Pepenasi de iulie- august 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 12
bujo spune:
Fetele va multumesc tare mult de aprecieri. Nasicu a fost un neastamparat, nu prea am apucat noi sa dansam prea mult. Oricum, seamana cu ma-sa ca ea e asa zvapaiata![]()
Moni costumul nu e chiar pe marimea lui, l-a scurtat mama ca era cam lung. Bretelele le-am luat cu 5 lei de prin cartier.
Mai, ziceti voi ca nu tre sa mai dau jos da ce se vede pe dedesubt vad numa io. Colaceii de la burta si fese ma deranjeaza. Eu am avut un abdomen cu patratele, e logic ca acum nu-mi place. As vrea sa dau vreo 5 kile jos dar mai vedem. Daca ma modelez fara sa dau kile jos e bine si asa. Oricum nu tim regim ci doar mananc sanatos si un pic de sport din ala 8 minute. Care apropo pe youtube gasiti, eu de acolo am dat jos. Dati search 8min si gasiti pt ce zone doriti.
bujo mami de Filip
mcoca spune:
Fetele cu parola pepenasilor, dati-mi-o si mie, ca am o perioada mai libera, si puteam sa fac capitol nou de atatea ori, dar nu o aveam ....
Vicky si Printzesone
katalyna spune:
mcoca si daca e asa, atunci cand se administreaza nurofenul? ma refer la cei care n-au facut varicela inca, nurofenul se poate da in caz de nevoie de mic. nu poti sa-i dai numai paracetamol daca face febra
katalyna spune:
eu stiu ca antibiotic nu se da timp de 3 zile de febra pentru ca poate fi virus, daca continua febra mai mult poate fi bacterie sau altceva si atunci se da, dar de nurofen nu stiam
mcoca spune:
Kata, ideea e ca nu ii dai nurofon imediat ce a facut febra. Ii dai paracetamol, si dupa ce ai un diagnostic (viroza, rosu in gat sau mai stiu eu), poti sa ii dai nurofen. Si da, sunt de acord ca paracetamolul e frectzie, dar crede-ma riscurile sunt mari
.
Vicky si Printzesone
maitreyi spune:
gally multumesc 
moni bunica mea zicea la oul asta "ou pisat" si noi mai radeam de ea si ii ceream "ou pi-oras"
anna spor la treaba
da' cine o sa stea la caldurica fain la iarna? ![]()
gini multumim de pont. l-am trimis pe husband dupa chiloti pt bebe
kimmy sanatate! urmareste-o de la 5 dupa-amiaza incolo ca asta e ora cand incepe sa creasca temperatura. la dinti nu se face temperatura asa de mare...
am primit de la mama o carte faina - "eu te-am facut, eu te omor" ghidul bunelor maniere pt parinti de michiela poenaru. f faina carte si cu sfaturi pertinente.
ieri am stat cu baby in pat amanadoua si ne-am uitat vreo juma de ora pe youtube la filmulete cu vaca, oaia, cocos, gaina, etc
f mult i-au placut pt ca stia ca face vaca muuu da nu o auzise nicioata live ![]()
-------
mamica fericita de
Alexandra si
5s
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Kimmy spune:
Nu stiam de faza cu nurofenul si varicela
.I-am dat pentru ca sunt 99% convinsa ca e ceva viroza.Adica dupa atatea zile de muci,a venit un val de febra.Azi nu a mai facut deloc deloc.Sper sa scape cu totul,ca nici muci nu prea a avut la aspirat.
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
boticelina spune:
Intru repede, repede ca am o zi plina azi la munca...
Capri sarumana di milioane de ori pentru sevalet. O sa vorbesc si eu cu Didi sau cu Anka poate mai vine vreuna din fete la Cta si poate sa-l aduca. Ti-am pus pe picasa poze cu cercelusii lui Nancy, ca sa vezi sistemul de inchidere, sa-mi zici daca vrei sa-l inghesui pe nenea bijutierul...
Turtu scuzeee
, n-a fost cu intentie, deh batranetele...
Ieri cupilul meu si-a luat singura olita si a pisulit cu spor in pantaloni dar eu am fost rapusa de gest si-am laudat-o de parca se si stersese la fund
. Pricepe din ce in ce mai mult puiul mic, aveai dreptate Vic, stie f bine ce face...
Marina culorile au ajuns prin diverse locuri dar fiind lavabile am spalat cu dedicatie in urma si s-a curatat
Monica si gargaritza
Nancy
blog revival
- chestii gargaricesti
"If you are unware of your choices, then you have none"
violeta29 spune:
Fata mea recupereaza astazi noptile nedormite
S-a trezit la sapte, la nou iar nani pana la 10, apoi am iesit afara si doarme iar de vreo juma de ora.Pana diseara sigur mai baga un somn.
Problema e ca de cand am venit de afara e cam fornaita,mi-e teama sa nu ne pasca niscaiva mucisori,asa ca studiez problema cu oscilococcinumul de care zicea Boti.
KIMMY,delicios oul cu rosii,bine ca mi-ai amintit sa incerc sa-i dau si eu alexandrei.Eu rad rosiile,le calesc bine apoi adaug oul batut peste si amestec,dar reteta ta suna mult mai bine,o sa incerc asa.
MCOCA, eu chiar imi faceam mustrari de constiinta ca e fornaita ca n-am imbracat-o eu suficient.Si majoritatea copiilor pe-afara au caciulite,dar totusi mie mi s-a parut muuult prea cald ca sa-i dau.Hai seara ii mai pun ca uneori e chiar rece,dar ziua ...
KATALYNA, daca e asa moale de s-a imprastiat peste tot e posibil sa nu fie de la dinti.
MONI_OR 
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
ankalaura spune:
Hei!
TURTU / MAI3 - felicitari
Sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
DMA s-a mutat la Slobozia, va veni in Bucuresti ca sa nasca. N-am mai vorbit cu ea de cateva saptamani, de cand ne-am intalnit la C&A
PICA 
BOTI
Se pare ca ai uitat ca acum un an vroiai DOI si inca imediat! He he!
CAPRI / BOTI - la mine nu se intrevede curand o vizita la Constanta...
KIMMY - [:D De ziua MEA ai facut salata?
Super tare! Ma bucur ca v-a placut!
Ashea... Restul... mega diagonala... scuzati da' aia e... timp scurt.
De ieri sunt fericita posesoare a unui Mirena
Pfuai ca nu ma mai vedeam o data cu el montat frate, de luni de zile o tot lalaiam. In sfarsit am rezolvat deci!
Intrebare - bai nene, matusa-mea are o problema, i-a iesit nasol B. Papanicolau, e in Bucuresti pentru niste analize, si as vrea sa o duc si la un gineco priceput. Care stiti vreunul? La Herghelegiu e ocupat pana in 2010. La Ancar... la "fiul" e mai liber dar am auzit asa si asa de el, la "tatal" nu e liber pana in noiembrie. Ideea e sa fie unul care sa se ocupe de rani de col sau alte complicatii de genul asta, ca asa o duceam la Tutu* da' asta are gravide pe cap si monitorizari...
Eu sunt racita cobza. Maica-mea e inca la noi. Calca de 2 zile in continuu, asta e a treia si inca mai are. Deci zau, IUBESC metoda tricoului lataret si eventual necalcat! Ma uitam la teancul imens dar IMENS de rufe, si va rog sa ma credeti ca noi nu am cumparat nici 10% din ele!!!
Dar uite se aduna. Maica-mea le-a tot luat, frate-miu la fel... Eliza e subtirica si are tricouri pe care de 3 ani le poarta si abia acum i le-am scos... Erika a mai primit, acum am mai scos si din ce mi-a ramas de la Eliza, vara-mea mi-a adus o valiza plina cu hainute de la nepoata-mea. Bai daca va zic ca are Eliza 15 perechi de blugi!!!! Bai, 15!!!! Jumate din ei sunt S'Oliver. Vreo 3 Debenhams
Sunt super misto bai dar prea multi! Si cate si mai cate, pocnesc dulapurile, nu mai am unde sa le pun! Si se aduna tone frate si la spalat si la calcat
Pijamale cred ca are peste 10 numai pe sezonul asta! I-am comandat eu vreo 3, e drept, un Little pony, un 12 dancing princesses si un Winnie the Pooh si i-a mai luat si maica-mea si mi-a adus si vara-mea si tot asa...
Deci nu mai vreau zau! Trei chiloti, trei bluze, trei ciorapi si basta! 
Ma duc sa mai sortez, ca am inceput sa pun in lazi ce nu mai poarta