Pepenasi iulie -august 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI Mona! Sa ai parte numai de sanatate,fericire si clipe frumoase petrecute cu puiutii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI MONALAC!!! Sa fii sanatoasa si fericita!!!

Azi va servesc eu cu multa . Xenia s-a trezit azi al 5:50, ea care se trezea in jur de 8. Am crezut ca o mananc....

Azi e sarbatoare, e Ziua Crucii, sa nu va apucati de demolat

Dupa amiaza sunt la scarbici, am un chef....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Neata! pt cine doreste

Intru si eu rapid sa dau marea veste...Bogdanutz mergeeeeeee...in sfarsit. Si-a dat drumul aseara de nu l-am mai putut opri vreo 4 ore...circula continuu, doar in camera mare de unde am scos masuta sa aibe loc, insa din camera aia nu a iesit.

Fug la treburi pana doarme puiutul, nu am facut nimik in we decat putina mancare, am inceput scoala vineri, am fost si sambata pana la ora 14 + o ora drumul spre casa, e mai bine decat m-am asteptat, iar ieri nu am prea fost in apele mele...e varza casa

Mona sa-ti de-a DD multa, multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Gallyb - acum vad ca ai facut tu deja cafeaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata... revenim si noi in forta
am apucat sa ceva...dar nu tot.
pina la urma sa dovedit a fi FURUNG, am scapat fara incizie

Noi suntem acum mult mai bine... am terminat aseara ultima doza de medicament injectabil... deci am scapat de flexula
sa va povestim.... pai MARTI dimineata am obserevat o bubita mica rosie pe buca stanga la darius si l-am dat cu crema(nidoflor) in speranta ca ii va trece, apoi dupa amiaza am fost cu el la m de fam si ne-a dat foita pt analize si iam arata si bubita care se facuse destul de maricica ... ne-a dat AUGUMENTIN SI NUROFENT deoarece era rosie fara cap si fff tare.
miercuri dimineata deja la 7.15 eram la spital SF.Maria... ne-a vazut doc Stan si ne-a facut bilet de internare pt 3 zile, nea bagat antibiotic injectabil deoare Roseata si portiunea tare avea deja o lungime de circa 6-7cm fara cap ... trebuia sa stau in spital dar am vb cu o prietena dea noastra asistenta pe etajul respectiv si ne-a dat drumul acasa... veneam inainte de vizita si ne punea injectia si plecam
joi ,vineri, samb..... au fost zile cam aglomerate pt noi... dimineata si seara la spital, in cursul zilei cu darius ... joi si vineri iam stors puroiul ca incepuse sa iasa
ieri cand a venit prietena noastra (asistenta) si ia facut ultima doza am revenit cu picioarele pe pamant
acum suntem in refacere ... avem unguent de pus in continuare si un leac babesc care la noi a facut miracole la FURUNG il recomand cu toata increderea
LUATI UN GALBENUS DE OU CU FAINA ALBA SI FACETI O TURTITA ... sa fie potrivita nici moale nici tare si o puneti pe zona respective ... lui darius ia tras tot puroiul in doua zileaceasta reteta o am de la o mamica de la tara care ii sunt recunoascatoare .

am scapat deci de incizie.
pentru mine a fost o experienta dureroasa, de aceea am luat o scurta pauza de la forum si tastatura , speram sa fie bine de acum inainte... dupa 5 zile trebuie sa intram pe un sirop pt IMUNITATE voi pe care il recomandati?

va doersc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MONA Sa ai parte de sanatate, bucurii, realizari si mult noroc alaturi de familia ta frumoasa!!

SIMONA, felicitari pentru mersul lui Bogdanel!

Luca e racit, nasul infundat si o multime de muci, a facut si febra spre dimineata, asa ca mergem azi la medic

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Eu azi primesc de la toata lumea cafea,sunt chiauna,mandra mea s-a culcat azi-noapte la ora 1:30 si azi la 8 era treaza...
struluta felicitari pt primii pasi singurel ai lui Bogdan!
moni multa sanatate micutului Luca!
Anilansa ce bine ca ati scapat de furunc.Buna reteta,mi-am notat-o si eu.
Eu ma pregatesc sa merg la dr de familie sa-mi dea trimitere la O.R.L pt ca am o jena in ureche,o durere de vreo saptamana...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!

Noi suntem bine,am mai incercat sa intru dar nu a mers forumul nici la mine.Apoi in we sta tati lipit de calculator

Am avut ceva probleme cu laptele,ca tot am vazut ca ati vorbit despre ce fel de lapte dati la bebei.Timi vreo 3 zile a refuzat complet laptele.De mica am avut probleme.Am inceput cu Nan,apoi i-am dat Humana ca refuza Nan,apoi am incercat Milupa ca e nitel mai ieftina si l-a baut fara probleme.In 3 zile cred ca a baut cam 30 ml de lapte,de am crezut ca toata ma tai...insa am lasat-o in pace,n-am sarit cu laptele de vaca,in speranta ca isi revine,si e doar o "faza".Azi dimineata a baut 150 ml,si sper ca asta inseamna ca suntem pe drumul cel bun.Daca in urmatoarele zile va refuza,incercam cu laptele de vaca,pentru ca nici macar laptele praf cu diferite gusturi nu ii sunt pe plac.

Cu mancarea iar ma intreb,oare manca destule?Ea are tot programul de dinainte,lapte dimineata si seara,pe la 10 cereale sau mic dejun de om mare(cat mai potrivit pentru ea),la pranz mancarea noastra(si ea cat mai adaptata),pe la 5-6 ceva usor,un iaurt si fructe,sau branzica.E suficient oare ca manca doar o data pe zi "mancare".Poate suna aiurea intrebarea mea,ca doar si restul sunt tot mancare.Ma rog,daca intelege cineva ce vreau sa spun,dati o parere

In rest,tot ne chinuim sa face un somnic pe zi,dar cam triseaza si tot trebuie sa doarma si dupa-masa,si ne strica tot programul,ca nu mai apuc s-o scot la plimbarica si joaca,pentru ca se face prea tarziu.Cand doarme 2 ore bune la pranz,reusesc s-o tin treaza pana seara si e tare bine

Va pup,fug sa fac micul dejun ca deja ma mir ca mai doarme la ora asta

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Scuze ca dau buzna din nou la voi dar am si o intrebare la voi mamici cu experienta si cu bebei mai mari
De o sapt l-am trecut treptat pe Andrei pe Nestle Junior.De atunic are dureri de burtica mai ales noaptea se invarte de dureri de burtica are si scaune mai moi nu foarte si 2 pe zi dar azi dimineata a scos si lapte asa branzit el nu a mai scos lapte de la 2-3 luni.
Mamicile care dati nestle junior ati patit asa ceva, cum au tolerat puiuti noul lapte??
Multumesc mult.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Intru scurt ca n-am timp. Fetele care vor sa intarce...inlocuiti mai intai masa de dimineata direct cu cereale, apoi la ora cand ar fi nevoie de san, bagati in iaurtel si de sete apica din paharel. Intarcarea se face treptat, cateva zile o saptamana pentru prima masa. Si tot asa pana se inlocuieste tot. cel mai greu de scos e ultima masa, cea de somn. Dar, odata ce ati hotarat ca intarcati si lucrati la scoaterea meselor, nu dati inapoi! Ati scos o masa, scoasa sa fie chiar daca vor fi maraieli, lacrimi etc... La Sonia a durat intarcarea cam 4 luni si incet incet a uitat si intr-o seara pur si simplu s-a intamplat. De asemenea, copii alaptati nu sunt nebuni dupa laptele praf sau de vaca. Soniei i-a luat inca cateva luni dupa intarcare sa pape laptic din paharel ca bibe nu a vrut niciodata. I-am dat laptele de dimineata cu cereale (vaca) si i-am dat si pana la 3-4 iaurturi pe zi ca sa inlocuiesc aportul de calciu...nu va agitati si nu incercati sa ii fortati sa bea lapte din bibe decat daca sunt obisnuiti deja. Aveti in schimb grija sa le oferiti destula apa pe parcursul zilei...Vor trage de voi, de sutien si tatze, asta e, trebuiesc indepartati cu blandete, de asta cel mai bine e sa se faca intarcarea treptat. Trauma e mai mica si pt bebe si pt mami...

Succes

Pup

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput