Pepenasi de iulie- august 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 5
dia_filipas spune:
Iupiii!!! Mai3 felicitari pt. samburel!! Sa creasca mare, sanatos in burtica si sa va intalniti cu bine la termen!! Sarcina usoara!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
bujo spune:
Baaai, da voi crek v-ati inteles sa fiti la aceeasi odisee. Io nu vin, chiar daca m-a visat Cami cu burta![]()
Si am pus si io poze cu mine nasa si cu nasu mic, ca mi-a facut pofta Truli.
As mai scrie io multe da lipsa timp.
Edit: Asa, mi-am amintitca zicea Katalyna park, ca si-a stricat o rochie cu fieru. Pune-o pe un umeras deasupra unui lighean cu apa fierbinte. S-ar putea sa se indrepte la aburi.
Filip doarme cam 10-12 ore pe noapte si ziua 1-2. De papat papa binisor, la masa de pranz mai protesteaza dar numai cand nu-i convine ceva.
bujo mami de Filip
turturica spune:
maitreyi, felicitari, sarcina usoara, bebe la termen, cuminte si sanatos. Hai ca ne adunaram.
Fetelor, multumesc de felicitari. M-ati emotionat. Recunosc ca nu ma simt pregatita sufleteste pentru bebe2, adica na, fu oarecum intimplare, ca la Mara a durat 2 ani pina am reusit s-o concepem, ciclul imi venea tot alandala, asa ca de-aia nici nu ne-am obosit sa ne protejam o gramada. Ziceam ca sa avem copii de virsta apropiata, deci vorba aia, ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa se indeplineasca ![]()
Am o mie de ginduri cum o sa ne descurcam singuri cu 2 copii mici, dar ma gindesc eu ca cineva de sus le aranjeaza pe toate cum trebuie si ca ne-om descurca cumva.
Deocamdata ma simt mai mult decit minunat, n-am nici o greata, io tre' s-o car pe Mara o gramada in brate, ba la masina, ba catre cresa, ba cind gatesc, asa ca slava Domnului ca deocamdata n-am nici un simptom.
De-aia zic ca lucrurile se aranjeaza, daca ar trebui sa stau la pat cum stai tu, mai3, nu stiu daca as reusi sa duc sarcina la capat, ca ar fi imposibil sa stau imobilizata cu copchilul linga mine si fara altcineva sa m-ajute.
Bey, dar nu par optimista deloc, nu? Mai am nevoie de timp sa ma obisnuiesc cu situatia asta noua.
Mami de Mara (19.08.2008) si
4+
turturica spune:
tot io. Revin, ca mi-e lene sa dau edit.
cami, ai fost o nasa fffffff frumoasa, imi place tunsoarea aia la nebunie, te prinde super bine, iar machiajul ti-a stat foarte bine. Esti o frumoasa.
camy, Doamne ajuta, a mai ramas asa de putin, tin pumnii sa ai nastere usoara si recuperare rapida.
vicky, bafta cu bona si felicitari c-aveti liniste in casa. Cit de des o duci pe maya la bona? Cite zile pe saptamina lucrezi?
capri, felicitari pt mincatul ilincai, hai ca poate se regleaza lucrurile si cu dormitul
Mai vroiam sa mai zic ceva dar am uitat, deh, neuron de gravida ![]()
pupici, noapte buna
4+
mcoca spune:
Turtu, eu lucrez la timp plin. Aici nu prea ai posibilitatea sa lucrezi la mi-temps. Dupa al doilea copil angajatorul e obligat sa te lase la 80% daca vrei sa faci asta.
La bona a fost foarte bine, a mancat a dormit 3 ore de o speriase pe femeie (deh, ia nu stia ca Maya a facut chef in wk, si dormise noaptea numai 9 ore ...), a facut numai un bot mic cand am luat-o. Acum e 8h30 si doarme :).
BAi ziceatzi de lucru, un toc o fusta. Daca m-ati vedea pe mine cum merg la lucru, ca zdrelea. Aici asa se imbraca astia, destul de nata-plata, si ce naiba sa faci trebuie sa te integrezi in peisaj 
. Si am ajuns la concluzia intzeleapta ca mi-ar placea sa stau acasa, sa am bani sa cheltui si prietene in aceeasi situatzie
ca singura e greu al naibii de plictisitor.
Vicky si Printzesone
Tecky spune:
maitreyi super vestea,felicitari!Ce bine ca ai ajutoare.

turturica o sa te obisnuiesti cu ideea ca vei mai avea un bb.
Fetele care tin regim?Cum sta treaba?Ati inceput sa slabiti?
Eu iau SS de 3 zile si am dat 1,5kg jos,sunt multumita.
Va pup,noapte buna!
Gini75 spune:
Eliza, la multi ani fericiti!
Turturica, maitreyi, felicitari, abia astept sa va facem galerie peste vreo 8 luni asa.
Sursula, sa nu ma uiti cu raspunsul. Daca da, ti-o dau inapoi cand vei avea nevoie.
turturica spune:
vicky, si io as vrea sa stau acasa, dar sa am si bani de spart si evident cu cine sa-i sparg
Vise placute si mie, si tie.
A, nasol ca la voi nu exista part-time, io recunosc ca m-am obisnuit cu 60%, imi convine de minune sa merg 3 zile pe saptamina la servici. Iar de intolit ce sa zic, citeodata ma simt satula de atita formalitate.
Ca sa nu mai zic ca-n zilele libere cind sint acasa cu Mara nu pot nici atunci sa trag numai un trening pe mine, pen' ca zici ca stau in cartieru' lu' desperate houseviwes. Vecinele mele, majoritatea casnice, stau pe-acasa rimelate, cu margele sau coliere la git, super intolite si pun senine flori in gradina. Asa ca mi-e jena si pe-acasa sa stau in vreun tricou jerpelit, in concluzie ma-mbrac si pentru statul acasa cu tzoale de la mango sau zara. Este ca sint scumpa?
4+
diarux spune:
baaaaaaaaaaaai!!!voi va mutati la alta odisee cu toatele?????
sa va traiasca samburasii si sa aveti numai copii sanatosi dupa niste sarcini usoare si o nastere ca a mea!!!(adica tot usoara)

mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
maitreyi spune:
multumesc mult fetele de urari 

stiti ca va ziceam ca baby devenise mofturoasa la mancare. hehehe...de cand ia viusid papa tot
ieri a mancat dimineata 200 g cereale, la pranz ciorba si ficatel cu piure, la trezit dupa ppranz 200 de branza cu piersica si mar, seara peste la gratar cu pilaf (orez nu mai mancase de vreo 2 luni) si la 11 un bibe de 240
nu mai mancase asa de cand am fost la mare si se cam vedea pe coastele ei. azi a mancat o felie de paine cu unt, zacusca, 1 ou si 100 g de budinca de gris cu ciocolata, la pranz un bol serios de tocanita facuta de tati, dupa pranz 200 de fructe cu cereale si cum nu s-a saturat a mai bagat si 100 de pilaf de curcan si acu a bobinat si 240 de lapte. si uite-asa ajungem si noi la 10 kg
nu stiu cum va fi cand nu il va mai lua, adica peste vreo 2 saptamani, da' nu conteaza - sanatoasa sa fie 
iar nani, ca tot vb paginile trecute - de la 8 la 8-8.30 si la pranz de la 1 la 3.
-------
mamica fericita de
Alexandra si
5s
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008