Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 237)
Raspunsuri - Pagina 5
Lala_D spune:
Neatza, poftiti la o cafeluta aburinda 
Monica multa sanatate Clarei , fa operatia mami ca nu o mai poti tine din febra in febra 
Eliza ai un mesaj privat de la mine de cateva zile, l-ai primit?
Elle superbe pozele cu fetele, vreau mai multe 
Miri cred ca vei detine peste ani titlul de "soacra a anului"
, tare mult imi place numele ales 
Roxanici ai "uitat" sa ne spui ce mai face Adeluta, treci la raport si vreau poze !!! 
Laura, Alina si Natalia la cafeluta si povestit!!! Hai fetelor !
Roli sper ca te simti mai bine si te-ai odihnit un pic 
Ven poze cu tine si baietii n-am vazut de multisor
Le-am scapat cumva ?
Alina e superba Stefania 
Madalina e greu cand sotii lucreaza impreuna dar cu putina diplomatie se rezolva problemutele.
Darene gasesti din jocurile pe care le fac eu cu Andrei pe blogul meu, la eticheta montessori. Adresa blogului o pun mai jos, cand va trimit sa vizionati niste poze :)
Stancutza si tu esti restanta cu niste poze noi 
Sunteti ok? Sper ca da .
Ceska o sa se dea si tati pe brazda, trebuie doar sa il mobilizezi un pic cu gratie si blandete 
Gratiela ce mai fac copiii ?
Ramo voi ce mai faceti? Cum e Razvi la cresa ?
Sunt fericita sa va spun ca o zuzica a castigat concursul de pe blog . Mai precis Ana, mami de David !
Ana abia astept sa iti trimit felicitarea. O sa mai fac unul luna viitoare cu o felicitare de Craciun. Poate tot o zuzica il va castiga.
Multumesc mult pentru aprecieri, sunteti minunate!
Si in cele din urma cateva poze de ieri cu baietii : http://avlaudum.blogspot.com/2009/10/harjoneala-zilnica.html
Ca nu am mai pus de multisor ![]()
Va pup pe toate chiar daca nu am nominalizat pe toata lumea 

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
madalina28 spune:
Neata si de la noi va dau o cana de laptic cald!
Alina ce frumusica este Stefi, mi-a tot povestit Lavinia despre ea cat de istetica este, s-a blonzit si a ta precum a mea!Mai bine ca lasi totul in favoarea Stefiutei, eu cateodata simt ca-mi neglijez copilul si incerc sa stau cat pot cu ea si sa fac restul cand doarme adica la pranz si noaptea, dar cateodata nu-mi iese...
.
fetele frumoase.
Lala din pacate asa este, dar ca sa pot sta acasa cat de mult cu Sofia pana pe la un 3ani asta este solutia de compromis.Ti-am admirat flacaii sunt niste dulci, ce bine ca Bogdan are rabdare sa se joace cu Andrei.Din jocurile tale si mai ales din jucariile cump de tine ma inspir si eu, nu am rabdare sa fac chiar absolut tot ma refer mai ales la decupaje,dar in mare parte da.I-am cumparat o carte Sofiei se numeste "Activitati pt copii mici"2-3ani de la editura Litera este o colectie pe ani "Dezvoltarea Timpurie" urmeaza "Primele Lectii" 3-4ani, "Lectii pt Prescolari"4-5ani, "Pregatirea pt Scoala"5-6ani, gasesc in ea unele chestii care sa le fac si la varsta ei de acum, in josul paginii sunt sfaturi pt parinti,este f interesanta trebuie sa o descriu mai bine pe blog
Miri nu stiu daca am apucat sa te felicit pt ca vei fi soacra cu trei nurori, dar ai din partea mea toata admiratia pt curaj,iar numele Noah este superb daca voi avea un baiat sigur ti-l voi fura(numele
)
Ellenuta spune:
neataa
va ofer si eu cate o
!!
anna s-a trezit de 3 ori azi-noapte, a balotat si s-a culcat la loc .. eva dupa laptele de 6 a inceput sa planga dupa mine sa ma duc sa dorm cu ea, anna maraia si l-am trimis pe ta-su .. of of ..
alina ce mare si frumoasa s-a facut stefiutza ta! e o scumpete de copilas.
lala o sa le fac poze impreuna ca sunt tare haioase .. eva o pupa pe picioare, pe maini .. o managaie .. e fascinata de bb ..
laurici cum mai e scumpica mea eleni? i=a trecut raceala?
roxanici mi-e tare dor de buburuza si de tine .. hai mai da=ne vesti despre voi ..
ceska ma faci sa rosesc .. fac si eu treburi in masura in care pot .. si ma straduiesc caci imi place bucatareala ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:

La multi ani, ANCA! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Stefanutz, de sotior si de cei dragi!

Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Neataa!!
Multu de cafea si cana de lapte, merg bine impreuna.
In primul rand trebuie sa o felicit si aici pe Elle pt prea minunata printesa pe care a adus-o pe lume.Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa si cuminte.
(scuze de intarziere
)
Eu tot pe aici sunt, va citesc tot timpul sunt la curent cu absolut tot, cu toate pozele si toate noutatile.
De scris mai greu ca acum pana ma aranjez cu Razvi asta a meu, cam ocupata voi fi.
Razvi a fost o saptamana la tara la soacra si eu tot navetam acolo, iar acum e acasa si il iau cu mine la gradi ca sunt schimbu doi si asa nu o deranjeaza pe "d-na directoare".
De saptamana viitoare va sta cu o matusa de-a mea care intra in pensie.E sora tatalui meu, deci suntem foarte apropiate si o cunisc bine si stiu cu cine il las pe pui.Locuieste si aproape de noi, la 5 min de mers pe jos.Saptamana asta vom vorbi cu cat o vom plati, ca nu vreau sa stea gratis (cum vrea ea).
In rest toate bune si frumoase la noi.
Razvi ma uimeste in fiecare zi cu cuvinte noi spuse aproape perfect si chiar si propozitii de doua cuvinte.
na ar f multe de povestit dar ma opresc aici.
Moni, am citit ca aveti problemute.Fa-i operatia aia si veti scapa de atata chin.
si tin pumnii sa fiti bine.
Alinatudor vizionat pozici de fetita cocheta si frumoasa.Ii place si eu galetuta sa o poarte toata toata casa? AM si eu unu ![]()
Roxi, am fost foarte fericita sa vad ca ai aparut.M-am intristat imediat cand am aflat ce probleme ai avut cu Adeluta mica.Cum sunteti acum?
Elle, pai tu cand te odihnesti?Tare harnica esti.Mi-a placut tortul ala, am salivat un pic 
Lala sa stii ca eu sunt o fana a ta in ceea ce priveste blogu tau de design.Ma bucur ca mai faci si mici concursuri.Felicitari Anei pt felicitarea castigata.
Miri, draga mea, trei baietei, bravo tie!!!Felicitari!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
Alinush!!! Tu ai primit castanele???
Sper ca da si nu le-am trimis aiurea.Vezi ca le poate scoate si sotu de la posta nu-i musai sa mergi tu.
Fetele!!Eu mor incet.AM observat la razvi pe dintisori chiar aproape de gingie ca is mai galbiori, patati parca.Imi vine sa mor de ciuda, niciodata nu mi-au placut copiii cu dinti stricati
.
Eu il spal pe dinti in fiecare zi de 2 ori.Dar dupa ce a stat la tara am obsrevat asta.Oare nu l-a spalat bine, sau deloc?Se putea in timp asa de scurt sa se ingalbeneasca?Sau nu oi fi observat eu mai repede?
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinaatudor am pus si eu 10 poze mai noi cu stefiuta, sper ca se vad va pup iar Alina si Stefania ![]() 10 poze noi Ingerasul creste |
he, he ce bine imi pare ca scrii mai des
Stefi arata f bine, ti-am mai spus iar tu parca ai mai slabit.Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
15+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
darene spune:
Multumesc Lala,eu am blog-ul tau bagat la Favorits de mult timp.
I-am cumparat si eu blocuri de construit pentru bebici - nu prea il intereseaza,2-3 min sta la ele.In scaun la masuta nu ar sta sa se joace,nici la masa nu sta in fund mai mult de 5 min (doar daca mananca corn flakes sau pufuleti).Plastilina,legumele,sigur le-ar musca,inca baga tot ce prinde in gura desi are dentitia completa.
I-am cumparat cartonase pentru sortat - ii place doar sa le arunce din cutie si sa le imprastie pe podea.
Elle ti-am admirat printesele,vai ce frumoase sunt,m-am topit dupa ochii Evei in poza de langa patutul Annei.
Miri felicitari pentru al treilea muschetar si multumesc pentru incurajare.
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
NataliaS spune:
Buna ziua doamnelor!
Mersi de cafeluta
si de strigare
Alina - ce scumpica s-a facut Stefiuta si ce mare e...foarte schimbata de cand n-am mai vazut-o. Sedere placuta in Anglia - printre picaturi poate gasesti putin timp si pentru tine si sufletul tau![]()
Elle - imi ploua in gura
...am dat un search prin camara si-mi lipsesc nucile si nici n-am pe cine sa trimit sa-mi ia...Horia e plecat din nou, de data asta la Brasov, tanti e in continuare bolnava, saraca...iar eu...tot singura cu fetele...iar afara ploua de rupe.
Elle - acum mai in gluma, mai in serios...vezi ca te cam pui pe treaba si uiti ca ai avut o interventie chirurgicala...iar perioada de lauzie nu e chiar de forma, e necesar sa te protejezi - iti spun eu, care am ignorat-o si am ajuns sa imi refac sutura epiziotomiei
Vennnnnnnn - mi-e dor de voi ! - pup frumuseii cu ochi mari
Stancutz - ce mai faceti voi?
Lala - ce se mai harjonesc baietii tai...si ce mare e Andrei, e super inalt.
Miri - superb numele Noah! De fapt toate numele baietilor tai imi plac![]()
Ce mai fac printesele bolnavioare? Eleni, Maya, Clara...?
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
roli25 spune:
Mare zi mare...in final avem si noi camara gata! Azi ne-a ajutat un prieten sa montam rafturile. Deci la muraturi cu noi. Pe ploaia de azi am luat gogosarii, tati vine cu castravetii si in seara asta avem treaba! In consecinta, Andrei mai sta la mama pana maine sau poimaine, daca om mai pune si maine ceva.
Mananca multumitor dar e chin mare cu somnul de amiaza, ca la mama are patut de copil mare si se da jos. Se chinuie mama cu el cate 2-3 ore sa-l culce. Azi a adormit zobit pe canapea pe la 4!
Marc nu facea chiar asa rau. Se mai dadea si el jos dar accepta mult mai repede sa doarma. Deci, dl. mezin nu pupa pat de copil mare mult si bine de acum incolo, ca vad ca nu merita
!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

si Stefania