Pepenasi de iulie- august 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 14
mcoca spune:
Capri, Multi ANI fericiti in continuare!!!
Bai ma enerveaza ca nu mai e lista pe prima pagina. CA sa vad o informatzie (cand e ziua lu Anka de ex) trebuie sa dau 3 clickuri. Daca vreau sa vad "ce mai face" stiu eu cine, care nu a mai scris pe aici, nu mai pot. Voila, am zis, ma seaca! Si dintr-o data m-am si luminat de ce nu mai e lista. ![]()
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Aaa, in plus cer nenorocita aia de parola de o luna, si nimic. Trebuie sa fii inscris cumva in vre-un club???? ![]()
Vicky si Printzesone
M&M spune:
Vicky, eu habar nu am parola...nu cred ca trebuie sa fii in niciun club..sau asa sper...eu nici mail-ul nu l-am mai putut deschide..imi cere niste parole ciudate...
CAPRI, LA MULTI ANI FERICITI in continuare!!!
eu sunt in zona...fara chef de scris prea mult..
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
7+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
maitreyi spune:
iris la miniblu vazusem body-uri maieu cum zici tu la set cu unul tricou insa nu cred ca erau albe simple.
mothercare-ul ala din dorobanti cred ca e cel mai bine aprovizionat ca e mare frate ![]()
-------
mamica fericita de
Alexandra si
5s
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
anaxena spune:
camy bb2 nu se shtie cand,acum nu vrea sotul sub nicio forma 
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Caprioara spune:
Multumim de urari si de raspuns, fetele 
.
Vicky, eu nu am parola
. Chiar, cine o are???
Iriss, vreau macar sa vad olita aia cum e pe viu
; as vrea sa o iau si eu mai ieftin, insa singura data cand am luat ceva de pe ebay din Anglia nu a ajuns pachetul. Banii mi i-am recuperat, dar mi-e cam teama sa mai incerc. Nu stiu ce sa fac...
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
Caprioara spune:
Cat scriam eu, Ilinca a adormit pe jos, in fata canapelei. Foarte tare
.
Mai devreme m-a capiat de cat m-a alergat prin casa si cate traznai a facut, si eram si cu temele lui Matei, si cu impachetatul de rufe uscate si pusul in dulap. Mi-a inchis si laptopul, noroc ca am vazut mesajul tau, Iriss, inainte sa-l inchida. Daca mi-a mai scris careva azi pe mess, sa stiti ca nu am apucat sa citesc
, din cauza asta.
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
anaxena spune:
Maria e ok la cresa,sa nu mai zic de mine..care am timp de muult mai multe,drept pt care am fost la un seminar la Wella si mai am unele in vedere
cum e la cresa:mergem dim la 8,vede strada incepe: mama!mama! cu o voce de zici ca o duci la spanzurat,intram in cresa,urcam scarile,ne pozitionam pe masa de schimbat,aducem hainutele si apoi ma ghideaza ea,adiq:sa-i dau pantofii jos si sa-i pun pe cei de cresa,ridica mainile sa-i scot bluza si tot asha..apoi vine momentul de pishat ochii si de urlat in gura mare dupa mine in timp ce doamna educatoare o smulge de pe mine,se inchide usa si ca prin minune se ashterne linistea,asta acum de cateva zile,ca pana acum plangeam parte-n parte cu Maria...au 3 mese pe zi toate bune si fara tampenii,manaca bine,doarme,se joaca,o schimba de pampers de haine,n-am gasit-o niciodata murdara nici pe ea nici hainele,cand o iau la 4 e mereu in brate la vreo doamna ca de e mica si le e drag de ea si eu mereu le cert ca asha s-a rasfatzat Maria ca nu shtiu cum sa mai procedez cu ea
au program de olita din 2 in 2h dar Maria nu vrea sa stea,desi acasa a facut de 2x pipi la olita fara sa-i zica nimeni,i-am cumparat noul pampers si de atunci ne-am ales cu o iritatie de nu mai trece cu nimik,asha ca ashtept momentul in care nu va mai sta in pampers
revin la cresa: in timpul zilei inca nu shtiu ce fac ei mai exact dar ma voi informa,ideea e ca la 4 pleaca Maria triumfatoare cu vreun pachet de biscuiti sau vreo banana sau ce au ei la gustare si nu se citeste pe fatuca ei ca ar fi traumatizata,dar a2a zi dimineata aceeashi poveste
aaa,avem si giardia ,acum am terminat prima tura de tratament
aveam inainte de cresa
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ankalaura spune:
IRISS - cizmoace in genul ala i-am luat Erikai de pe ebay. Da' cre'ca tu nu ai timp sa astepti pana sosesc...
MCOCA - sa stii ca lupt serios sa gasesc o solutie pentru rufe... La mine nu merge sa las rufele necalcate, masina sifoneaza serios, uscator n-am, si mai mereu adun rufele aiurea, nu am timp sa le impachetez... Daca aveam uscator, era altceva...
In afara de hainele fetelor, mai am camasi. La noi se merge la birou in camasa (adica la barbatu-miu...). Cele mai multe haine insa sunt ale fetelor... Ufff......
XENA - eu zic ca e important sa vreti amandoi. Asta daca nu il "fentezi" si il pui in fata faptului implinit
Dupa care o sa vrea ca n-are de ales...
Cu doi puradei, cel putin la noi, mi se pare uneori greu. De exemplu spatiul pentru amandoi copiii. Te vezi nevoit sa redecorezi. Sa ii faci celui de-al doilea loc. In sifonier. In dulap. In pantofar. In jucarii. Cat e mic cel mic si doarme in patutul de bebelus, e simplu. Ulterior, lucrurile se complica. Daca nu ai spatiu pentru camere individuale, poate deveni chiar complicat... Apoi iti trebuie spatiu de depozitare. Haine care raman mici, de pastrat, de dat, aine groase versus haine subtiri. Jucarii. Probleme cu jucariile. Uneori le vor pe aceleasi. Uneori vor sa se joace impreuna, alteori separat. Uneori se caftesc, se calaresc, se iubesc prea mult sau se bat. De exemplu mie mi-e greu cand le culc la pranz (cand doarme a' mare zic...) nu adorm simultan si ulterior se trezesc una pe alta. Cand intre ei e diferenta mica, mi s-ar parea si mai greu, ca mai si plang aiurea. Macar asta mare a mea pricepe.
Deci una peste alta, macar sa vina atunci cand sunt doriti de amandoi si cand lucrurile sunt preagtite. Sau macar asa consider eu, care am un simt crescut al planificarii. ![]()
Ma duc sa pun masa. 
maitreyi spune:
capri eu am parola, madalinele, kamelya, xena si acu si vicky. cine mai vrea sa zica tare ![]()
-------
mamica fericita de
Alexandra si
5s
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008