Pepenasi de iulie- august 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 8
katalyna spune:
bujo, eu il am doar pe cel pentru abdomen, e super tare, mi le poti trimite si mie pe celelalte? iti trimit un mesaj cu id-ul meu de mes. sarumana
katalyna spune:
camy si mie mi-a fost rau in ultima parte a sarcinii, imi venea sa vars si nu puteam de burta, sa nu mai zic ca la david mi-a fost rau toata sarcina
eu am baut cafea si in timpul sarcinii, sa mai zic ca la ambele sarcini am mancat zatz?
ioana spune:
Eeeeeiii, n-am mai intrat cateva zile pe forum si ce-mi vad ochii?
Felicitari, Moni_or, sa ai o sarcina fara probleme si, de ce nu, o fetita cuminte!
Felicitari, Turturica, o sarcina usoara si un bebe sanatos si grasun iti doresc!
Felicitari Maitreyi, si tie o sarcina fara probleme! La acelasi medic am fost si eu cu Ilinca, totul a fost OK, inclusiv cezariana.
Numai bine tuturor,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
Tecky spune:
Am prins si eu o pauza...![]()
bujo ati fost superbi toti 3 la nunta.Filip e un frumos,are niste ochisori
.Arati foarte bine,nu te mai gandi la slabit.
Boti si eu am momente cand simt ca nu mai pot.Parca se joaca cu nervii mei Raluca dar ea saraca nu-si da seama ca am momente cand nu mai pot de oboseala.Eu o duc repede la parintii mei,care stau cu mine in bloc,si ma relaxez.![]()
moni ai mare dreptate cu ce ai scris.
V-am lasat,fug la treaba....
Kimmy spune:
Buna fetele!
Timi de o saptamana nu scapa de muci.Azi parca e mai bine putin.O aspir de 3-4X/zi.E ok?Sau e prea mult?
Mai tuseste putin de tot,asa ca ii dau in continuare Stodal.
Eu aman slabitul,pentru ca ieri ne-am cumparat cuptor,si mi-e imposibil sa ma mai abtin
.Experimentez de zor
.Asa ca in loc sa incep cura acuma de la 3-4 kg in plus,o sa incep de la fara numar fara numar...Tocmai mi-am pregatit o bomba calorica din cartofi,unt,kaiser,carnati,oua,sos de rosii cu oregano si usturoi,telemea,o nebunie!Arata demential!
Anka,vreau sa-ti spun ca de ziua ta am facut si eu salata ta etajata si e mortalaaaa!
Felicitari gravidutelor!!!
Sa aveti sarcini usoare,fara greturi!
Noi mai asteptam vre-un an din pacate...
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
dia_filipas spune:
salut fetele!!
In sfarsit doarme little shmoo, asa ca pot sa va mai zic una alta despre noi. In weekend am fost singurele amandoua acasa, si sincer a fost super misto! Nu m-am mai preocupat de ce mananca sotul, ce haine are, nu m-a mai batut nimeni la cap (aka maica-mea) ca de ce nu o scot odata afara, ca de ce nu o culc si alte alea. Ne-am vazut de program in stilul nostru, le-am facut pe toate fara graba si a fost super ok, ea a fost tare cuminte si a dormit bine.
In rest, ea e mucoasa tare, eu si sotul raciti cobza, eu tusesc mai rau ca un magar (de la tigari bata-le cucu', da' tot nu le pot lasa
). Sper sa nu ia si shmoo, deocamdata are doar muci, in rest e ok, papa bine, n-are febra.
Intrebare pt. fetele din nordul tarii (nu e discriminare, da' in sud e altfel clima, parca
): acum ca s-a racit asa tare noaptea, voi cum ii imbracati de somn? Miruna doarme in sac, da' sacul e fara maneci, deci eu ii dau body cu maneca lunga si o salopetica intreaga peste. Voi? Aaa, si pe afara, seara?
Ma duc sa mai fac una alta prin casa, pana mai doarme.
