Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 237)
Raspunsuri - Pagina 9
LaLa_20 spune:

Ramo...asa are si Bia p dinti,dar la ea asa au iesit,si mor d ciuda...mai ales ca exact asa am si eu dar la dantura definitiva...mi-e frica sa nu fie mostenire...
De bia ce sa zic ca ma uimeste in fiecare zi cu lucruri noi,dar am o problema cu ea si as vrea sa ajung la un psihiatru bun,am obtinut o trimitere pt IOMC...dar stiu ca acolo se sta mult pe la usi...la un particular o fi prea scump(de bucuresti vb)...iar la psiholog e prea mica....
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Cu galeata de cenusa langa mine, vin sa mai 'update' ce mai facem.
Incep cu multi
si
pentru toate zuzele minunate care au 'strigat' dupa mine.
Si-acum:
Ramo
, imi pare rau de bulin ca are pb cu dintisorii; poate e ceva pasager - si ca sa fiu sadica: bine ca are cu CE sa aibe pb. Altii, si-au lasat din dinti pe scara ![]()
Cat despre chestia cu RH neg si sanse mici sa fie fetita eu nu cred; eu am rh neg si singura chestie a fost vaccinul facut in 72h de la nastere (o combinatie de sangele meu si al piticii plus alte doua substante). Chiar am ras cu dr c-a zis ca Dan are fatza de tatic de fete ![]()
Mary, cum a fost la eco? M-alatur si eu fetelor curioase.
Off, Helene, stiu cum e cu durerea de masea 
Nu poti sa iei nimik, nu?
Despre Adela, a iesit analiza de pipi: n-are infectie urinara - Slava Domnului! - in schimb acum, e racita cobza; asa am adus-o din spital.
Gat rosu, muci si tuse; ne-a dat ERDOMED pt tuse, oscilococcinum, tatntum verde si vibrocil.
Vad ca tot tuseste - se face o saptamana deja.
Pt burta i-a dat si ei SANZIME care n-are nici-un efect in afara ca se cam inmoaie kk - drept pt care nu i-am mai dat.
Restul, nu va mai plictisesc ca toata lumea are pb.
Vreau insa sa va spun ca pana acum n-am realizat ce poate face stresul - am fost la dr si mi-a spus ca prezint risc crescut de accident vascular. Mare chestie!
Asa ca mare grija.
V-am pupat ca am batut campii destul.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
ba da .. iau amoxacilina, paracetamol simplu si cand nu mai pot algocalmin .. in plus, folosesc cu spor calgel si tantum verde ..
imi vine sa mor de draci ..
ceska cum a iesit praji??
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
nemary spune:
fetele, va iubesc si va imbratisez pe toate 
am venit si eu de la eco, nu m-a mai sunat nimeni sa-mi anuleze programarea ![]()
totul este bine, bb bine dezvoltat, pliu nucal 1.4, cred ca nu mai fac TT.
si... are mami inca o
tati tb sa se obisnuiasca cu ideea, a zis ca pe al 3-lea nu-l mai facem
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
15+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary fetele, va iubesc si va imbratisez pe toate ![]() am venit si eu de la eco, nu m-a mai sunat nimeni sa-mi anuleze programarea totul este bine, bb bine dezvoltat, pliu nucal 1.4, cred ca nu mai fac TT. si... are mami inca o tati tb sa se obisnuiasca cu ideea, a zis ca pe al 3-lea nu-l mai facem Mari de Daria Maria(29.01.2008) 15+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |
Super!!

Felicitari, Mary!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
Felicitari Mary!!!

Roxule ce dor imi era de "placintutle" tale
Sa vii cu ele zilnic, da ?
Andrei e in greva foamei
, de 3 zile face un circ groaznic la fiecare masa.
Mai am un pic si fug in lume.Nu numai din cauza asta evident. Dar parca toate bubele si necazurile s-au adunat garla peste noi
si incepe sa fie prea plin paharul...Tare urata e toamna asta si se anunta o iarna si mai si ...si luuuuunga. Si nu ma refer la anotimpuri 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
kalosalina spune:
Woww Mary
felicitari! Stiu ca tu iti doreai tot o fetita...si sunt sigura ca si sotul va fi tare incantat mai ales dupa ce se va naste si va vedea ce scumpa e! 
Roxanici bine ai revenit printre noi!
Ma bucur ca i-a iesit bine analiza Adelutei, in schimb imi pare rau ca o trageti cu raceala...Sanatate multa! Aaa, si despre tine, te rog sa ai grija, sa nu te mai stresezi ,nu mai pune totul la suflet si gandeste mai optimist! 
Ema ti-am vazut flacaii! Tare frumosi
sunt si imi inchipui cat de mandra esti de ei!
Eu sunt racita cobza, azi dimineata abia vorbeam...Daria are si ea ceva mucisori dar am inceput sa-i dau Oscilo, vit C si Vibrocil si sper sa nu avanseze mai mult sa ajunga ca mine 
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria
nemary spune:
Ramona, despre rh negativ si copii fetite nici eu nu cred ca este adevarat. am avut o colega care are 2 fetite si ea are RH-, asa ca...eu zic sa-i dati bataie.
Lala, de ce nu mai papa Andrei? ceva maselute sau isi arata personalitatea?
Ellenuta, nasol cu maselele astea de minte. pupam obrajorul umflat 
Rox, cum dati voi din una in alta, multa sanatate Adelei, o sa treaca ea si raceala asta nesuferita
Alinak, o sa se obisnuiasca, eu i-am spus de ceva vreme ca este tot fata, am tot visat flori, nume de fete...
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
15+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
miri_mik spune:
salutare!
nemary, felicitari! o sa fie asa de frumos cu doua fete inc asa, si pt al treilea... io zic sa nu-ti faci griji, se mai schimba gandurile oamenilor:))
elle, de ce trebuie sa renunti la biberon? bruno bea si acum laptele de dimi si de seara cu biberonul. daca l-as scoate ar fi clar ca lumina zilei ca n-ar mai bea lapte. de ce te grabesti? acu cand toate s-au schimbat in viata ei? cat despre masea..... imi pare rau. tre sa fie tare nasol. deja ca esti super obosita, sa nu poti sa iti vezi de viata de durere.... cu 300 de gr, iar iti zic! fata draga, daca copilul tau ar ua un kil pe luna ar avea la 3 luni 8 kile! nu ar fi normal. are rezerve suficiente, si daca doctorul iti zice altfel.... in primul rand n-a scazut, si asta e cel mai important!
cu petele pe din : bruno avea un an jumate-8 luni si mis e nazarise ca are pete pe dinti. mare stres pe capul meu. dar n-au ramas. o sa treaca. si orishicum ar fi din "fabrica" sunt dinti de lapte, deci fara prea mare stres. in plus el se spala regulat pe dinti de vreo doua luni, seara la culcare. nu are nici o carie si nici o pb. nu va faceti griji daca nu aveti de ce:)
ginette, welcome back! sa va treaca si raceala si bine ca nu e decat o raceala fara infectie urinara! cu fetite si baia... aici m-ai pierdut. stiam ca cu rh negativ un al doilea ar fi mai dificil de facut dar in rest tare mi-e ca sunt babisme:)
lala20! oooooooooooooooa! ce de timp a trecut de cand n-am mai auzit de tine! ce face bibi? si de ce trebuie sa mergi la psiholog?
lalaD, toate trec! o sa fie o toamna lunga, de acord, plina de muci si alte cele, dar le invingi tu pe toate! hai, putin curaj:grozav:)) surprinzatori. vad detalii pe car enoi nu le mai vedem si se bucura de el! bravo ei! are un spirit de observatie grozav!
miki, uneori astia mici chiar sunt
am obosit:))) dupa ce c-am dormit ca un purcel.... acu tre sa scot nasul afara in 4 grade si a-mi aduc bursucul acasa:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 13+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
godzila spune:
LalaD lasa ca trece si iarna asta
Lala20 cum sa fie mica pt. psiholog? Incearca la IOMC Grivita, acolo stiu ca au psihologi buni (chiar si neuropsihiatru) si e gratis...oriunde stai la usa chiar si la particular... poti incerca si la protectia copilului din zona ta. Insa asigura-te ca e ok, din pacate nu toti sunt profesionisti. Iti urez succes in demersuri.
Mary felicitari pentru printesa
Elle sa iti treaca repede inflamatia...in principiu la 2 zile dupa antibiotic ar trebui sa se absoarba.
Roxi, ce bine ca nu e infectie urinara.
Adeluta sa ii treaca raceala repede.
Ramo si mie mi se pare un mit asta cu baietelul si Rh-ul.