Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 237)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello.

In primul rand, Natalia. Sunt in priza non-stop, nu mai am timp de nimic.AM o luna de cosmar la munca, iti enumar chestiile ce le am pe cap (zi de zi, pana se finalizeaza fiecare) luna asta: organizat Balul Bobocilor (diriga la cls 10, deh!), inspectia pt. inscrierea la gradul II, trupa de teatru in lb. engleza (am infiintat-o impreuna cu o colega) - cu repetitiile saptamanale de rigoare. Plus copiii mei atomici care dorm putin si fac mult scandal, si mai iau de proaspata cand sosesc acasa.

Cand am 1-2 ore libere (asta inseamna cand doarme Mathias, altfel nu e chip), caut materiale pe net pt. orele de inspectie, caut idei (muzica, scenografie, costume etc.) pt. piesa de teatru si msi citesc cand pot pe la zuze.

Uai, daca trece luna octombrie zic "Aleluia!" (ca pe urma vine soacra-mea si sta 3 sapt., si astept sa plece si ea, ca sa zic iar "Aleluia!" )

Cat despre noi, suntem relativ ok.
Ne-a trecut raceala, eu am ramas cu suflat nas non-stop, copiii sunt in regula.
Dar am descoperit in weekend ca Markus cred ca are fimoza. Morrrrr de ciuda ca nu l-am decalotat CA LUMEA pana acum. Trebuie sa mergem la dr. sa-l rezolve, si cica se face anestezie generala, desi e o 'operatie' minora. Dar el e deja mare, si e terorizat de idee, imi tot repeta ca el nu merge la nici o operatie .
Nici lui Mathias nu i se decaloteaza aproape deloc, nu stiu daca la el mai pot sa astept (ce?) sau ar fi cazul sa ma prezint cu amandoi la chirurg.....Ufff!

Sambata mergem la o nunta la Intorsura Buzaului (obligatie majora), nu stiu cu ce sa ma imbrac, mi-ar trebui o rochie de blana la ce friguri se anunta zilele urmatoare.

Gata, ca dincolo e scandal mare, deja se dau palme

Va pup!

Mergi la inceput

Gata, am calmat spiritele!

AM uitat sa zic ca am facut si noi un mic progres pe calea somnului normal. Adica nu mai stau seara cu Mathias pe jos, pe plapuma din fata TV, in living, ci mergem in camera lui, il pun in patut, eu in patul meu si stingem lumina. Cu laptele in bot, of course.
Si adoarme cam in 30-60 minute. Depinde de noroc Cand adoarme in 30 min ma consider ff norocoasa.
Asta este, e si asta un progres, unul foarte mare pt. noi. Eu m-am bucurat ca nu a urlat deloc cand a vazut ca se inchide usa si se stinge lumina. Vocifereaza pe intuneric, povesteste singur de-mi vine sa chicotesc pe sub plapuma, da cu picioarele in gratii, eu tot zic din 5 in 5 minute: "Gata, Mathias, inchide ochii si facem nani!"....si pana la urma adoarme, uneori eu inaintea lui

Mergi la inceput

Inca ceva (se vede ca mi-am pierdut exercitiul scrisului coerent pe forumuri).
Mathias nu mananca mai nimic toata ziua. Nu stiu ce sa mai fac. Am inceput sa-i dau (la indicatia dr.) Tonotil si Sanzyme. Dupa vreo 2 zile, inca nici un semn de revenire a poftei de mancare. Lapte ar bea toata ziua (si 1 data noaptea, of course), dar mancare.....neam!

Ceva idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ce liniste pe aici!

Ven felicitari pt progres si inca ce progres trebuie sa incep si eu cu mandra mea,iar candgasesti reteta pt pofta de mancare sa mi-o trimiti si mie

Vroiam sa va rog sa-mi vizitati blogul.Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hellou!
va zicem eu si cu raceala mea...
Ieri a facut dl sot programare pentru noi amandoi la dr de fam. Pentru azi dim la 8:30 cand a venit socrul sa stea cu B. Pe drum spre dr :" tu nu arati asa bolnava!" Am crezut ca ii trag una pe strada dlui sot! Daca nu ma vait non stop sau nu zac intinsa in pat nu inseamna ca imi merge perfect. Trebuie sa functionez pentru gaza, nu?
Oricum tati e cu bronsita acuta la antibiotice, eu ceva pt desfundat nas si colaterale si gripostad cu vit C. Sa vedem daca-mi revin in 2 zile. Speram sa reziste gaza...

Ven,
mama-mama ce busy esti! Daca afli cum sa-l faci pe Mathias sa manance as vrea si eu reteta. Azi gaza a mancat asa: 7 lapte, a gustat trei muscaturi dintr-o banana cat a stat cu bunicul, a refuzat banana cu branza, a mancat juma de covrig si trei felii de sunca. La 12:30 lapte la 16:30 nu a reusit sa termine un borcan de 275g de spaghetti bolognese. La 18:00 a mancat juma de clatita cu nutela.

Ramo,
deci saptamana asta il ai pe Razvi la tine, sunt curioasa cum o sa fie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

<test> mesajul trecut a plecat fara semnatura, ca umbla gaza pe la taste

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Gata muraturile!
Ven, nici Andrei nu manca NIMIC! Am facut coproparazitologia. Nici urma de giardia, cum era suspectat. Oricum o mai repet, ca stiu ca e parsiva si nu iese mereu. Dar, de vreo saptamana ii dau Bon Apetit de la plafar (din aceeasi gama cu Imunoroyalul) si parca, parca mai baga ceva pe sub nas. Nu stralucit, dar mai binisor ca inainte.
Despre decalotare, tocmai am trecut hopul cu Andrei. Facuse ceva infectie, dar dr. a zis ca nu vrea sa ne trimita la cutit. Am decalotat sistematic in fiecare zi si am dat cu Kanamicina de 2 ori/zi. S-a rezolvat neasteptat de repede si bine.

Fug sa hranesc copilul cel mare si sa-l bag in pat.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna dragelor,

in sfarsit azi am reusit sa pun niste poze si filmulete cu baietii in album si vi le arat si voua
http://family.webshots.com/photo/2977253700103950812BAKSIe

v ati obisnuit deja cu mine, ca am f putin spre deloc timp liber,desi mi am luat ajutor si pt weekend- dar ala e timp pt alergat la cumparaturi si un pic de destresare

incerc sa mai citesc din urma si sa mai vad poze cu clopoteii, ca tare restanta sunt si drag imi e sa i mai vad cum au crescut

aaaa, miri felicitari pentru baietel iar numele ales este superb!

in rest sanatate bolnaviorilor( stim cum e, am avut si noi emotii cu o raceala alui milan de curand) si pofta mare mofturosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

am vazut pozele de la semnatura ale tuturor care ati postat in capitolul acesta, inclusiv poze din vacante in spania, italia

si pozicile pretioase cu eva si anna mi au mers la suflet! abia astept sa o prinzi elle cu ochii deschisi pe anna, sa vad daca semana cu surioara ei la frumusetea ochisorilor!

noi ne trezim cam din 2 in 2 ore noaptea, dar sunt obisnuita de la milan asa ca nu ma mai plang, oi recuperea eu in vreo doi ani deficitul asta continuu de somn, of

insa parca acum apreciez si mai mult minunea de a avea un bebelus mic, care iti adoarme in brate dupa ce papa si zambeste divin in somn, care te lasa sa ii saruti la infinit obrajorii si nu se smuceste ca il sufoci, care se uita in ochii tai incontinuu si iti soarbe privirile si cuvintele si cantecelele, sunt momente unice si stiu ca va creste asa repede incat ma bucur in fiecare moment de ceea ce am

milan pe de alta parte este pentru noi o minune umblatoare, ce in fiecare zi ne uimeste cu gesturi, expresii si incercari -uneori reusite hihi- de a spune noi cuvinte si multe alte mici minunatii - pe care fiecare dintre voi la randul vostru le experimenteaza cu clopoteii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

va rog nu ramaneti indiferente fetele
citit blogul
si ajuta-ti-o pe alinaaaaaaaa

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput