Pepenasi de iulie- august 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

turtu esti tare de tot, felicitari, sa ai un bebe sanatos si frumos! mai mai ce v-ati pus voi pe treaba pentru bb2, eu cred ca daca ramaneam atat de repede dupa david lesinam de frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

TURTURICA, felicitari, sa ai o sarcina cat mai usoara!
DANA,Bafta la vaccin!Daca zici ca ii ies maselutele e foarte posibil scaunele moi sa fie din cauza asta,noi am patit-o asa la dinti.Acum la masele avem doar reprize de plansete in toiul noptii,degetele in gura pan la cot si baleeee,de zici ca-i bebelus mititel.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Turtu, felicitaaari ! Sa-ti dea DD un bb sanatos si papacios! Sa ai o sarcina usoara ! Esti o curajoasa.

Atb, sanatos sa fie bb, ca asta conteaza!

Vio, sanatate micutei!

Fetele, multam muult de sprijin .

Noaptea a fost tot varza . Pe la 2 a adormit la san, apoi la 3 era treaza si i-am dat iar. A adormit dar s-a trezit i 5 min si a inceput urlatul acela isteric, la mine in brate. A luat-o tati in sufragerie pana la urma, si pe la 5 a adormit cu el. S-a trezit la 8, a marait dar s-a culcat la loc, apoi pe la 9 a mai marait si in final am trezit-o eu la 10 jumate (a ramas de la repriza de urlat cu ta-su in sufragerie ).
Acum nu doarme inca. Sa vedem cum o fi noaptea.
Cert e ca de cateva zile mananca muuuult mai mult. Sigur are legatura cu faptul ca nu mai suge cat sugea altadata.
De ex, azi am obtinut recordul la masa de dimineatza: 130 gr de piersica din borcanel Hipp plus un iaurt Tnuva de 150 gr . La pranz a papat cam 150 gr piure de legume cu carne, plus ceva bucati de morcov si pastarnac de la mine din farfurie, plus niste pilaf de la tati, plus multe bobite de struguri din gradina, l-a care le-am scos eu coaja. Dupa somnul de amiaza (care a fost de la 16:15 la 19:15, cu tati, in sufragerie, si cu urletele de rigoare cam juma de ora inainte sa adoarma - operatiunea adormire a inceput cam la 15:30), adica pe la 19:30, a mancat o cutiuta de gris nestle de 100 gr si vreun sfert de banana. Apoi seara, pe la 22:30, a mancat crema de branza Apetito cam 100-120 gr, plus ceva bucatele de sunca, de rosie, si apoi a supt. Cam dupa fiecare masa mergem la olitza si face kk, si face ok, nu mai e stricata la burta. Nu a supt ziua deloc, nici inainte de somnul de amiaza.
Ieri seara tarziu a mancat o cutie de 200 gr de branzica fagaras de la Lacteea. La 20 mancase cam 90 ml apa facuti cu cereale.
Noi mancam muuult mai putin pana acum, deci e clar o legatura intre suptul mai putin si cata mancare solida papa.

Trimit sa nu pierd mesajul.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

In rest, sa povestesc un pic ce mai facem noi la 1 an si 2 luni jumate.
Zilnic “citim” din carticelele cu animale, culori, forme, cuvinte. Pe olitza, la masa, sau in sufragerie, tot cu carticele dupa noi stam. Si cand o duc sa o spal la fund merge cu cartea in mana . E inebunita dupa ele! Mai ales dupa cele cu animale. Ii place sa ii imitam cum fac animalele si stie si ea sa faca cum face vaca (zice mmmmm) care e preferata ei, sarpele (ssssss), magarul (iha-iha), iar la paginile cu catei si pisici chiuie. La cocosh face ea un sunet aparte.
Nu zice multe cuvinte: mami, mama, mam, tati, papa, papu, papi, apa, pa, da, nana, nani, asta. Dar astea le moduleaza diferit, astfel incat acelasi cuvant spus “altfel”, cu alta intonatie, inseamna altceva. De ex, papu poate insemna papusa sau pantofi. Mam zice cand vrea sa imi arate ceva. In rest, vorbeste mult pe bebeluseasca ei, si numai ea stie ce zice.
Cand nu-i convine ceva se tranteste pe jos pe covor sau pe gresie (unde nimereste), si lipeste capul de dusumea, eventual cu fundul in sus. Plange muuult daca vrea ceva si nu i se da sau nu i se satisface o dorinta, nevoie. Si nu tace in 5 minute, e in stare sa urle cu orele. In continuare vrea mult in brate (de multe ori si la buda merg cu ea atarnata de gat). Carutul il folosim rar, mai mult marsupiul. Eu cred ca se incadreaza in conceptul de “needy child”.
Ii place sa si doarma cu fundul in sus. Daca eu ma trezesc inaintea ei si plec din pat, cand se trezeste si ea a invatat sa se scoale singurica si vine dupa mine sa ma caute la baie sau in bucatarie.
Chestia e ca nu prea bea lichide. Lapte deloc (in afara de san adica), si apa putina.
Ii plac la nebunie strugurii, ar manca cu 2 maini.

Cred ca am scis cam dezlanat, dar sunt obosita tare...

Boti sai Mai3, please, mai puneti-mi si mie linkul de unde luati culori nontoxice pentru bb. Vreau sa-i comand si eu si sa o las sa mazgaleasca ceva singurica , fara sa-mi fie frica ca isi face rau. E tare tentata de culorile lui Matei, i le fura din ghiozdan sau de pe birou mereu.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!
Eu imi revin dupa o nunta facut duminica , pe langa faptul ca nu imi plac nuntile sa maifie si duminica e deja prea "frumos" A venit soacra de la Bc saraca sa stea cu fata si a plecat de dim, dar cate nepoate are
Acusi fug la nani cu Sara care e f obosita de parca ar fi fost ea la nunta.

Capri si Vio va doresc sa dormiti noptile care vin de imbarbatare !

Turturica felictari sa ai o sarcina fara probleme si un bebe sanatos si mancacios!

Mai sper sa nu fie contagioasa treaba de la noi de la club ca eu nu sunt pregatita psihic si fizic
TrEbuie sa dau send ca a sosit terorica si inchide apoi

O zi buna va doresc!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

TURTU-[b]FELICITARI!!![[/b]flo]

CAPRI-hai ca usor ,usor se normalizeaza lucrurile.Si Tudor se scoala f des noaptea...Si,daca era foarte mandra ca adormea tot timpul sigur,acum ,de cand cu spitalele,a trebuit sa-l adorm pe picioare ca sa-l linistesc si asa am ramas...Partea buna e ca adoarme mai repede!Asa ca ma scol de 2-3 ori pe noapte sa-l pun pe picioare(+laptic)+2 treziri de suzeta.Ufff,macar sa fie sanatos si voios si atunci mama e puternica si fericita!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Turtu!!!!!! Felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!!!!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Blueeyes2003

Eliza Clara

Moni_or.Turturica felicitari!!!sarcina fara greturi si nastere usoara!!!

Mai-3 te asteptam cu vesti bune

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Blueeyes, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, fericita si tot ce vrei tu alaturi de cei dragi si poate ne mai dai vesti!
Eliza, LA MULTI ANI!! Tot ce vrei sa ti se indeplineasca si sa te bucuri de tot ce e mai bun si frumos alaturi de Filip si sot!

AM avut un weekend plin, printre greturi si ameteli, sambata seara am fost la teatru " Descult in parc", iar ieri am fost plecati in vizite!!

Turtu, felicitari!!!! Ma bucur tare mut...m-am emotionat atat de tare cand am vazut postul tau la odisee, dar am zis sa te felicit aici prima oara! Iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara, bebe sanatos si frumos /frumoasa ca Mara.

Dana, eu tot astept si mesajul tau! Daca tot am inceput sa ne inmultim la odisee, te asteptam cu mare drag.

Dr_Anca?? !!! Noi te asteptam..

Maitreyi??? Doamen ajuta sa fie cu ochi...

Ruxi, lasa degetu in pace... O sa cada unghiuta si o sa creasca alata frumoasa la loc.

Vio, mie nu mi se pare normal daca s-a inrodit asa mult!!! A mai trecut roseata???

Capri, ma bucur sa aud ca sunt semne bune cu Ilincuta!! felicitari oentru " noile achizitii"..

Adina, chiar nu ai cu cine lasa fetele macar 1 ora - doua sa iesiti si voi in oras sa va relaxati??

pepenasii..

Cristina, 7+ si mamica de Mihaita

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

TURTU Felicitari!!! O sarcina usoara si un bebe sanatos si norocos!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput