Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 237)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

CAMI, ti-am trimis un PM ref cazul umanitar.

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Neata....Poftiti la!!!
Trebuie sa ma plang si eu de un pui racit...in curs de refacere,dar ma tem sa nu dea acum diareea peste ea...
Eu va citesc mereu din umbra...
Elle ai doua minuni...doamne cat de frumoase pot fi...
Am vizualiat cam tote pozele dar nu mai nominalizez sa nu uit pe cineva....
va pupam...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Ven - ai o gramada pe cap...mi-ai adus aminte de gimnaziu, cand aveam dira de engleza si aveam o trupa de "teatru" cu care am participat la Cantarea Romaniei si am castigat locul 1 pe tara...moamaaaa ce fericiti am fost. Da' si sceneta era super draguta...putin "politizata", dar super draguta
Ref la Mathias si pofta de mancare cred ca ati juns si voi in punctul in care ma plangeam eu de Stef ca n-a mancat aproape nimic 2 luni, doar tzitzi...sper sa fie asta si nu altceva.
Cu Markus si Mathias...unde vrei sa mergi la medic pentru fimoza?Daca in Cluj, iti recomand sa mergi la Dr. Ordeanu Calin. E cel mai bun. si spor la treaba

Mada - votat

Ema - sunteti toti niste frumosi, iar Sasha are niste bulanele...iti vine sa musti din ele

Elle -ieri am facut o praji cu mere totusi...de mare pofta ce-mi era...nu e asa de buna ca cea pe care ai postat-o tu, dar a fost apreciata de gaze, au papat amandoua cate 2 bucatoaie

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

offf, offf, offf
numai mie mi se putea intampla asa ceva
azi trebuia sa merg la eco si ...surpriza...doctorul la care trebuia sa merg a spus ca se cam grabeste(asta dupa ce m-a sunat inanite sa ma intrebe cine m-a trimis la el ) si nu ma poate primi azi dar sa sun la Euroclinic sa ma programeze vineri de dimineata. si toate astea dupa ce mi-am facut cerere de concediu pentru azi.
norocul meu ca aseara m-au sunat cei de la CMU sa-mi spuna ca s-a eliberat un loc la dr.Dinu Adela si m-am programt la 11, pt.orice eventualitate. si se pare ca am avut un feeling bun.
of, imi vine sa-i impusc pe doctorii astia neseriosi. este a doau oara cand mi se spune ca se anuleaza programarea, in curs de 10 zile.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 15+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ema, am vazut pozele cu fratiorii. seamana ca 2 picaturi de apa. iar tu, mami, ti-ai revenit tare bine. doar ca nu am vazut si filmuletele, unde sunt puse? mai papati bibe sau doar titi?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 15+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Alina e o dulceata blondina ta cum cara galetusa. Treaba mare, dom’le.

Lala ce dragut se joaca fratiorii…la noi tranta e pe bune…amandoi tipa si se tavalesc…deh diferenta e mai mica, asa ca pretentiile sunt pe masura. Ma gandesc ce mult o sa ii duca dorul Iuliei cand va pleca la gradi…ca sta dupa f… ei toata ziua.

Ramo eu zic sa nu te ingrijorezi, daca uit sa ii spal pe dinti si o zi, se vede imediat. Vezi ce se intampla dupa cateva zile.

Roli spor la muraturi. La noi e la fel cu patutul…Iuliei i-am scos grilajul de pe la la 1 an si 3 luni…ma mai trezeam noaptea cu ea prin casa dar accepta usor sa se intoarca in pat…cu Vlad nici nu ma gandesc…nivelul lui de obedienta e muuuuuuuuult mai scazut…si pare ca si de intelegere. Asa ca mai asteptam.

Ven felicitari pentru somn.

Ema ce m-am delectat cu pozele piticilor, sunt fff frumosi, dar cred ca tu sti deja asta.

Mary ce sa zic…probabil nu ai avut “pila” necesara. Super neseriosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Mada, felicitari pt campanie, votat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Tocmai ce intrasem si eu aici pe forum si incepe Luca sa zica mac mac mac ... si ma uitam la el si nu intelegeam si el o tinea pe a lui ... si il intreb unde a vazut ratusca si el mac mac mac ... ??? ... si imi arata ratustele de aici de sus de pe pagina forumului da eu nu ma prindeam ... si mac mac mac de nu-i mai tacea gura ...

Mary abia astept sa ne spui vestile bune!!!!

Multa sanatate clopoteilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo

am creierii pe moatze ..

anna m-a trezit azi-noapte la 11.30, 12.30, 1.30 .. i-am facut 60 ml lapte, a baut 10 ml si a adormit bustean .. apoi iara trezit la 4.30, 5.30, 6.30 ... m-a capiat copilu' asta ..

in plus, mi s-a umflat iara maseaua de minte si ma doare un pic si amigdala plus urechea .. .. am apelat aseara la calgel ca nu mai puteam .. sunt tare amarata ..

tot aseara am avut musafiri si evei i-a sarit somnul .. sa vezi chin s-o culcam .. nici nu vreau sa-mi amintesc ..

emma superbi piticii tai! sasha e un blondin cuceritor si milan .. un fotomodel de baietel!! la cate kg a ajuns juniorul?

nemary uff ce ghinion. sa vii cu vesti bune de la eco!

lala20 pupici si sanatate multa lui bibi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Mada, felicitari pt campanie, votat

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

Multumesc Vera pt vot!Dar sa stii ca nu am facut decat sa le ajut pe fete cu cateva voturi doar atat.

Elle imi amintesc si eu la inceputuri cu Sofia tot asa vroia sa suga din ora in ora, cateodata o tineam la san si cate o ora daca o luam urla, pana s-a stabilizat lactatia si in 10min se satura de nu mai aveam treaba 3-4ore.sa treceti repede peste perioada de acomodare.

Ema ce baieti ai, Milan parca a mai slabit nu mai are falcute, iar Sasha iti vine sa-l papi tot de bucalt ce e.

Nemary sa ne spui cum a fost la eco!

Mergi la inceput