O zi buna va doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
turturica spune:
bonjour la toata lumea. Azi am fost cu Mara la vaccin, am si cintarit-o, are 9300 g. Deci a pus 500 de grame in ultima luna, ma declar multumita.
bujo, am vazut pozele de la nunta, tu arati super, nu stiu ce vrei sa mai dai jos. Iar nasul mic e un blond frumos, mi-a placut freza pe care i-ati facut-o ![]()
Da-ne si noua linkurile cu exercitiile alea de 8 minute, la abdomene nu ma bag
, dar parca pentru brate as face ceva.
moni, katalyna, serios, nu glumesc, vecinele mele sint cu margele prin gradina, nici io n-as fi crezut asa ceva, mai ales ca cica stam la tara. Acuma m-am ascuns in casa si mi-am luat trening, ca nu ma vede nimeni inauntru ![]()
camy, io am avut tot timpul tensiune mica in sarcina, d'aia am si baut o cafea pe zi. Dupa nastere am si lesinat de vreo 2 ori din cauza tensiunii mici, asa ca bea o cafeluta.
boti, pe mine m-ai uitat la numaratoarea de gravide
Mai, io te admir, chiar daca nu vrei, cred ca esti o mama super.
pica, tu esti idealul meu de mama si femeie, esti o relaxata, cu copil perfect, neplingacios, dormicios, cu-o casa super faina, te invidiez ca esti asa de independenta si outgoing.
La all inclusive noi nu mergem din exact aceleasi motive, mie imi displact complexele astea hoteliere imense, noi preferam tot timpul ceva mai intim si mai personalizat.
Si-apropo de vacante, mi s-a pus si mie pata ca la anul tre' sa vad marea inainte sa nasc, ca dup-aia nu stiu daca mai apuc, asa ca acuma caut febril vacante la mare in martie
Evident ca numai in sud de tot putem merge, barbatu-meu nici nu vrea sa auda de egipt, asa ca acuma caut prin gran canaria, lanzarote, etc, desi mie-mi displace turismul spaniol in general, dar asta ar fi singura posibilitate.
gata, c-am scris roman. ma duc sa-mi fac cafeluta
Mami de Mara (19.08.2008) si
4+
dia_filipas spune:
Mi-am amintit inca ceva: voi cum le dati ou? Aveti ceva retete? Ca eu i-l fac omleta, da' vroiam sa mai schimb, sa incerc ceva nou, in afara de blenduit cu legume si omleta, ca de-astea i-am tot facut.
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
dana81 spune:
Mai3 felicitari, sa ai o sarcina lipsita de griji si sa treaca perioada asta cu statul la pat cat mai repede
Noi raportam primul kk la olitza
.Clara ma anunta de vreo 3 saptamani cand face kk in pampers asa ca am profitat si am pus-o la olitza mai in joaca mai cu sacul de jucarii dupa noi, iar ei chiar ii place isi aseaza si papusile acolo si zice kk, si ieri a si facut...am albit-o cu pupaturile
Am facut si vaccinul , fara reactii, in schimb trebuie sa-i fac analize la kk ca nu mi place deloc cum arata si faptul ca e moale de atat timp, plus ca noaptea e foarte agitata si miorlaita..nu prea mai cred eu in iesitul dintilor astia.
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Marina_1609 spune:
salutare!
iertati absenta indelungata...io am mai tras cu ochiul asa din cand in cand dar nu am apucat sa zic nimic. am tot zis sa pun poze si nu am mai reusit. poate in seara asta ...
Felicitari Turturica si Mai3! burtici sanatoase sa aveti!
DIA, am eu o carte cu tot felul de preparate din ou. tot in seara asta o sa aleg ceva si de acolo daca am timp
cred ca mai aveam ceva de zis dar nu mai tin minte...
BOTI, ce se intampla cu casa cand garga picteaza? eu vreau sa o las dar mi-e groaza ca spal o saptamana dupa ea si mai si zugravesc...
---------------------------------------
www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi