Pepenasi iulie -august 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 19
AnnaBaby spune:
Carmenelaeu am o girafa de plus pt masurat inaltimea copilului, luata de la Bam-boo, dar nu a fost exagerat de scumpa, vreo 30 de lei cred, nu mai stiu exact ca am luat-o de vreun an.
Edit - acum am vazut ca intre timp ti-a raspuns si Gally acelasi lucru![]()
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
violeta29 spune:
LA MULTI ANI MATEI DE LOCCA,SA CRESTI MARE SI VOINIC!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
Marina_1609 spune:
salutare pepenime!
am aterizat si noi la casuta noastra draga![]()
Vacanta a fost frumoasa...Sofia a facut plaja la greu, ar mai fi vrut dar in ultimile 3 zile s-a racit vremea. Noi am profitat de bunavointa bunicutei si am fugit 3 zile pe Santorini...cica sa ne odihnim...sa lenevim. Exact pe dos...ne-am intors ucisi de oboseala, la cat e de frumoasa insula nu e posibil sa stai nepasator si sa nu escaladezi toate pietroaiele
prea putine zile am stat ca sa reusim sa vedem toate frumusetile de acolo fara sa fim rupti.
o sa revin ceva poze. inca nu le-am descarcat. inca sunt la faza de desfacut bagaje
---------------------------------------
www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Tecky spune:
Ce e linistea asta pe forum?
Hai toata lumea la apel!![]()
Buna idee mi-ati dat sa-i cumpar si eu Raluca un metru sa o masor.
marina bine ati revenit!Astept poze.
Eu ma pregatesc sa ies cu Ralu pe afara.
V-am pupat
gallyb spune:
LA MULTI ANI MATEI DE LOCCA!!!
Liniste totala azi....
IRISS multumesc, incerc sa caut o sursa mai aproape de mine, acolo unde zici tu e departe.
MARINA asteptam poze din vacanta.
ATB si eu am avut cosuri pe frunte in primele saptamani si apoi pe toata fata. Din luna a 5 mi-a aparut o mica pata pe fata care o am si acum.
anaxena spune:
tecky: inca mai alaptez la greu,nu shtiu cum o sa o dezvatz pe Maria de tzitzi a ei
la munte a fost ok privind lipsa Mariei,dar mai bine nu ma mai duceam din alte puncte de vedere
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Caprioara spune:
Salut,
La multi ani Matei de Locca!
Eu sunt zombie. De doua nopti nu dorm din cauza alergiei, dar si a Ilincai. Si maine Matei incepe scoala
. Exact ce lipsea...
Xena, imi pare rau ca a fost nasol la munte.
Si Ilinca trage de mine la greu cu tzitzi si chiar vreau sa o intarc, acum ca a trecut vara. Cu alergia asta trebuie sa iau medicamente si acum nu pot ca alaptez, si asa nu mai rezist. Sunt VARZA. Chestia e ca nu am sustinere sa o intarc, singura solutie e sa lipsesc din peisaj si nici sotul nici mama nu se inghesuie sa stea cu ea nici cateva ore, darami-te cu zilele sau noptile
.
Nu stiu ce ma fac...
pup you all,
In concursul Klorane, ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Noi suntem ok, desi Miruna mai nou are cateva fitze...de ex. cand ne dam pe leagan (e din ala cu lanturi si doar un dreptunghi pe care sa stai, asa ca ma dau cu ea in brate) nu ma mai lasa sa ma tin, se tine ea, si mie imi ia mainile jos, sau cand impinge ea tricicleta, pe mine nu ma lasa sa o tin...e simpatica, nu ma asteptam sa aiba asa reactii atat de devreme.
I-am luat cub cu forme, e un patrat cu cate 3 forme pe fiecare fata, deci 18 forme. E tare interesata de el, da nu reuseste sa le bage si cedeaza foarte repede, aruncand forma. O sa demontez cubul (ca se poate, e imbinat) si iau pe rand fiecare fata cu formele ei, poate asa reuseste. I-am luat si o carte cu animale domestice, dar e doar la faza de desfacut si molfait.
Intrebare: cum sa o ajut sa invete, sa aiba rabdare sa se uite in carte si sa incerce sa puna formele?? Stiti cumva ceva metode, jocuri care sa o atraga? Cum sa o invat sa recunoasca animalele si eventual sa le imite? Cum sa i le prezint?
Capri imi pare rau de alergie. Off, ce pacat ca nu te sprijina familia, sa treceti cu bine peste perioada intarcatului!
Succes, poate sunt metode prin care tu sa nu fii nevoita sa pleci...
Iriss chiar, tu ai reusit sa-l intarci pe Dav? Sper ca nu te deranjeaza ca intreb...da' stiu ca si tu te chinuiai.
Xena imi pare rau de vacanta ratata!
AnnaB felicitari pt. finutza!
mica geloasa, sper ca i-a trecut "supararea" si nu ati avut probleme.
Marina bine ai revenit!
Oare ce mai fac turturica, maria-86, serenity, biri, laremi, mitzi si celelalte fete care nu au mai scris de muuult???? Poate ne mai povestiti de voi...
O noapte buna si linistita va doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
pica1 spune:
Imi pare rau fetelor, dar nu am apucat saa intreb de unde a luat vecina locomotiva care face baloane, dar nu este aceea Thomas ca aia e cam scumpa.
Eu lapte ii dau cel de la www.parmalat.ro/index.php?include=content&page=Marci%20si%20produse&category_id=1&module_name=Produse&subcategory_id=1" target="_blank">parmalat, recomandat pentru copii de 1-3 ani. Am ales sa ii dau laptele asta ca esteimbogatit cu vitamine si este si mai comod, nu mai stau sa masor, sa amestec, sa vars jumataate din pulbere pe jos sau sa mai fac alte scamatorii.
Cu mierea, zaharul si alte alimente dulci: Eu sunt o persoana care nu maninca dulciuri decit foarte rar si atunci ca o cere organismul, asa ca eu una nu am incercat sa ii dau ceva cu zahar sau miere, dar a incercat mama sa ii dea dimineata piine cu unt si cu gem/miere, iar copilul a refuzat vehement. Eu dimineata ii dau branza de vaci sau iaurt chior asezonate cu grisine cu ulei de masline si cite odata cereale diin alea de bb. Oul si ficateii ii maninca in deplasare cind e la sora mea sau la mama, iar in rest maninca fix mincarea pe care o fac pentru noi cu preferinta mare catre pui facut oricum la cuptor sau pe gratar facut bucatele si sa le manince el singur si cu o garnitura oricare.
Ma pun la culcare ca miine am muncitori in casa dis de dimineata si eu sunt in urma cu somnul si inainte cu oboseala.
violeta29 spune:
LA MULTI ANI MONALAC,SA FII FERICITA ALATURI DE CELE DOUA COMORI ALE TALE
LA MULTI ANI NINA.G, poate mai treci si pe-aici sa povestesti despre voi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)