Pepenasi de iulie- august 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mai3 felicitari pt sarcina, sa ai parte de una usoara fara neplaceri si de un bb sanatos!!!!! Ce este viusid, un supliment de vitamine? (mi-e lene sa caut pe net)

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Camy... fruntea sus, mai ai un pic si o sa iti tii puiul in brate, iar cele care te-au invinovatit de moartea lui Darius nu stiu si nu realizeaza prin ce ai trecut ... Nu le baga in seama, fruntea sus ...tot rau e spre bine acum

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

multumesc frumos de urari Slava Domnului ca are cine sa ma ajute ca in rest cam stiu ce tre sa fac cu mine. insa mi-e sa nu se simta alexandra neglijata. ea vrea in brate si ma asez pe fotoliu sau pe canapea si se urca ea la mine sa ne dragalim putin no, ne adaptam, ei sa fie sanatosi. oricum ma asteptam intr-un fel sa fie asa asa ca psihic sunt pregatita. Slava Domnului in toate! acum mi-a venit o prietena sa ma ajute la curatenie, papica a facut dragos in wk asa ca ma pun pe clocit

anna viusidul e pt stimularea imunitatii ca pt asta am inceput sa i-l dau si mai are ca si efect si stimularea apetitului pt ca e un complex de b-uri si plante.

sa aveti o zi frumoasa

-------

mamica fericita de Alexandra si 5s

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

sper sa se inteleaga ceva din ultimul paragraf ca mie mi s-au imbarligat ochii citindu-l

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mai3 am inteles ce-ai scris,ma gandeam sa-i dau si eu ceva Ioanei sa-i mai creasca pofta de mancare, tre putintel mananca in ultima vreme... oare pot sa-i dau si eu sau sa merg mai bine la dr?

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

a mai avut cineva probleme cum am eu...adica stari de voma, dureri de cap...tensiune mica?????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

anna nu stiu ce sa zic...nu e un medicament propriu-zis ci un supliment alimentar. eu nu am fost la dr ca sa mi-l prescrie insa am vb cu cineva care se pricepe si mi l-a recomandat insa nu recomand sa faci ca mine. poti intreba pediatra ce parere are.

camy vb cu don' dr...

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ca ziceati de slabit. Si io as mai da vreo 7 kile jos. Asa ca mi-am revizuit putin meniul. Adik am scos painea, cafeaua o beau acum fara zahar, incerc sa reduc dulciurile (desi asta e cel mai greu) si m-am apucat de un program de sport "8 min", crek ati auzit de el. E separat pe zone (abdomen, fese, picioare, brate cate 8 min fiecare) Eu fac abdomen si fese, cateodata si picioare. Bai frate, da te pisi pe tine cand termini. Alea 8 minute da iti iau foc muschii. Io crek fara sport degeaba speri sa slabesti. M-ar tenta si pe mine niste pastilute dar mi-e frik sa nu patesc ceva, si asa is cu stomacu in pioneze.
Va rugam nu ratati pozele noastre de pe picasa. Sa vedeti ce moaca are nasiku mic.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Neata bostana, pupani grasani la toata gashca!

Mai3 felicitari pentru burtica! Sa dea DD sa fie bine si sa ai o sarcina si o nastere usoare!

Iriss sunt multe gravidute, prima e Camy, apoi Danangie, Monica (Dma), Diana, Adriana, Cristina, Moni si acum Maitreyi! Eu le admir sincer pe fete, recunosc ca am zile cand ma intreb (chiar si cu voce tare, sa ma auda ) cine draq m-a pus sa fac copil? Si mi-ar fi groaza sa fiu gravi acum, sa stiu ca va trebui sa "manageriez" un bebe si un cupil incapatanat aflat la "frumoasa" varsta de 2 ani

Moni crezi tu ca sunt The Mom, dar nu-i nici pe departe asa. Am momente cand imi vine sa ma duc sa ma impusc, chiar saptamana trecuta am fugit la mama, i-am pus cupilu' in brate si i-am zis ca dac-o mai simt ca mi se atinge de carne o iau razna. Am lasat-o sa boceasca 2 ore la mama in brate si am copt vinete, as fi facut orice numai sa nu-i vad moaca un timp. Binenteles ca tot printre picioarele mele a sfarsit, imi dadea lemne sa alimentez gratarul, dar macar nu mai miorlaia asaaa... fara adresa

Capri si cine mai vrea culori, primele borcane le-am luat din Kaufland, 26 de lei 4 borcane de 100 ml (rosu, galben, albastru si verde) iar ieri i-am gasit la Bamboo 10 borcanele (cred ca de 30 ml) care au si stampilute de burete pe capac, deci 10 culori, cu 20 lei. La Diverta aveau pensule si trafaleti pentru copii mici (cca 9 lei). Se mai pot folosi buretei de baie in forma de animale (pe care sa-i inmoaie in apa colorata si sa faca forme cu ei), am vazut la Kaufland, in jur de 1 leu/bucata.

mancare nici Garga nu prea mai mananca, adica are zile si zile, dar avem deja 2 masele, plus gingiile usor umflate unde ar trebui sa infloreasca incisivii laterali inferiori. Deci, ma consolez si dau vina pe dinti. Oricum, daca-i e foame baga ea ceva...

pentru bebeii raciti/cu muci nu uitati de Oscilococcinum!. Dupa ce a mucait o sapatamana incontinuu, mi-a adus aminte de oscilo vecina mea de la tara si in 2 zile e cupilul pe picioare din nou si fara alte medicamente. Nici macar paracetamol nu i-am mai dat!

Rugaminte mare pentru fetele din Bucuresti: cine are drum in Ikea si ne poate lua si noua un sevalet? Pleeeease, pleeeease, pleeeease... E doar 130 de lei si are si fata neagra pentru creta si fata alba pentru markere. Platesc si expeditia prin curier, platesc si inainte daca e problema de bani, mi-l doresc ffff mult...

creta colorata batoane mari, rotunde, usor de tinut in manutele mici gasiti la Kaufland, 6 batoane la 2 lei, erau in rafturile alea cu produse la reducere. Si tot acolo gasiti si stickere motivationale (daca vreti sa apelati la asa ceva, eventual pentru cele cu cupii mai mari), sabloane cu animale marine, creioane mari, groase, sclipicioase (3 bucati) si multe alte chestii de papetarie fff faine, toate cu 2 lei!

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

TURTU cu margele in gat si pun flori in gradina? Era sa mor de ras... Deci se poarta asa ceva si in realitate, pe mine totdeauna ma enervau filmele astea in care si acasa stateau tipele supermachiate (inclusiv noaptea in pat), iar barbatii la costum, ca in Dallas... Dar uite ca se poate.

PICA,sa va fie de bine vacanta, foarte frumoase pozele!

CAMY, poate starile de voma sunt ca ti-o fi apansand Flavius pe ficat sau ceva organ, ma gandesc eu... Iar durerile de cap probabil de la tensiunea mica, si eu am tensiune mica, mai ales in sarcina, de aceea si beau o cafeluta mica dimineata, nu m-am lasat.

BOTI, deci esti si tu for real din cand in cand... Ca si mie uneori imi vine sa ma duc in lume, mai ales ca Luca iar e foarte plangacios si tot timpul vrea in brate, daca pica face o tragedie din asta (el care se ridica una doua si nici mac nu zicea), ce mai, iti trebuie nervi de otel, am zis ca asa mi-as dori si eu o singura zi in care sa nu schimb niciun scutec, sa nu ma gandesc ce va manca copilul la urmatoarea masa, de cate ori a facut kk si treburi din astea... Dar imi trece repede, ajunge numai sa vina Luca la mine sa ma pupe si sa-mi faca "co-co-co" (asa face el cand ma pupa) si dupa aia mi se pare ca sunt cea mai nerecunoscatoare mama din lume.

Stateam eu si ma gandeam ce frumos ar fi daca omul ar avea 2 vieti, dar a doua sa o traiasca cu intelepciunea acumulata din prima. Eu acum imi dau seama cate ocazii am ratat, cate lucruri as mai fi putut face pe care nu le-am facut si o ocazie pe care ai avut-o rar se mai repeta. Si ma gandeam eu sa il sfatuiesc pe copilul meu cand va fi mare sa invete din greselile mele cand va fi mare, insa mi-am dat seama ca precis isi va inchide urechile si va zice ca asta e doar cicaleala si bla-bla-ul mamei. Cand esti tanar nu prea asculti nimic, eu tot ii spuneam mamei mele sa ma lase sa invat din propriile greseli, dar e o mare prostie, ca pana la batranete o sa tot gresesti si atunci degeaba esti intelept si experimentat.

Scuze de aberatii, ma apuca si pe mine filozofia din cand in cand, in momentele mele mai melancolice.

BUJO, ma duc sa-l vad pe nasul mic

Monica, mami de Luca si 5+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput