Pepenasi de iulie- august 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 6
katalyna spune:
hello fetiliiii!
mai3, felicitari pentru bebic mic din burtic
sa fie sanatos, sa fie ce-ti doresti, sa iti aduca numai bucurii, iar tu sa ai o sarcina usoara!!!!!!
teck, azi de dimi aveam mai putin cu 1,5 kg, adica dupa 3 zile in cap, dar ieri am bagat neshte cozonac
, azi mi-am spalat pacatele cu mere si rosii si castraveti cu branzica. am bagat si vreo 3 l de apa si-un ceai mare. ai dat super bine, dar tu parca ai 3 zile abia azi, eu am 4, deci maine dimi o sa ai mai putin decat acum sau cand te-ai cantarit? cum te simti, ceva reactii adverse?
katalyna spune:
turtu si mcoca nu sunteti intr-ale voastre, m-am distrat copios, parca le si vad pe-alea sadind la flori. eu le-as pune o sapa in brate si le-as trimite pe camp sa sape la porumb sau eventual sa-l culeaga
atb spune:
Turtu si Maitreyi felicitari!!!!
Va doresc din suflet sa aveti sarcini usoare, pana la termen si bebei sanatosi!!!
Ce fain de voi ca v-ati adunat atatea intr-o odisee... si Cristina si Moni_or...
In odiseea unde scriu eu acum e si Dianami insa ea scrie foarte rar, o inteleg perfect, cu doi copii acasa sigur nu prea are timp. Dar parca nu ma pot integra acolo... citesc tot, dar... nu simt nevoia de a scrie, si bineinteles ca atunci nici nu se creeaza o legatura intre noi. Mi-e dor de odiseea noastra, a pepenasilor nostri...
Camy... wow... inca 4 saptamani!!!
Oare Dma, danangie, ce mai fac? Ele pe cand trebuie sa nasca?
Adriana
15+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Caprioara spune:
Helau,
Pupam toata gasca
. Abia acum am apucat sa intru pe ziua de azi (desi vad ca e deja maine
).
Mai3, felicitaaari
! Sarcina usoara-usoara si bb sanatos tun! Sper sa treaca repede perioada asta cu utrogestane si apoi sa stai linistita, fara emotii.
burtiku.
Truli, ati fost tare frumosi la nunta
.
Camy, hai ca mai e un pic mic
.
burtiku.
Vicky, ce bine ca ai scapat de socrela
.
Spor la slabit, fetele!
Sanatate bolnaviorilor!
Sarcini usoare la toate
si bb sanatosi tuuun!
Mai aveam de zis, dar sunt rupta de oboseala si nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu...Fug la nani.
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
pica1 spune:
Saluti fete cuicuiete.
Vad ca o sa fie multe cu bb2/3. Sarcini usoare la toate si sa aveti putere sa "manage" 2 copii mici.
Am citit tot ce ati scris cit am fost plecata in concediu, dar se pare ca nu mi-a ramas nimic in cap. Cred ca am fost bulversata de atitia bb in burtici....
Anka spor la emigrat
... Sper sa iti iasa cum vrei tu si sa treceti de prima perioada a delocalizariii cu brio. 
Vicky, Turtu va invit la mine sa vedeti cum este. Sintem cam 3-4 mamici cu copii mici care stam acasa. Eu cu una dintre vecine in special ne facem program destul de comun (adica am fost si in concediu impreuna), mincam impreuna pe la prinz, mergem pe la malll impreuna sau iesim si cu restul seara la plimbat de copii prin cartier. Diferenta este ca poti sa iti pui si pene in cap ca nimeni nu comenteaza nimic de cum esti imbracata. Daca vrei sa iesi in pijama sa plimbi copilul poti sa o faci lejer fara retineri.
Camy nu imi vine sa cred ca mai ai doar 4 saptamini. Poate trec prin zona pe la tine saptamina viitoare. Soatza pleaca in state si eu nu ramin in ditamai casoiul de una singura cu copilul nici taiata. Ramin duminica, ca am bilete la teatru, dar luni imi arunc citeva cirpe in masina si plec.
Sa va povestesc cum a fost in concediu.... Mai intai... puteti sa vedeti o parte din poze aici...pe urma va spun si parerea mea...
Daca nu ati retinut, am fost in concediu timp de o saptamina in Turcia , in Antalya la un hotel cu ultra all inclusiv. Bineinteles in momentul in care am contractat am considerat ca este o idee foarte buna...Ei bine, acum cred ca nu este o idee asa de buna decit pentru persoanele care stau foarte bine cu nervii in prezenta unui numar foarte mare de copii sau pentru cei care vor sa se ingarse pe repede inainte. Sa detaliez...De cum arata hotrelul, nimic des spus, de cit de serviabili era peronalul...nimic de spus in limitat faptului ca nu te intelegeai cu toti din cauza barierei de limbaj (apropos, multi rusi si printre oaspetisi printre angajati, ziceai ca locul e detinut de ei), mincarea...nimic de spus dat fiind faptul ca era facuta in cantitati industriale, cafeaua = pipi de pisica (abia asteptam sa ma intorc sa imi fac o cafea), bauturile...in afara de berea lor efes si de un singur whisky JB, nu era nimic baubil, poate un pepsi amarit de la dozator, toate erau contrafacute de ziceai ca iti pune niste chimicale in pahar, in rest, piscina super faina, acess la plaja super fain, baruri peste tot, tobogane cu apa la dispozitie, internet ca la chiori doar in lobby (insa noi am prin un loc undeva la piscina de unde puteai sa prinzi cit de cit) ...Acum sa ajung la zona cea mai sensibila pentru mine...Bai nene prea multi copii...cind am plecat de acasa am zis ca este posibil ca eu sa ma retrag din cind in cind intr-un colt ca sa fiu mai departe de copii (la ai nostrii ma refeream), dar se pare ca fie daca vroiam sau nu, oricum nu aveam unde sa ma retrag, ca la tot pasul te loveai de un plingacios, mucios si nervos caruia nu ii convenea ceva si urla din toti rarunchii. La masa trebuia sa stai musai pe terasa, unde nivelul de zgomot era atenuat de vegetatia din preajma, in sala de mese, pe linga faptul ca aveai impresia de zgomot de cantina, din cauza locului inchis urlketele copiilor erau magificate.
CONCLUZIE: La anul inchiriem o vila pe malul marii in sudul Italiei si mergem acolo, chiar daca trebuie sa gatesc eu din 3 in 3 zile sau merg in orice alt loc unde nu este destinatie specifica pentru concediile cu copii. Chit ca trebuie cheltuiti de 2 ori mai multi bani nu mai aleg destinatii din astea si nu ma mai duc sa am mincarea inclusa. Mai iesi si tu la un restaurant seara, te mai plimbi pe undeva, macar cautand restaurantul. Sper sa nu sochez pe cineva, dar chestia asta cu all inclusive e de kk, cel putin pentru mine...plus ca in avion era plin de urlatoare mici 

vias spune:
buna fetele ![]()

Iriss pai tocmai de mine sa uiti ca-s bortoasa?...io gravidoasa nr 1??????....bataita...bataita...![]()
Mai3 felicitari...DD sa-ti dea un copilas sanatos!...Doamne Ajuta!
Atb ..offf
cat de bine te inteleg cand spui de odiseea noastra...aici era asa de bine, toate eram la fel..egale...si vorbeam despre orice, fara suparari...acum la nov-dec nu ma simt deloc in largul meu 

... plus ca nu toate vb cu mine...plus ca m-au mai facut vinovata si de moartea lui Darius...![]()
Pacat...
Pica atunci te astept dragalasa prin Brasov...iesim pe unde vrei tu..la o terasa, inghetata, pizza..ce vrei tu...acum cand imi mai permit...ca dupa...ma bag la slabit...arat ca un luptator de sumo 

.
Am vazut si pozele..super faine...Sebi e un dragalas ![]()
...nu am chef de nimic...azi-dimineata cadn m-a trezit Pustache la cafea..am observat ca a facut si curatenie prin bucatarie...eu m-am super puturosit..nu mai fac nimic...nici chef nu mai am...nici putere,..nici nimic...astept sa nasc odata...si sa stau cu bebe
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
vias spune:
de Xena mai stie cineva..ceva??????
poate apare si ea aici 2 in 1..
..sper ca este bine..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
Tecky spune:
Salutare!
maitreyi ce ma bucur ca a inceput sa manance Alexandra.

pica super pozele,pacat ca nu au avut conditii bune.
Camy inca un pic si il vei tine pe Flavius in brate.Ce nasol ca fetele de la alte odisei nu sunt la fel de prietenoase ca noi....ce modesta sunt.![]()

Azi am o zi full of activities....
Va pup
Anilansa spune:
buna dimineata
truli-luli superbe pozele.Ai fost o nasa foarte frumoasa, felicitari
mai3... felicitari, sarcina usoara, bebe sanatos si sa treci repede de periada asta grea.
mai fetelor, chiar vreti toate o noua odisee??? felicitari.... vedeti ca faceti pofte si la altii![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
M&M spune:
Neata!!!![]()
Maitreyi, felicitari!!! O sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si frumoas/frumoasa precum Alexandra..
Camy, cum adica te-au invinovatit de moartea lui DARIUS???!!!
Doamne, mare ti-e gradina !!...Noi suntem aici si te intelegem
EU nu am chef de curatenie de pe-acum...![]()
Atb, imi pare rau ..poate daca ne-am fi grabit noi un pic am fi fost la aceesi odisee..dar eu am preferat sa stau sa treaca un an de la cezariana, altfel ma apucam mai devreme de proiectul bb2.
Am vazut poze cu Truli nasica...
ati fost superbi!!! Iti sta tare bine tunsoarea...
Vazut si pozele Picai din concediu...mai, ce s-a blondit Sebi!!!
pepenasii...ma duic sa ma intind putin cat doarme Mihaita..
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
7+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema