Pepenasi de iulie- august 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 11
AnnaBaby spune:
Neata fetele. Eu sunt cu Ioana "in deplasare" la mama, la noi in casa e santier, nici nu vreau sa ma gandesc ce voi gasi maine acolo si cat o sa-mi ia sa fac curat si sa pun totul la loc
O intrebare - probabil s-a mai discutat, nu mai stiu - cei 2 ani sunt de cic, nu? adica stam acasa 2 ani de cand intram in cic, nu de cand se naste copilul, nu? M-am contrazis cu cineva ieri, si chiar m-a pus pe ganduri.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Gini75 spune:
Truli, Bujo, am vazut pozele, ati fost doua nasici foarte frumoase.
Pica, am vazut si pozele voastre din vacanta, ce s-a blonzit Sebi. Mie mi-a placut in Antalya, ce-i drept am stat la un hotel mai mic.
Gally, cu cine sta Xenia, ai bona, o duci la cresa?
anaxena, felicitari pentru fetele de la salon! Spune-ne de Maria, cum e la cresa.
Noi o sa botezam o fetita luna asta, aveti vreo idee unde as putea sa gasesc o rochita de botez mai deosebita?
Si pentru cine foloseste scutece huggies, am luat ieri din carrefour 2 pachete (138 de scutece in total) cu 81 lei.
Gini75 spune:
Anna, NU.
Stam acasa pana implineste copilul 2 ani, indiferent de data intrarii in CIC.
In concret, tu trebuie sa te intorci pe 12 iulie 2010.
violeta29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Neata fetele. Eu sunt cu Ioana "in deplasare" la mama, la noi in casa e santier, nici nu vreau sa ma gandesc ce voi gasi maine acolo si cat o sa-mi ia sa fac curat si sa pun totul la loc ![]() O intrebare - probabil s-a mai discutat, nu mai stiu - cei 2 ani sunt de cic, nu? adica stam acasa 2 ani de cand intram in cic, nu de cand se naste copilul, nu? M-am contrazis cu cineva ieri, si chiar m-a pus pe ganduri. Anna si Ioana 11.07.2008 povestea nasterii |
Din pacate trebuie sa te intorci la munca exact in ziua in care s-a nascut copilul

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
AnnaBaby spune:
Vai, eu chiar eram sigura ca mai am pana in septembrie la anul de stat acasa! Ce nasol! Sunteti sigure?
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
katalyna spune:
moni, oricum nu sunt indicate 2 oua de-odata.
anna 2 ani sunt pana face copilul 2 ani nu de cand intri in cic. sigur sigur e asa
Kimmy spune:
Neatza 
Ieri aproape ca am fost nevoiti sa dam o fuga la urgenta.A fact 39,3 la subbrat.Si era in crestere rapiiiida.I-am pus repede un supo cu Novocalmin si i-a scazut destul de repede.Maama ce m-am speriat cand am vazut-o asa molesita dintr-o data
.Pe la 3 noaptea am simtit-o calda iar,si i-am dat 5 ml de Nurofen.Azi vad ca e vioaie,fara muci,fara febra.Oare ce a fost febra asta mare si scurta?
In rest toate bune,nu va spun ca ieri mi-a explodat o vanata in cuptor,deci va dati seama cat ma pricep ![]()
Fingers crossed,ca azi fac cheesecake
(dupa ce dam o fuga la carfu ca n-am tava+alte ingrediente...)
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
AnnaBaby spune:
Da, din pacate aveti dreptate
, am citit si eu legea...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
mcoca spune:
Moni, prima data cand mi-a facut MAya febra era anul trecut in octombrie. A fost un episod izolat, a scazut imediat cu paracetamol. M-am panicat, m-am invinovatzit ca nu o imbrac eu prea gros poate, ca nu ii pun caciula. M-am plans la doctor cand am fost sa o o vada si mi-a zis ca un copil nu raceste pentru ca nu e bine imbracat, raceste pentru ca a luat un virusache de undeva. Nu ii imbracam sa nu raceasca, ci sa nu le fie frig
. Acum e simplu ca o intreb daca ii e frig/cald.
Kimmy
fata bolnava.
Nurofen nu se da daca copilul nu a facut varicela si nu se cunoaste cauza febrei. Daca e varicela si i se da nurofen complicatziile pot fii foarte grave 
. Asta mi-au zis-o amandoi medicii Mayei (v-am zis ca ea are medicul nostru de aici, francez, plus un prieten roman pe care il stresez non-stop in caz de nevoie).
Turtu in ce limba ii vorbitzi Marei?
Vicky si Printzesone
Kimmy spune:
Vad ca multi pepenasi nu agreeaza oul.Va spun cum i-am dat ultima data,cu mare succes.Eu de un timp fac foarte des un sos de rosii .Ne place tare mult.Ieri am facut iar,si am scos din tigaie aproape tot,am lasat vreo 2-3 linguri numai.Peste am pus 3 oua si am facut omleta.
(Prajesc foarte putin usturoiul tocat marunt in unt,adaug rosiile decojite si taiate cubulete mici,presar putina sare,piper si oregano,fierb 10 minute,adaug un praf de faina(facultativ pentru consistenta),mai las sa dea un clocot si gata)
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra