Pepenasi de iulie- august 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 9
Caprioara spune:
Helau,
Sunt pe fuga.
Boti, multam fain de info. Daca ajung in Ikea te sun si iti iau eu. Dar nu stiu cand, depinde de soatza... Ai acelasi nr de tel de cand eram gravi, da??? Daca nu, da-mi pe pm nr tau de tel sa te bag in agenda.
De Xena nici eu nu stiu nika. O sa incerc sa o sun azi.
Pica, cand pleaca sotul in State? Am nevoie de ceva de acolo (mic-mic si pretios, de pus in urechile Ilincului
), care nu se gaseste aici; crezi ca poate sa ma ajute sau mai bine zic pas, in ideea ca nu-i bine sa le dai barbatilor sarcini de cumparat ca nu se pricep
? Te sun sa-ti spun exact...
Dana, felicitari pentru primul kk la olitza
!
Bujo, vazut si comentat pozili
!
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
anaxena spune:
suntem bine ,sanatoase..ocupate cu cresa
ieri am avut preselectie la Wella si s-au calificat toti angajatii mei si am fost tare ocupata
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
iriss27 spune:
Boti, ma duc io sa iti iau trafalet, dar o sa te sun sa imi dai detalii exacte, sa nu iau un bulshit
Nu stiu daca ajung we asta, poate daca binevoieste si barbate-miu, daca nu, vad eu, sapt viitoare cand ma incumet sa fug cu amandoi
Io am si plan sa imi mai targui niste borcanase de pus mirodeniile si pastele fainoase, care barnate-miu zice ca-s fite si ca el nu merge sa imi iau
Barbatii astia, nu inteleg ca si gatitul e o arta si tre sa le ai pe toate frumoase pe langa tine ![]()
Deci, unde le gasesc, la articole d ecopii sau la alea cu rame foto?
Unde ati vazut pozele lu' pica, ca io sunt cam chioara si nu vaz nimik
despre concedii, eu cu puradeii as merge numai la AI si numai la hoteluri d-astea de sa zaci numai intr-un loc, cel putin pana acum nu vad un mod de a avea alt concediu.
Fara copii, locurile astea mi se par plictiseala maxima, adica numai io cu husbandu nu rezervam niciodata cand mergem in strainataturi, ne ducem, ne plimbam si mergem nene de seara cacem lati, vizitam, halim in diverse localuri.
Ei bine, cu copiii eu nu pot face asta, in primul rand ca nu ar avea stare asa de mult sa se plimbe, in al 2-lea rand, cand ajung la masa cu ei, tre sa le bag ceva sub nas imediat, nu au stare sa comandam, sa vina mancarea, etc. NU pot s aii duc pe distante lungi, pt ca se plictisesc, adica Dav si face un scandal de ori inebunesc io, ori el. Asa sunt ai mei, mai viermuiti. Mai si mi-e si rusine sa ma duc cu ei la restaurante, face Dav o mizerie, de cand plec de acolo imi jur ca nu mai calc sa nu ma recunoasca sa ma puna la panoul de rusine.
De ex, am fost cu el la un rest din parc de la noi, cu terasa, elegantel, pana ne-a adus mancarea, s-a jucat cu cuburile de zahar, cred ca vreo juma de ora, nu va imaginati ce era pe masa, pe jos. Apoi a mancat (n stil propriu), apoi ce sa mai faca, a luat scobitoruile si le arunca pe jos, pe punea pe masa, apoi s-a jucat cu o sticla de plastic. Inutil sa imi ziceti ca nu avea jucarii, ca trebuia sa stea in scaun de masa ... baliverne, concluzia, ori ma duc la geva gen junk fud, ii bag o cartofa si o chiftea (e drept ca rar de tot) ori nu ma duc deloc si il lasa sa se porceasca acasa.
De aceea, de la anu, sper sa avem vacanta pt noi si vacanta cu copiii, asta daca nu se dau pe brazda si ii pot lua la ceva mai complicat, gen Barcelona.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
Marina_1609 spune:
deci am revenit cu cateva retete ce contin OUA. cantitatile le scriu ca in carte dar sunt mari...calculati voi cat revine la 1 ou...
1) Omleta cu zahar vanilat
8 oua, 200g nuci macinate, 100 g cascaval ras, 2 plicuri zahar vanilat, coaja de la o portocala taiata marunt sau rasa, 1/2 pahar ulei.
Se bat ouala se se amesteca restul. se prajeste pe ambele parti si se scurge bine de ulei.
2)Supa cu cubulete de ou
3 oua, sare , piper alb, supa limpede de carne, unt
se bat ouala cu sare si piper alb. se adauga o ceasca de zeama de carne. se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si se introduce in cuptorul incins in bain-marie. se incearca cu scobitoarea. cand nu se mai lipeste se scoate si se lasa la racit apoi se taie cuburi mici. se adauga in supa fierbinte inainte de a o servi.
3) supa cu omleta
1,5 l supa de carne, 8 oua, 4 linguri lapte, patrunjel tocat fin, unt, sare
se bat ouale cu laptele si sarea si se toarna in tigaia cu unt incins. se rumeneste pe ambele parti apoi se taie ca pe taietei. se aseaza in farfurii si se toarna deasupra supa fierbinte bine strecurata. se presara patrunjel
cam astea mi-au facut cu ochiul acum. cand mai am timp, mai cercetez.... dar se poate folosi in tot felul de mancaruri , sufleuri...se calculeaza proportional si vedeti cat ii revine la portie... in felul acesta nici nu aveti probleme cu cei care nu accepta oul
---------------------------------------
www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katalyna camy si mie mi-a fost rau in ultima parte a sarcinii, imi venea sa vars si nu puteam de burta, sa nu mai zic ca la david mi-a fost rau toata sarcina eu am baut cafea si in timpul sarcinii, sa mai zic ca la ambele sarcini am mancat zatz?![]() |
cred...si pe bune ca as manca si un "rahat" acum...numai sa nu ma mai simt atat de rau..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
vias spune:
..dar eu beau oricum o cafea dimineata...degeaba..![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
moni_or spune:
DIA, eu noaptea pe Luca il imbrac tot in sac fara maneci iar pe el are o pijama din aia salopeta, cu maini si picioare. Eu cred ca e ok asa, camera lui oricum e cea mai calda din casa. Seara si la mine e cam problematic, cu diferentele astea de temperatura intre zi si seara/noapte. Ca daca plecam dupa-masa mai devreme nu pot sa-i dau ciorapi lungi, e prea cald, iar spre seara e prea frig pentru ca sa nu aiba nimic sub pantaloni. Asa ca dupa 7 seara nu prea mai iesim. Iar in partea de sus ii dau un body cu maneca lunga si o bluza de trening. Cat despre OU, singurul mod in care il accepta Luca e fiert moale.
DANA, felicitari pentru kk la olita!
Monica, mami de
Luca si
5+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
maitreyi spune:
pe alexandra o imbrac intr-un body si o pereche de pantaloni fara piciorus. sta si se pupa cu paturica pana dupa bibe si la 11 o bag in sac. i-am mai pus si pijama cu piciorus da mi se pare prea imbracata asa. eu am cam 24 de grade in casa. cand oi avea 22 ce ii mai pun?
plus ca am tinut-o toata vara desculta fara sosete, si la nani si prin casa, si s-a obisnuit asa.
iris sevaletul de care zicea boti il gasesti la copii unde pe langa el sunt si markere si creta colorata si rola de hartie in caz ca vrea mami tot tacamul. ajunge cam 1 milion cu totul ca era parca 800 de mii scula si cu rola si restu parca 1 mil. e faina smecheria. si eu vreau pt bam-bam ca mai nou desenam cu creta pe dulap
si cand zic desenam ma refer la amandoua ca doar nu o sa se distreze baby singura
are si o bucata de perete alocata unde poate desena...ne adaptam la nevoile ei ca o mana de var gasim noi sa dam.
marina eu nu ii mai dau alexandrei sa picteze tocmai ca facea vopsea pe tot covorul. asteptam sa cumparam masuta si scaunel din ikea si dupa aia reincepem. pana atunci deseneaza cu cera-color sau cu creta si astea se duc. bine, nu si de pe perete
insa de pe mobila da. eu stau cu ea si desenam amandoua asa ca accidente pe covor sau pe pereti nu au prea fost. ii dau hartie mare de desen si nu apuca sa dea pe langa. daca ai masuta e si mai simplu. asta din ikea care mi-a placut mie are suprafata lucioasa pe care poate scrie si cu markerul si se ia.
-------
mamica fericita de
Alexandra si
5s
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
mcoca spune:
Moni, cat de frig este la voi de ii dai ciorapi pe sub pantaloni? Eu ciorapi ii dau iarna cand sunt sub 5 grade (si nu are pantaloni dublatzi), in rest pantaloni de diferite grosimi.
Turtu, am cunoscut o fata in faculta care statea machiata de la trezire pana la culcare, indiferent de ce facea. Si acum, dupa 15 ani, am mai cunoscut una :).
Vicky si Printzesone
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bujo Ca ziceati de slabit. Si io as mai da vreo 7 kile jos. Asa ca mi-am revizuit putin meniul. Adik am scos painea, cafeaua o beau acum fara zahar, incerc sa reduc dulciurile (desi asta e cel mai greu) si m-am apucat de un program de sport "8 min", crek ati auzit de el. E separat pe zone (abdomen, fese, picioare, brate cate 8 min fiecare) Eu fac abdomen si fese, cateodata si picioare. Bai frate, da te pisi pe tine cand termini. Alea 8 minute da iti iau foc muschii. Io crek fara sport degeaba speri sa slabesti. M-ar tenta si pe mine niste pastilute dar mi-e frik sa nu patesc ceva, si asa is cu stomacu in pioneze. Va rugam nu ratati pozele noastre de pe picasa. Sa vedeti ce moaca are nasiku mic. bujo mami de Filip |
N'aseara!
Tu mai ai de dat jos fata??? de unde ca esti super slaba ! Am vazut si eu pozele de la naseala
ca de altfel si noutatile de pe picasa ca eram restanta 
Ce bine iti sade in verde
de nasicu' mic ce sa zic...un smecher mic, frumos foc!Ai gasit pana la urma costumas, vazut-am....
Sa va traiasca finii! Casa de piatra!
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!