Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 237)
Raspunsuri - Pagina 8
godzila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madalina28
Multumesc Vera pt vot!Dar sa stii ca nu am facut decat sa le ajut pe fete cu cateva voturi doar atat Nemary sa ne spui cum a fost la eco! Madalina & Sofia (01.02.2008) calea sigura a esecului este sa renunti... |
Felicitari pentru "doar atat"

gabrittza spune:

va mai amintiti de noi?
stiu ca da ca ne-ati mai strigat de cateva ori![]()
am avut si eu 2 zile "libere" ca a racit Daria si am stat cu ea acasa si am reusit sa citesc tot din urma.sunt la zi.
vreau sa felicit in primul rand mamica Elena si sa urez si eu bun venit Annei.
Vreau sa felicit noile gravidute 
va doresc tuturor sarcini usoare si bebelusi sanatosi.
va zic si cateva vorbe despre Daria:
-cu cresa ne descurca foarte bine.nu mai plange dimineata cand o lasa tati si nici dupa masa cand o iau eu.
de 2 saptamani a inceput si ea sa se joace cu copii.pana acum statea numai pe scaun/bancuta si se uita la ei.saptamana trecuta tati a lucrat de noapte si s-a dus si s-a uitat sa vada ce face cand ies in curte la joaca.Daria nu avea cum sa il vada
.si se alerga pe acolo cu copii,se ducea la ei,vb cu ei...era in regula.doamnele de acolo o lauda in fiecare zi ca este cuminte,papa tot,si doarme bine.face caca la oala numai la cresa.acasa nu prea facem.
deci la capitolul asta stam bine.
na,tusea,racelile de rigoare astea nu se pun la socoteala.nimic grav,slava Domnului.
a invatat la cresa sa danseze sa cante,dar pe limba ei.
inca nu stim prea multe vorbe...mama,tata,apa,papa,caca,pisi,ptim(poftim),pa,si atat spune clar.
mai intelegem noi .... vino,jos,sus,stai jos.dar repet astea le intelegem noi din bebeluseasca ei ca seamana putin cu ceea ce pronuntam noi.
motiv de stres pt mine.....
in rest coloram...carti,agende,pereti,mobila,maini,picioare si pe unde mai apucam...
stam tot timpul afara,pe strada....in curte nu ne place.
certam si batem animalele din dotare...adica pisica si catelul.
nu mai stiu acum ce sa va zic....
va pup dulce pe toate si va iubesc mult!
stoisor spune:
ziua buna zuzilicilor.......
noi am fost in carantina de grad 3-4 habar nu am dar se pare ca a trecut furtuna........pacientul a fost tati,care a zacut 10 zile in dormitorul lui cu febra 39-40,frisoane,si tot tacamul,a zacut ca un pui,mi-a rupt sufletul in doua,eu cu pitik ocupata toata ziua,lui i adminitram doar ceaiuri,compoturi si manacare in cam,era ,fara sa intru la el.....a fost groaznic,acum stam ca pe butelie sa nu ne atace si pe noi doua,sper sa scapam,poate ne ajuta D-zeu si trece ,tati e mult mult mai bine si sper sa fim pe drumul bun
nu stiu ce a cules si de unde dar am chemat doc de 2 ori la el ca eram injgrozita......
va pupacesc
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
miri_mik spune:
salutare:)
am so stare destul de ciudata. de fapt nus tiu ce am, dar nah, sunt cu fundul in sus. o fi normal la gravide cu fitse:(
nemary, cum fu la eco? urasc medicii astia tampiti care-si bat joc d etimpul si bunul nostru simt:( vreau vesti bune!
ven, u ce vremuri frumoae! trupa de teatru zici tu... ooooooof, tineretile mele... si cum vroiam eu sa dau la IATC si-a zis tata ca ma omoara cu mana lui... felicitari pt somn. va doresc s-o tineti in progrese cat de multe sid e dese:)
lalaD, io tot n-am lasat comentariu ca ma iau cu orice altceva, dar sunt superbe! si ti-am vazut puiutii la harjoneala:) c mari sunt! ai mei par niste piticlonti pe langa ai tai:)
alina, vazut poze cu stefana cu galetica:))) o scumpa dulce foc. rasfatata lu' mamica:)
ema, n-am apucat sa vaz poze ca ale voastre sunt mai proaspete dar promit sa recuperez. doar s aies in starea asta de nicical nici magar:(
ceska, sotului tai ii trebuie un dus rece sa-si revina. prea e rasfatat si crede ca toate i se cuvin. (judec doar din ce spui despre el in ultimele posturi) ai vazut ca cu iesirea cu familia a functionat? poate ar trebui sa pui putin piciorul in prag sis a faci ceva si pt tine si cum vrei, nu sa stai doar dupa placerile lui. se poarta ca un adolescent razgaiat - nu te supara pe mine - si daca pe mine ma scoate din pepeni cand citesc, imi inchipui ce cutremur trebie sa fie in sufletul tau...
elle, ai de fapt un copil normal. care se trezeste noaptea, care atinge pragul de la 11 zile si care isic reste productia d elapte. nimic ingrijorator, doar frustrant. cu eva, intelegem, same here daca avem vizite. doar ca e bruno in cauza, nu sacha:) in rest.... cat an doarme si eva e plecata, fa bine si culca-te si tu. depresia nu e departe si epuizarea nici atat.... si cum zicea natalia...post-natalul de aia s-a inventat, dupa cum si perioada de refacere are sensul ei. curaj.
la noi a dat frigul. 4 grade. le-am uat azi haine copiiilor de frig. ca nu aveau. sacha da, bruno nik. si-am decartat averi... am fost sa ne mai uitam o data la case ce ne-am gandit s-o cumpram. e frumoasa, am primi si creditul dar facem foamea apoi pana se vinde casa noastra...stau in cumpana: renovari masive aici sau mutat in casa absolut superb finisata.. grea dilema. si ma simt total aiurea:( si nush de ce.
bon, in final, multumim ca va palce numele. orishicum nu l-as mais chimba:) asta ma pocni in timpul ecografiei deci...
pusici
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 13+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ramonab spune:
Neata!!!
