Pepenasi de iulie- august 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Vio, felicitari pentru noaptea dormita ! Sa dea DD sa o tina asa!

Sanatate bolnaviorilor!

Noi ne-am sculat de n ori iar , si ii tot dadeam tzitzi, pana pe la 5, cand nu i-am mai dat; greu a adormit (plecase la plimbare prin camera pe intuneric si statea srijinita de usa dand sa adoarma in picioare ), si s-a tot trezit in continuare, dar o mangaiam si reuseam sa o adorm, sau adormea ea dupa o maraiala scurta; urmarea: s-a trezit iar la 12 . Asa ca i-am bagat direct pranzul si nu o voi lasa sa doarma deloc pana deseara, iar maine dimineatza o sa o trezesc eu la 9, fie ce o fi, ca asa nu se mai poate!

Azi eu cu soatza facem 9 ani de casnicie. Ca de cand suntem impreuna sunt vreo 19 . Nu stiu cum si daca vom sarbatori. Avem o sampanie in frigider, dar nu avem perspective sa ramanem singuri, ca nu am cu cine lasa fata. Pe Matei il mai trimit pe sus pe la maica-mea, dar numai dupa ce termina lectiile si il verific, ca mama sau tata nu fac asa ceva . Dar fata...

Vroiam sa va zic ca am luat si eu www.miniblu.ro/Categorii/Jucarii/Jucarii_de_plastic/Shelcore/Jucarie_Omida_Muzicala_-_Shelcore" target="_blank">omida cantacioasa de la Shelcore, aia de i-a luat-o Anka Erikai de ziua ei, si e de maaare succes la ambii copii. E la reducere acum, costa 49 roni in Miniblu, si face banii zic eu.

Pica, ai aflat ce marca e trenuletul cu baloane de sapun si cat a costat? De Mos Nicolae vreau sa-l iau si eu.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Boti, vazut cercelusii. Interesanti! O sa ma uit si eu daca se gasesc pe aici. Multam .

De Narci, am citit pe blogul ei ca era la Rio de Janeiro sa rezolve cu certificatul de nastere al lui Anais, si azi ar fi trebuit sa ajunga acasa.

Cu Xena am vorbit ieri, dar am vazut ca a scris si ea. E ocupata tare cu salonul, iar Maria s-a acomodat foarte bine la cresa, zicea ca o rasfata tantiile alea de numa , o tin mereu in brate. Si ca mancarea e buna si per total e foarte multumita de cresa.

Eu inca nu am primit premiul de la concursul cu ratuste, pentru ca persoana care a castigat locul I nu a contactat Adminii. Au scris acum la subiect ca daca intr-o saptamana nu apare, atunci se muta premiile cu o pozitie mai jos. Asta inseamna ca luam noi camera de filmat in loc de aparat foto. E fain si asa, eu neavand camera de filmat . Multumim inca o data pentru voturi ! Locul obtinut il consider ca fiind al odiseei noastre minunate! Suntem o echipa pe cinste si avem pepenasi minunati!

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
Multumim frumos.

Mergi la inceput

Intrebare: cate si unde sunt magazinele Mothercare in Bucuresti? Si cat ziceati ca, costa olita aia pliabila?

pup you all,

Multumim frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anka asa ma distrezi cu teancul cel mare de haine :). Eu la Maya ii calc numai ce e necesar.

Maya nu a plans la bona .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Boti, frumosi cerceii! La sf lui octombrie in fac si eu Mayei gauri la urechi. Am gasit in sfarsit unde :).

Iriss, mi-au placut tare mult decorurile. Eu nu am gasit aici asa ceva.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

vio, felicitari pt dinti, mama ce groaznic sa fi fost pt bietul copil. De ce nu ii dai cu orajel?

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

'neata

Xena felicitari!...bravo!...bebe2??????...unde e bebe2???

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 SAPTAMANI

POZE

Xena bb2? ori io n-am prins ideea ori camy a incurcat borcanele

Gini75, eu o sa botez pe 11 oct, o fetita, da-mi un PM ca i-am luat o rochie grozava sau poate intri pe mess sa iti arat poze irinabratu

magazin mothercare eu stiu in feeria, in galeria comerciala, olita minunata adica Pottete PLUS - cica e mai smechera ca cea fara pls) a fost 77 lei. Eu zic ca daca ai timp 2-3 sapt sa astepti, sa cumperi dupa ebay, ca o iei mult mai ieftina. Eu m-am grabit ca plecam in concediu.

Caut si eu niste cizmulite albe pt fetita de 3 luni, cam . www.junoland.ro/index.php?c=10&p=423" target="_blank">asa si body abl, cu bretele d-alea subtiri, ca cele de la sutien Vreo idee de unde sa iau?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Iriss, www.anniversaire-express.com/detail-anniversaire-mixte.asp?id=37" target="_blank">uite ce gasesc eu. Mie mi s epare ca ce vrei tu e mai complex, nu???

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

mothercare, la paiata dorobanti Aviator Radu Beller nr. 5-7,

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Ma pregatesc sa ies in oras cu sotul si cativa prieteni sa vedem o comedie si nu am timp sa scriu prea mult.
Caprioara LA MULTI ANI FERICITI!!!!
Un Mothercare au in Plaza,stiu sigur.

V-am pupat

Mergi la inceput

Capri, cercei cu sistem d-ala de prindere au un Bucur Obor f multe modele. Eu prefer tortitele, ca nu iese nimic in afara ca sa o jeneze.

Deja mi s-a sculat maraitul, bai eu tre sa fac o terapie, ceva, ca nu il mai suport sa planga sau sa maraie ... oare mai sunt recuperabila??

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput