Pepenasi de iulie- august 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tocmai m-a anuntat sotul ca miercuri ne montam centrala in apartament, asa ca de maine seara trebuie sa ma mut cu Ioana la mama...mi se face rau cand ma gandesc ce dezastru o sa fie in casa...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua
o cine doreste???

Turtufelicitari, sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos

AnnaB... of si la tine e in demolare... la noi a fost toata vara.. si acum trebuie sa schimbam si geamul de la darius din camera ca mi se pare ca nu inchide bine

mai, mai dar ce molipsitoare e treaba pe aici... felicitari mamici - gravidute iar- sa aveti sarcina usoare si bebei sanatosi, va admir pt curaj.. dar noi ca si dr_ancamai asteptam...
va dorim multa sanatate

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor si pepenasilor!

Abia acum am terminat de citit capitolul trecut si m-am bucurat sa vad cati pepenasi urmeaza sa aiba surioare sau fratiori. Felicitari mamicilor, sarcina uasoara si bebei sanatosi! Pt ca e cea mai proaspata o pe Turtu si ma bucur mult pt samburelul din burtica!

Noi suntem bine acum, in sfarsit a scapat Victor de raceala dupa ce ne-am chinuit cam 3 saptamani sa scapam de secretii. E greu la el pt ca orice raceala se transforma in bronsita si dai cu ventolin, cu aerosoli si cu tusit la greu. Dar acum e bine. Il supara tare maselutele care stau sa apara asa ca e cam marait si mai mamos decat de obicei. In plus maine vreau sa facem si vaccinurile de 12 si 13 luni ca nu am apucat sa le facem din cauza racelii. Deja mi-e mila de el ca a ajuns sa planga cand vede picior de doctor in preajma.
Incepem acum si o cura de Septilin pt imunizare si sper sa il mai ajute sa lupte cu racelile.
In rest e un dulce si un scump si un frumos asa cum sunt toti pepenasii nostri. E foarte incantat de animale: scarmana si ciufuleste pisica cum o prinde si zapacita sta si il lasa sa ii faca orice, vrea sa prinda gainile si cocosul dar acolo are acces limitat ca avem un cocos cam imprevizibil, ar fugi sa prinda si cainele parintilor mei dar nu il las ca daca ii da boxerul o laba in joaca il lipeste la pamant.
De ceva vreme a inceput sa se joace cu Ana, adica au momente cand se joaca impreuna nu doar se incurca reciproc. Si cand se intampla asta rad amandoi de se prapadesc si se distreaza de mi se topeste sufletul de fericire.
Ana a reinceput gradi si e tare incantata. Am schimbat gradinita fata de anul trecut si sunt foarte multumita dar cel mai important Ana e super incantata de schimbare. A crescut fetita mea si pe zi ce trece descopar cum din copilul meu se formeaza o persoana noua, cu propria personalitate, cu idei proprii cu pareri si initiative surprinzatoare si simt cum o iubesc si mai mult decat pana acum desi nu credeam ca este posibil.

Noi am trecut peste nasit, gata avem fini de cununie. A fost foarte frumos, o nunta chiar reusita. Daca vreti sa ma vedeti nanasha iaca aici niste poze http://family.webshots.com/album/574693810BbQBPE

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

NICOLE Sa-ti dea Dumnezeu o viata frumoasa, sa fii mereu inconjurata de cei dragi si sa ai parte numai de bucurii alaturi de frumoasa ta familie!!

ALEXA-TEO off, draga de tine, te inteleg asa bine cu rutina, uneori si pe mine ma termina si ma intreb daca mai rezist facand acelasi lucru inca 2-3 ani... D-apoi tu, ca mai ai si 20 de ani numai si esti cu doua... Insa lasa, trece timpul si ce mamica tanara cu fete mari o sa fii! Eu cand ma apuca depresia incerc sa ma gandesc la lucrurile bune din viata mea, ma gandesc cate femei isi doresc toata viata un copil si nu reusesc sa aiba, ma gandesc cat de pustie ar fi casa fara Luca si cum nu m-ar incalzi nici cea mai grozava cariera din lume... In final tot copiii sunt cea mai mare realizare, e singurul lucru care ramane dupa noi, restul azi e, maine nu e. Dar vorba Cristinei, nu poti sa lasi si tu fetele macar o dupa-masa pe saptamana la parintii tai sau ai sotului? Ca daca voi sunteti asa tineri nici ei nu cred ca sunt asa batrani incat sa nu poata sa aiba grija putin de ele.

VIO piciorusul, sa treaca efectele adverse cat mai repede!

TURTU, te felicit si aici din tot sufletul si iti doresc o sarcina minunata si un bebe sanatos! Si lasa acum alergatul, ca te asteapta lucruri mai importante

MAYTREYI, asteptam vestile!

TRULI, tu stii ca eu am o slabiciune pentru tine, mamica frumoasa, ai fost superba ca nasa!! Sa va traiasca finii!

Monica, mami de Luca si 5+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Truli, ati fost niste nasi foarte frumosi. Mi-a placut rochia ta. Nu mi-a placut coafura miresei .

Bai a plecat socro , cu o saptamana mai devreme. Extaz total. Marti seara si-a anuntat fiul ca ea pleaca, ca nu mai poate, ca a obosit. Asta dupa ce el ne anuntzase ca saptamana asta pleaca in delegatzie la Metz. Biata Maya fusese decat o ora la nounou, asa ca am inceput sa facem o acomodare accelerata (contrat a ceea e doream noi, si de fapt pentru ce fusese adusa soacra-mea).

Vineri noi 2 am plecat in wk la tzara la niste prieteni. Tati nu a putut veni ca trebuia dusa bunica la aeroport. Fetelor, mi-am dat seama ce greu e sa cresti singura un copil. Maya a stat lipita cu Super Glue de mine, cum dispaream din raza ei vizuala incepea sa urle, desi cunostea pe toata lumea. In rest a fost suuper : ne-am balacit, ne-am odihnit, Maya s-a jucat frumos cu un bb de 5 luni.

Azi dimineatza am fost singure . Eu m-am trezit la 7h40, am mancat m-am imbracat, la 8 am trezit-o pe Maya, la 8h18 eram la lift, la 8h23 la bona, eu la 8h30 in masina in drum spre lucru. Sunt multumita de timing.
Maya nu a plans mult la bona. Cat am asteptat eu liftu s-a potolit, dar sigur deseara o sa aiba un booot.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Turtu felicitari!
Sa fie intr-un ceas bun!

...tocmai ce am visat azi-noapte ca eram la Bujo acasa si ne-a zis ca ramasese insarcinata...abia astept sa-i spun ..parca o si aud "nu fata, nu am cum"

Mobila lui bebe fac poze cand o aduc acasa...acum e la Pustache la firma..o aducem numai dupa ce schimbam usa si fereasrta la Flavius...
..sa nu se faca urata...nu de alta...
O sa fac atunci poze...

..in rest ma simt rau, imi vine sa vars..dar nu pot.....sunt fara vlaga in mine....sper sa-mi revin repede...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

Helau...
moni si cristina credeti-ma ca daca as avea unde lasa fetele macar pt o ora...ai mei nu-s in tara,speram sa vina in iarna,iar ai sotului,taica-su e bolnav si maicasa nu cred ca face fata singura cu amandoua si o are si pe fii'sa de numai 6 ani...nu-s batrani parintii nostrii,dar daca nu te poti baza pe ei..asta-i viata.
asa este si eu ma consolez cu amintiri..aseara stateam cu sotul in pat si ne aduceam aminte cum era inainte...dar acum nu mi-as vedea viata fara brocutele mele...fara plansul,rasul,alintaturile,tipetele lor...ne uitam la ele cand dorm,ne vine sa le manca,iar cand sunt treze ne scot peri albi:))
asta e etapa nu???vom trece cu bine peste orice...
multumim de gandurile vostre bune.

acu sa va zic ca Teodorei de ieri seara ii curg mucii..doar atat fara niciun simptom..si noi avem programare la dr pt maine dimi..ce sa-i fac ca i-am pus ser da nu sta frate sa-i scot si mereu ii curge-n barba...

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si am schimbat si semnatura

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

Turtu felicitari....sa ai o sarcina usoara,fara greturi si un bebe sanatos sa va dea DD.
sa fie intr-un ceas bun

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Turturica felicitari!Sarcina usoara!
truli-luli superbe pozele.Ai fost o nasa foarte frumoasa,mi-a placut la nebunie rochita si coafura ta.
Caprioara
Va pup,nu am timp prea mult azi....

Mergi la inceput