Am doua cunostinte ale caror copilasi au ramas fara dintisorii din fatza (s-au macinat pana la gingie aproape), dupa ce li s-au ingalbenit pe la 1,6 ani Nasol...eu mereu ma uit la ea si unde vad ceva mai colorat insist mai mult cu periuta; pana acum vad ca a functionat. In schimb ii miroase neplacut gurita, oare de la ce o fi? Ii miroase chiar si dupa ce o spal cu pasta de dinti nenedent
Mary felicitari pentru a doua printesuca! Se va obisnui el tati, nu?
Lala20 bine ai revenit! Intreb si eu de ce are Bia nevoie de psihiatru? O pup cu mare drag
Roxaniciule slava Domnului ca nu are iar infectie urinara! Mi-e mila de ea ca zici ca-i mucosica si cred ca o doare si gatutul Ooofff, tare multe mai trageti! Sanatate multa Adelutei, iar tie putere si muuult calm. Cum, Doamne fereste, sa ai risc marit de accident vascular??? Ai mare grija si de tine, ca Adeluta are nevoie de mama ei!
Elle ma uimesti cu cate mai poti face avand si doua gaze in casa Totusi ai grija, harnicuto, ca esti abia operata! Of, tare-mi pare rau ca te necajeste maseaua, mama ei de masea! Sper sa-ti treaca repede! Eva mai papa pasat? Anna a luat chiar f bine in greutate, sper ca nu crezi ca-i putin 300g!
Gata m-ai lasat cu gura cascata cate stie Sara sa spuna! Face propozitii din mai multe cuvinte? Thea nu face nici din doua, desi stie f multe cuvintele si repeta tot dupa noi (ea vorbeste f mult pe limba ei si cantecele canta impreuna cu mine sau singurica, dar bagand si cuvinte de-ale ei sau cuvinte cam cum le-a ineles ea). Stie poezii? Care, da-mi si mie niste idei de poezii, ca io numai cantecele ii cant toata ziulica (uneori ii zic "pisicuta, pis, pis, pis" sau "catelus cu parul cret" si ea spune sfarsitul versului). Saracuta de tine, ce ghinion sa ai mana in atele! Deci micuta zgatiutza a reusit sa-ti luxeze mana Cred ca ti-e greu sa stai cu mana imobilizata, avand un zvarlug de fetita!
AlinaT cred ca te ingrijoreaza cand esti departe si Stefi face figura cu cate-o raceala sau bubite ceva Spor la treaba cu acoperisul! Cat despre mesaje, eu deschid o pagina de word si scriu acolo, apoi dau copy/paste, ca nici eu nu retin cat ar trebui
LalaD si eu ma gandesc ca-i de la dintisori lipsa poftei de papa a lui Andrei. Sau e prea ocupat cu joaca si cu alte "trebi" Imi pare tare rau ca v-a afectat si pe voi criza, sa speram ca se duce odata, ca deja a intrecut masura
Emma ce m-ai distrat cu "baietelul" tau!
Ceska sanatate multa si tie!
Ce mi-e ciuda ca sunt fete de care nu mai stim nimic de luni de zile, GinaM si Virgo fiind doua dintre ele Virgo parca se mutase la Cluj, nu? Nu mai stie nimeni nimicuta despre ea?

Na c-am facut si eu o plancintzoaieee
Somn usor, fetelor

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Am cateva poze recente aici...doar cateva , ca am ramas fara camera , dupa ce Sara a zis ca e cam veche si a dat cu ea de treptele de ciment :

http://family.webshots.com/photo/2568749540101722542IQmJtP

Noi ne gandeam sa ne intoarcem duminica la Bucuresti...aici s-au cam complicat treburile de cand cu frigul...trebuie sa faca maica-mea focuri in sobele din 3 camere + baie si ii e tare greu si ei.
Acum este problema si cu mana mea gipsata si cu faptul ca sunt complet neajutorata...nu pot s-o schimb pe Sara , nu pot s-o spal , nu pot gati , nu pot sa spal vase , etc. La Bucuresti n-are cine sa ma ajute si , daca trebuie sa tin gipsul 10 zile , va trebui sa ne amanam plecarea de duminica. Maine mai merg la un ortoped sa vad ce zice.

Laura , ma intrebai ce poezii stie Sara ...pai cam asa:

1.O fetita cu fundite / Se ducea la gradinita / Mama-mare o-ntreba / Un' te duci fetita mea ?/Eu ma duc la gradinita / Sa ma fac o doctorita / Dar taticu-i suparat/Ca nu are un baiat.

2.Vine trenul cu vagoane / Si-nauntru cu persoane / Masinistul cu chipiu / Si masina face piuuuu !

3. Iepuras-coconas...pe-asta cred ca o sti si tu.

4. Un pitic atat de mic/Facea baie-ntr-un ibric / Ibricul s-a rasturnat / Si piticul s-a inecat.

Sa nu te gandesti ca Sara le zice perfect...normal ca stalceste si ea cuvintele si mai uita din prepozitii , dar pastreaza rima si face sa sune a poezie.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

rapid despre noi:
Ozi cu lucrari...la extemporalul de la istorie i-a cerut sa scrie 1887 gen mileniu, secol, deceniu si Ozi a scris al doilea mileniu, secolul 19, deceniul 187 si proful i-a taiat 187 si a scris 7 si i-a scazut 0.5p...ea l-a intrebat ce a fost gresit in logica ei: daca este corect deceniul 7 atunci e gresit secolul 19...ori spui al saptelea deceniu din al 9 secol al mileniului al doilea ori te raportezi la origine si ai al doilea mileniu, al 19-lea secol si al 187-lea deceniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gatta arata superb Sara! Cand ma uit la obrajorii ei simt deja aerul acela sanatos de la tara.
Tare bine ca o ai pe mami acolo si stati la ea!
Mary felicitari pt fratioara Dariucai!
eu am inceput scoala si reusesc sa citesc dar e mai greu cu scrisul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata ... mai spre pranz!

ici pentru 're-primirea' calduroasa! foart ebine face la moralul aflat la subsol

Am apucat sa admir printzesele Sara si Stefi - niste bijuterii de fetite

Am ramas muta cat de istete sunt fetitzele voastre (si Sara si Thea). Adela nu face propoztii decat de genul "mama baie" si cele mai multe cuvinte le spune tot stalcit; repeta intr-adevar, orice cuvand, dar nu-i iese corect. In schimb ne stie numele : "mama-oti (roxi), tata-dan (ca e mai simplu), maie-ina(gina), taie-adu(sandu).

La capitolul cantat este la faza de lalaiala, in schimb e lesinata dupa cartile de povesti - are ceasloavele alea, de la Editura Crisan.
Si dupa 'anotimpurile' lui Vivaldi (cred ca-si aduce aminte din burta).

Cel mai mult imi place cand ma ia de gat, se lipeste de fatza mea si zice "mama, mea".

Hai, c-am inceput sa vorbesc numai de buburuza mea.

Simona, off, asta iti lipsea acum . Mai e si vremea asta de kko care o sa 'contribuie' l adurere.

LalaD, si-a revenit Andrei cu apetitul? Poate totusi sunt dintii de vina.

Alinat, ai fost la Londra ? Sau am inteles aiurea ?!

Helene, dak mai ai timp, imi dai si mie reteta de la tortul cu mascapone si mousse de ciocolata; sau un link, ceva.

Cand ai timp, nu-i graba; saru'mana.

Alinak, cum e cu raceala? Te-a mai lasat?

Ceska, zic si eu ca Miri - sa nu uit un pt al 3-le amuschetar - nu-i draq chiar asa de negru; hipertensiunea mai tine si de mostenirea genetica, de antecedente (la mine chestia cu accidentul vascular e din familie, la fel si hipertensiunea).

Mai vroiam sa zic ceva, dar ...
Oricum, iar m-am 'placintzit'

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Phiii, cat ati scris...am citit in diagonala...dar am retinut ca la Nemary mai vine o fetita cu fundita. Felicitari mami!
Ma bucur tare ca au revenit fete de care nu mai stiam nimic.

Alinatudor ce frumos ca ai avut o deplasare in Anglia. Stefi e bine acum cu bubitele? Spor la treaba cu acoperisul.

Lala20, nu stiu ce motiv ai sa o vada un psiholog, dar citesc ca Bia e un copil ok si vioi.

Gatta, ce fericire pe voi sa stati departe de orasul asta cenusiu si sa o tineti pe Sara la aer curat si papica sanatoasa. Imi pare rau de atela. Cum s-ar spune te-a invins Sara in batalie .

Ellenuta, Anna are prag de crestere. Trece asta, vine urmatorul. fetele frumoase mici si fata harnicuta mare.

LalaD, vrei sa ti-l trimit si pe Andrei al meu la masa? Poate impreuna mananca ceva .

Ieri am avut o zi de kko. Eram cu mama si cu Andrei in masina, am iesit din parcare cu ochii holbati in toate oglinzile si cu ochelarii pe nas si cu toate astea a venit un imbecil cred cu 80 la ora, ca altfel nu-mi explic cum nu l-am vazut si a intrat in mine . Concluzia, eu un far spart si bara varza, el o zgarietura ca de cheie. Cum legea zice ca ala care iese din parcare e de vina oricum, cum ITP-ul e expirat si cum nu aveam nici chef de pierdut timp pe la politie, am stat sa ma tiganesc cu cretinul de sofer si cu seful lui la tel (era o duba de firma) si m-am usurat de niste bani pe loc....
Cum o belea nu vine niciodata singura, mi-a tasnit apa din caloriferul de la dormitorul nostru...zoaie negre pe pat, pe mocheta, pe perdea ...au venit instalatorii care au montat caloriferele la renovare si au remediat in dimineata asta...uf!
Dar, caldura ioc...am 19 grade, cu tendinta de scadere in casa.
In rest, totul minunat...vorba lui LalaD, o toamna minunata (reu 4 grade de dimi cand l-am trimis pe Marc la gradi) si o iarna lunga .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput