Pepenasi de iulie- august 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 10
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Marina
multam de retete!
Moni chiar m-am gandit azi la tine ca ziceai de ou moale. Cum i-l dai, cu ce? Ca de ex. eu il mananc cu paine si cu lingurita. M-ar tenta sa incerc si pe ea, sa vad daca-i place.
Multumesc de raspunsuri la intrebarea cu imbracatul, fetelor! 

Vicky sa stii ca nici eu nu-i dau (inca) seara ciorapi pe dedesubt, dar cand ajungem acasa, are picioarele reci, si cum e mucoasa, daca as iesi seara, i-as da, sa nu se raceasca si mai rau. Oricum, si noi ca si Moni, stam pana incepe sa se racoreasca, asta e, iesim dimineata mai mult.
M-a innebunit fica-mea de cateva zile: arata spre diverse lucruri si zice "caiiie" - nu foloseste cuvantul pt. acelasi lucru, sa-mi dau seama ce vrea. Si e asa de pasionata, arata, se uita la mine, zice "caiiie" tot mai tare, ca si cum vrea raspuns...
No, eu iau pe rand toate obiectele din jur si ii zic ce vad, da' parca tot nu-i multumita...tare mi-e teama ca eu nu o sa inteleg copilul, cand va incepe se vorbeasca, asa, pocit...
Fetele cu experienta, la voi cum a fost? Cum v-ati dat seama ce vrea copilul, cand nu vorbeste inca corect? Daca a mea "vorbeste" si eu habar n-am ca nu-mi suna cunoscut ce zice?
(ca de turuit ii turuie gurita, da' eu zic ca pe "bebelusheasca").
O noapte buna si linistita va doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
violeta29 spune:
Bunaseara!
In sfarsit s-a linistit si fata mea in seara asta dupa doua zile in care am zis ca imi iau campii,au spart caninii, si cei de jos si cei de sus si inca doua maselute se vad in gingie,deci mai avem putin si avem gura completa![]()
Multumesc fetelor pentru incurajari sunteti niste scumpe

MONI_OR,TURTURICA,MAITREY, felicitari ,sa aveti o sarcina cat mai usoara si niste bebei frumosi si sanatosi
Ce super ca v-ati strans toate intr-o odisee!
ANAXENA, felicitari
Cum se comporta Maria la cresa?Nu plange cand o lasi acolo?
DANA, felicitari pentru primul kk la olita, ai fata mare ce mai!
CAPRIOARA, cum mai e Ilinca?Noptile astea chiar ma gandeam la tine si ma intrebam de unde gasesti putere sa rezisti mai ales ca ai si doi copii.Eu am fost pe punctul de a claca numai dupa trei nopti.Ai toata admiratia mea
Cat despre mancat, ma pui pe ganduri,caci alexandra desi este mancacioasa, in greutate ia bine de tot(chiar prea bine
),cantitativ mananca foaaaaarte putin.Eu de multe ori cand citesc pe-aici ce cantitati mananca unii copii ma ingrozesc,caci la ea portiile sunt cam de 50 gr,doar iaurt mananca 100-150 gr o data sau cereale, dar nu mereu.
DIA, Alexandra accepta oul numai omleta facuta cu putina branza ,bucatele de crenvusti ,ardei gras ,marar si iaurt.Si asa ,greu o pacalesc ii dau bucata de omleta in mana mai ea o gura,mai sterge scaunul cu ea
,ma mai indoapa si pe mine.Sau mai sparg un ou asa intreg in ciorba cand clocoteste si cand ii dau ciorba mai strecor si cate o bucatica de ou in lingura.
KIMMY, insanatosire grabnica micutei.Eu cand a avut mucisori am aspirat-o si de 10 ori pe zi ca nu putea sa respire
PICA, sa va fie de bine concediul.Eu urasc hotelurile, mai ales alea cu all inclusiv,prefer o vila cu gradina, un gratar pe care sa aruncam din cand in cand cate-o halca de carne ,bucatarie in care sa incropesc niste minuturi...Nu stiu de ce dar eu intr-un hotel ma simt ca intr-un spital, nu sunt deloc in largul meu.
Aaa, si nici eu nu vad pozele,am vazut ca si Iriss are aceeasi problema
TRULU_LULI, sa va fie de bine nasitul, ati fost superbi
Multa sanatate Victorasului
TEKY, felicitari ptr kilogramele pierdute, la cat mai multe!
FLO, multa sanatate lui David si lui Alex
ALEXA_TEO, pupici Teodorei sa treaca mucisorii
CRISTINA, da a trecut roseata de la vaccin,fara sa mai fie nevoie sa pun comprese ceva.
ELIZA , La multi ani, sa fii iubita!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
Caprioara spune:
Fetele, i-am luat eu deja lui Boti sevaletul din Ikea.
Acum, mai ramane ca cine merge prima la Constanta (Anka, Didi?) sa treaca pe la mine sa-l ia si sa i-l duca Gargaritei
.
Boti, ti-am luat si catalog
.
Noaptea trecuta Ilinca s-a culcat pe la 2 si s-a trezit pentru tzitzilit la 3,4,5,6,7 si apoi la 12:15
. Intre 7 si 12 a mai marait sporadic, fara sa fie nevoie sa intervin. I-am dat direct pranzul, adica cam 150 gr de piure legume cu carne, 80 gr iaurt si cam 100 ml nectar de mere, banane si afine; pe la 17 a servit un borcan de 190 gr de fructe, si nu am lasat-o sa mai doarma decat 20 de min de la 19:00, in masina, pana am ajuns la Ikeea. Pe drum a tot cerut miez de paine, si a balotat ceva pana a adormit. Cand ne-am intors, adica la 21:30 a papat cereale cu lapte facute cu 120 ml apa, un pic de iaurt si cateva bucatele de urda.
Credeti ca a cazut lata la 22:00? Nuuuu... Acum abia e semiadormita, trage de tzitzi cu ochii inchisi. Pana acum 5 minute misuna prin sufragerie
.
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
violeta29 spune:
DIA, nici eu nu inteleg multe lucruri pe care le zice alexandra iar uneori asa ce se enerveaza ca n-o inteleg.E frustrant de ambele parti,dar asta e!Invata ele sa vorbeasca corect!
katalyna spune:
dia e normal sa nu te prinzi din prima ce vrea sa zica. cand a inceput david sa vorbeasca zicea 'pacashi' la cascaval si la cafea, 'nashinashi' cu accent pe i-uri la castraveti, greu ne-am prins si noi, il mai puneam sa ne arate pe o carte cu fructe, legume, alimente, animale, masini, trenuri. de-acolo ne mai dadeam seama de cate un cuvant
e o fetita la mine la bloc care zice 'tzi ata?" (ce-i asta?) la orice si la oricine
are aproape 2 ani si tot nu intelegi mare lucru de la ea, la masina zice 'bashipa'. sunt convinsa ca ce ai auzit tu acolo nu seamana cu realitatea, poate iti arata cerul![]()
vias spune:
'neata ![]()
Xena felicitari!...bravo!...bebe2??????...unde e bebe2???![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
violeta29 spune:
Neataaaa!Haideti la o cafea!
Azi sunt super fresh, am dormit prima noapte cap coada fara sa se trezeasca de loc
m-am trezit eu pe la 5 sa ma schimb ca eram efectiv intr-o balta de lapte![]()
katalyna spune:
neatza fetele!
bravo vio asa mai da, dar tu ai lapte nu gluma, super!
tocmai am vazut-o la antena 1 pe doctoritza care mi-a scos alunitza,ce calda si blanda e.
ioana e cufurita, ieri a facut vreo 4 scaune, azi de dimineata i-am facut dush ca i se imprastiase maglavaisul peste tot
sa fie de la dinti? alte simptome nu are.
gallyb spune:
MAYTREYI felicitari!!! 

Vad ca se muta pe rand fetele la alta odisee. Ma bucur foarte mulr pt voi.
Truli, Bujo sa va fie de bine naseala. V-am admirat pozicile...Si noi suntem nasi pe 31 octombrie. O sa fim nasi la niste prieteni, viitoarea finuta e si insarcinata in 20 de sapt. Nu ne permitem absolut deloc sa cununam,dar nu aam avut cum sa-i refuzam... Trecem noi si peste asta.
Vad ca spuneti ca aveti momente ca nu mai puteti...ma incadrez si eu, mai ales ca lucrez si in fiecare zi, tre sa gatesc aproape zilnic, curatenie si tot asa...
moni_or spune:
VICKY, acum ce sa zic, fiecare cum considera, si eu mai demult eram pe principiul sa nu-l infofolesc pana mi-a racit de 2 ori saracul asa tare incat mi-a trecut. Noi in general purtam pantaloni de trening si sub aia ziceam ca dimineata mai devreme si seara ar merge ciorapi lungi, insa decat sa-l tot schimb prefer sa iesim pe la amiaza si dupa-masa pana in ora 18.
DIA, oul moale i-l dau amestecat cu farmituri de paine si cu lingurita, cum zici si tu. Oricum, nu se satura cu atat si ii mai dau dupa aia paine cu unt sau ceva de genul asta, ca nici sa-i dau 2 oua deodata nu vreau.
VIO, felicitari pentru prima noapte fara trezire, si la cat mai multe!
Monica, mami de
Luca si
5+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)