Vad ca nu e nimeni pe aici asa ca intru repede sa va servesc
.
Godzila, multumesc ca ai citit si postul meu
.
Sper sa isi revina dintisorii la albul lor frumos pe care l-a avut ca altfel disper.
Ven spor sa iti rezolvi toate treburile.
Cu putzica avem si noi probleme, nu am decalotat-o nici eu si acum i s-a lipit si cred ca vom ajunge si noi la nenea doctor ca nu ma lasa deloc sa umblu la ea urla de zici ca-l tai 
Am citit ca i-a dat doctorul Sanzime lui Mathias, alea le luam si noi dar noi le luam pt digestie nu pt pofta de mancare.
Pt pofta de mancare nu i-am dat inca nimic ca nu am avut problema asta.
Ema ti-am vazut piticii.Eu pe asta micu il vad semanand cu tati.Mi se pare ca seamana foarte bine, iar Milan cu tine.
lala sanatate si voua!!Mai intra si tu mai des sa ne povestesti de Bia.
Nemary imi pare rau ca ai asa ghinion cu doctorii astia.Stiu ca esti foarte nerabdadtoare sa iti vezi bebeul.
Asteptam vesti de la eco.
Miki ai vazut ce atent e Luca, si cum stie el ca ratusca face mac mac.
.
Elle cum sunteti azi?Sper ca ati avut un somn mai bun 
Gabritza ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui despre Daria.Ma bucur ca s-a acomodat bine la cresa si invata multe de acolo.
Stoisor of of.sanatate sotului si doamne ajuta sa nu va prinda si pe voi.
Fetelor, am o intrebare intrebatoare ![]()
Voi ati auzit treaba asta ca daca ai RH-u negativ ai putine sanse sa faci fetita mai ales daca primul e baiat?Cunoasteti cazuri?
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
Unde sunteti???
Ia sa va mai plictisesc un pic.
Am reusit sa imi conving sotu sa incepem proiectul bb2 din ianuarie.Asta am putut obtine de la el, ca el a vrut prin iunie, eu acum si am ales mijlocul, ianuarie ![]()
De aia vreau sa aflu daca am vreo sansa sa am o fetita.![]()
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
Ellenuta spune:
neata si de la noi,
mie imi vine sa ma dau cu capul de pereti .. nu din cauza fetelor .. anna a fost cumintica azi-noapte, eva e ok .. insa ma doare de mor maseaua de minte .. mi s-a umflat obrazul si nu pot deschide gura cum trebuie. in plus, ma doare toata partea dreapta, cu amigdala si cu ureche .. parca ma sageteaza ...
ramo pupici .. si eu am observat azi la eva niste pete negre pe interiorul dintilor .. off imi vine sa mor de ciuda. oricum, periatul de 2 ori pe zi e esential .. sper sa nu ramana picii nostri cu dintii asa ..
oare petele astea sa fie de la biberon?? eva inca bea lapte si ceai din bibe .. cred ca e cazul sa renunt, nu???
azi vine si dr la noi s-o vada pe anna.
aseara am cantarit-o (la 1 sapt de la iesirea din spital) si a luat 300g .. asta cu vreo 5-6 bibe completare si restul de la mine ..
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
ceska777 spune:
Hellou!
Inca ma simt aiurea rau, cu sinusurile infundate si fleasca dar am hotarat ca decat sa trec la spalat de geamuri cum ar trebui (aici e un soare superb pe un frig groaznic) mai bine fac tortul cu mere dupa reteta Ellenutei. Dar asa tampa cum sunt tre sa intreb ceva:
aluatul I il intinzi si pe peretii formei? daca nu, atunci aluatul II ala din iaurt smantana si oua se intareste in cuptor atat cat sa stea teapan sa nu mi scurga cand inlatur marginile?
Cred ca imi raspund singura facand, nu?
Sper sa iasa.........
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Hellou! Inca ma simt aiurea rau, cu sinusurile infundate si fleasca dar am hotarat ca decat sa trec la spalat de geamuri cum ar trebui (aici e un soare superb pe un frig groaznic) mai bine fac tortul cu mere dupa reteta Ellenutei. Dar asa tampa cum sunt tre sa intreb ceva: aluatul I il intinzi si pe peretii formei? daca nu, atunci aluatul II ala din iaurt smantana si oua se intareste in cuptor atat cat sa stea teapan sa nu mi scurga cand inlatur marginile? Cred ca imi raspund singura facand, nu? Sper sa iasa......... Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
aluatul il intinzi numai pe fundul tavii. si copmpzitia lichida se intareste si nu o sa ti se scurga tortul .. stai linistita.
peretii detasabili ii desfaci dupa ce tortul s-a racit .. si ai grija ca focul sa fie potrivit, nu iute ca altfel se arde baza ..
bafta!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
ramonab spune:
Elle mi pare rau ca ai probleme cu maseaua.Nu iei nimic?
Razvan nu mai bea cu biberonul de mult , nimic, deci la noi nu e de la biberon, si cred ca nici la voi.
Oricum dupa ce il spal seara pe dinti nu ii mai dau decat apa.
Deci nu stiu de la ce ar putea fi dintisorii galbeni.Da sunt doar sus aproape de gingie.
Bravo pt cantareala.Creste bubulina bine.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Madalina & Sofia (01.02.2008)