Pepenasi de iulie- august 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna!!
Am intrat asa pe fuga sa o felicit pe Truli pentru nasit, ati fost foarte frumosi, si tu straluceai mamico, ce mai niste poze minunate!!!
Pup, ma intorc la ale mele

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Turtu FELICITARI!! SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!

Mai3 te asteptam si pe tine cu vesti bune! Doamne ajuta!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

UUUfff, iar e putiu

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

blueeyes2003, Eliza Clara

Eu cu picii raciti (de fapt alex e mai rau de cat a fost, cu febra David doar cu mucisori) si eu pe deasupra

si Turtu e cu bebe la purtator??? Oooo sincere felicitari! O sarcina cat mai usoara si bebe cuminte si mancacios!

Spor la slabit fetele!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui turturica

Na bun, acuma stiu de ce n-am slabit mare lucru, desi am alergat saptamina asta de-am scos sufletul din mine.
Raspunsul, la semnatura.

Mami de Mara (19.08.2008) si 4+

WOW, alt bb. Felicitari! Sa ai un bb cuminte si sa fii o mama relaxata!

Mai dar aici chiar toata lumea mai face un bb? Pfuu si eu care uneori mai vreau un bb, acum sper sa nu se ia si la mine. Ma gandesc ca ar fi cazul sa imi pu si eu steriletul ala mai repede, sa nu apara vreo surpriza Stiti primul gand care im trece prin cap cand citesc de inca o burtica e " nu stie ce o asteapta", dar apoi ma gandesc ca nici nu mai stiu cum era viata inainte de copii? Nu mai stiu cum e sa mai adormi langa sotul tau (ne desparta alte perne, ocupate), adormim care cand pica, de obicei cand ii culcam pe ei.
Sambata visam eu, ca piticii sa ramana la maica-mea si noi sa ne facem de cap si sa ii iau duminica. Deja ne certam ce film sa vedem, vazusem trailer la cam toata filmele. Ti-ai gasit, ma suna maica-mea imediat ce s-a sculat Yvo, ca ea vrea la mama si sa vina mama ACUM
Asa ca s-a terminat si cu filmul
Dar acum, serios, nu-mi pare rau nici o secunda ca am doi copii, decat sper sa vina momentul cand o sa imi fie mai usor (oare si asta o sa fie fdoar vis?).

Chiar, cate burtici avem acum?
DianaMI, Turtu, crstina_26, atb, poate mai3 ... parca am omis pe cineva?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Truli felicitari pentru nasit! Ati fost foarte frumosi!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

truli, ati fost niste nasi superbi! Sa va traiasca finii
Iti sta bestial tunsa bob si ai o tunsoare f bine realizata! Zici ca esti pustoiaca!

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

-------

mamica fericita de Alexandra si 5s

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MAYTREYIIIII, felicitaaaari!!! Ia treci repede la odisee, ce bine, mai avem o mamica de pepenasi la flori de liliac! Sa-ti ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si o splendoare de bebelus precum Alexandra! Iti doresti baietel de data asta sau fetita?

Eu azi am avut una din zilele alea in care Luca imi incearca nervii cu tot dinadinsul, numai ce nu era voie facea si daca nu-i faceam pe plac plangea cu lacrimi de crocodil. Si eu nu stiu ce are, o fi simtind el ceva, ca de vreo saptamana e tare mamos, non-stop numai in brate la mine ar vrea, iar nu mai pot face nici de mancare ca daca nu ma ocup de el e jale. Pe langa ca nu cred ca-mi face prea bine sa-l ridic, ma intreb ce o sa ma fac cu el daca o sa fie asa gelos pe surioara sa fratior

Monica, mami de Luca si 5+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

moni multumesc la fel si multumesc tuturor fetelor care au intrebat de noi nu am preferinte nici de data asta...sanatos sa fie

de sambata am ceva dureri + sambata seara am avut o mica sangerare asa ca is consemnata la pat cu 6 utrogestane, 3 no-spa-uri si uscosim-uri la discretie. oricum deja stiu ce trebuie sa fac si cum nu tine de mine, ma rog la Dumnezeu si la Maicuta Domnului sa ne tina sanatosi. cu baby sta bona pana la 4, de la 4 vine soacra-mea pana la 8 si de la 8 vine mama ca sa ii dea bibe la 10 jumate ca eu nu am voie sa o ridic. bucurosi le-om duce toate bine ca am terminat cu sesiunea

-------

mamica fericita de Alexandra si 5s

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput