Pepenasi iulie -august 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ESTRELLA, febra poate fi reactie de la priorix dar restul nu... rosul in gat, tusea, mucozitatile nu cred ca pot fi de la vaccin. Priorixul poate da putina febra si, cam intre a 5-a si a 7-a zi, niste pete rosii pe corp, ca la rujeola, alte reactii eu nu stiu sa dea. Daca e raguseala s-ar putea sa fie laringita, cu care nu e de glumit. Dar eu nu sunt medic, imi dau numai cu parerea.

Acum am venit acasa, am fost cu sotul la cinema, am vazut o comedie romantica si a fost tare relaxant, am nevoie de asa ceva din cand in cand. Luca s-a dus intre timp cu bunica in parc, era asa obosit ca a si adormit pe masina acum cand l-am adus.

ANA, merg sa vad pozele.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Estrella finutul meu a facut reactii adverse la vaccin (Nancy a facut o forma usoara de rubeola) el insa a facut si rubeola si o laringita asa cum povestesti tu. A facut tratament in ambulatoriu cu antibiotice injectabil, sper sa nu fie totusi cazul si la voi. Doc a explicat ca organismul a fost foarte atatacat pt ca au fost facute simultan Pentaximul si Priorixul, deci 8 tulpini de diversi virusi si de-aia a fost mai sensibil...

Moni am pus ieri banutii pentru pantofiori, multumeste-i te rog inca o data Cosminei . Iar legat de lapticul lui Luca, poate gasesti Humana 3 pe site-ul ala de unde isi luau fetele mancare de bebelusi direct din Germania cand eram la inceputul diversificarii...

lapte fi'mea a dat in extrema cealalata. De unde pana sa ne bagam pe laptele de vaca naturala abia lincaia 50-90 ml, acum a ajuns sa rada cca 700 ml/zi. Ba chiar se trezeste si noaptea de vreo 2 ori, dansa, care nu se mai trezea de la 8 luni... Da io ii pun un bibe plin oki cu lapte langa pat si ea se trezeste, si-l ia, si-l soarbe si se culca la loc, avand astfel decenta de a nu-si trezi mama rapusa

mancare eu ii gatesc in continuare ei special, si congelez, dar nu din cauza ca as gati nu stiu cum ci din cauza ca io nu (prea) mananc. Ii fac mancaruri asa cum le mancam noi in familie si bobineaza, de fapt bobina deoarece acum e dezastru la noi cu mincarea, mananca 3 dumicati din an in paste. Da' eu mi-am propus sa nu ma stresez si, pe principiul "daca am cupil destept n-o sa-si permita sa moara de foame", o las sa manance mult cand are chef. Si asta se intampla cam o data pe zi, aleatoriu, deci nu neaparat la pranz sau dimineata, ci cand o razbeste foamea. Am ajuns la concluzia ca sunt un parinte mai AP decat credeam

dulciuri, junk food si asimilate ii mai dau din cand in cand. Ii dau Tedi diluat jumi-juma cu apa din Paste-n Craciun (acum de cand cu olita nu i-am mai dat decat apa, ca sucurile excita si kk si n-am chef de diarei in chiloti), ii dadeam si Danonino dar de vreo 2 luni nu mai vrea nici sa-l vada, azi a furat o bucatica de ciocolata dintr-un pachetel primit pomana si nu i-am smuls-o din bot, am zis ca-i greseala mea ca a gasit-o... Asta vara i-am dat inghtetata la placere si o sa-i mai dau daca vrea. N-o sa-i dau insa cat de mult o sa pot acadele, mor cand vad copiii cu limba albastra si dilelile alea super dulci in bot . Pufuleti mincam parte in parte, din aia Gusto, fara sare, cu mega surprize Napolitane, bomboane, nu.

Am pus poze pe picasa daca vreti sa vedeti gargaritzoaica in chiloti, la masuta de gradi si de azi de la buni, din gradina cu dovleci, si cu gashca de catei

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetele , iaca mai revenim si noi din an in paste , ne ceverem scuze dar suntem tot timpulpe fuga .
Am crescut mari si de o luna mergem din ce in ce mai bine .
Am vazut ca vorbiti de mancare si baut , ei bine eu nu ma plang cu Rayan mananca 3 sticle de lapte ingrosat cu un fel de biscuite , bea iaurt cam 100 ml , mananca 100 g fructe , 200 g mancare calda , o felie de paine , si un danone . Intre mese bea apa , nu mult .
Fiecare e altfel sanatosi sa fie .
Saptamana viitoare vine sora mea la noi sa stea cu Rayan jumate de an , sper sa se acomodeze aici .
Va pup pe toate si pe toti si sper sa intru mai desc cand sora e aici , mai face si ea mancare sau curat , e mai usor atunci .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Sa traiesti Flo, aicia sunt!
Pup fetele cucuietele,
Ce mai faceti? Noi suntem bine, bestia a facut priorixul si ROR-ul ieri, azi a dat cu febra, dar e ok. Nu prea imi place ca s-a cam inrosit si umflat acolo la piciorus, unde a intepat-o...Vad daca pana maine mai e...
As vrea sa ii cumpar un metru din ala pe inaltime(asa s-o fi numind?)...ceva dragut, aveti idee de unde as putea? Da, stiu ca pot sa fac semn la usa sau pe perete pe masura ce creste, dar am io piticii mei, ca poate zugravesc, poate spal usa...si se duc masuratorile. De aia as vrea sa am ceva dragut, ca la spitale, am vazut ca sunt fel de fel de figurine care chipurile tzin metru... Daca va spun ceva, muriti, am vazut ceva superb, un iepure de plus imens care tinea metru asta, la mall baneasa..M-am repezit ca un uliu, zic, gata, al meu e! Intreb plina de incredere cat trebe sa scot din buzunar..cand colo...ce credeti nene? 250 RON!!!!!!!!!!!! 2 milioane jumateeeee????Ce face fraaateee de banii astia? O trage de par sa creasca mai repede???Am iesit in fuga de acolo...mama lor, chiar asa jaf, pe cuvantul meu daca am vazut asa ceva..
Flo, cu cuscra-mea, nebuna, aka sormia, dusa...fu bine nene... Venira, ne dastabalaram de ziua fii-mii, am luat fro 40 de baloane, cica pentru copii...Care...ca s-a jucat nebuna, cu dementu de barbacmiu si o alta prietena..nici aia normala... S-au batut cu baloanele...Copii se uitau..si astia se bateau... Deci...de ziua fiimii, adultii de distrara cel mai bine...De acum inainte nici nu mai fac petrecere de adulti.. Bag 100 de baloane si gata...distractia e in toi...A, si sa va dau neste retete de torturi...de muriti... Sunt extraordinare....Ar trebui sa pun poze, nu? sa vedeti tortul facut de moi!Maine...ca acu mor de somn...
No, ma duc....e deja aproape doispe, maine ma ia fii-mea de proaspata....si nu prea sunt...
Pupi-v-as!

"totul e trecator"ce regretabila vorba! Fireste ca e trecator, dar intrebarea e CUM trece: cu o implinire, sau fara?" Noica
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

MONI_OR ma refer la laptele indulcit din biberon (orice tip de lapte), ramane rest de lapte in gurita si de aia copilul face carii care asa si se numesc "carii de biberon",apar la incisivii superiori de lapte.
Xenia tot bea lapte cu biberonul, am incercat si altceva,dar nu bea si pace. La spalatul pe dinti nu sta, in schimb daca ii dau ei periuta o roade cu mare succes mult timp.

Apropo de mancare, eu inca ii pregatesc mancare bebeluseasca, dar apuca si de la noi. Nu sunt de acord cu lapte indulcit sau ciocolata, atata timp cat nu stie de dulce o las in pace, o sa am o lupta cu ea atunci cand o sa inceapa gradinita pana o sa inteleaga de ce nu e voie sa manance asa ceva.Sper sa si reusesc..... Ea oricum nu se omoara dupa ceva dulce, am obsevat ca cerealele nu-i plac decat unele cu hrisca, aduse din Rep. Moldova, culmea produse de Nestle in Rusia. Sunt foarte bune si sanatoase. Din astea ii dau cu iaurt. Dar ii cumpar si hrisca de la plafar si ii fierb cu lapte, e delicioasa.

FLO, lapte de 3,5 mi se pare totusi gras pt ei. Eu ii dau Zuzu de 1,5.

CARMENELA eu acum un an am luat cuiva cadou un metru din asta de la bamboo, care era de plus su era ca o girafa. Am dat vreo 30 lei parca.
Din acelea care vezi prin spitale nu-ti recomand, o sa traga de el si o sa-l rupa.

INTREBARE: UNDE GASESC SI EU O SURSA DE LAPTE DE VACA. M-m saturat de serul asta la cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gallyb

INTREBARE: UNDE GASESC SI EU O SURSA DE LAPTE DE VACA. M-m saturat de serul asta la cutie.

Eu iau de la Ganeasa, langa Afumati, Dorally, dar ma duc eu sa iau in fiecare duminica, iau 4 litri si bag la conge si imi ajung de toata sapt. Trebuie sa ajungi acolo o data pe saptamana sa il iei. Laptele e f gras si are un gust super (eu n-am putut bea lapte din comert cand eram gravida, am baut d-asta la greu). Iar persoanele de la care iau sunt foarte curate. Daca te intereseaza, da-mi un PM.

Sa va povestesc de fii-mea azi. A gasit niste bomboane mentolate si se uita la mine candida si ma intreaba, pot sa iau? Uite ma doare aici (isi ridica pantalonul si imi arata), am o buba ... io raman masca. Cum naiba i-o fi dat prin cap sa inventeze asta, nu stiu

Iar ma bate gandul sa imi iau role, maine ma duc la decathlon, sa vadce au in oferta

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
In sfarsit vad ca merge forumul, ca dupa zilele alea in care mi-am facut nervi ca nu mergea nicinu am mai intrat pana azi, bine, nici nu prea am mai avut timp de vineri incoace ca am avut un eveniment super important in familie: am botezat un bebe!!!!!! Prima noastra finuta!!!!! Sunt asa de mandra si de multumita ca in sfarsit am avut si noi ocazia asta, pe care o asteptam de mult....
Sa va spun insa ce scene de gelozie a facut Ioana in biserica...vai, nu mi-a venit sa cred....ma asteptam sa fie mofturoasa si sa vrea s-o iau in brate, cum vrea de obicei, tocmai de aceea au venit si ai mei, ca sa aiba grija de ea, dar cand m-a vazut cu bebe in brate, cand m-a vazut imbracand fetita, a inceput o isterie de mi se rupea sufletul, si a plecat mama cu ea, ca nu se mai putea...si eu o auzeam cum se indeparta plangand mititica, of ce-o fi fost in sufletelul ei, ca mama a parasit-o, ca are un alt copil, eu stiu? deja constientizeaza mult mai mult decat credem noi...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cu laptele de vaca - vad ca spuneti ca e mai bine sa-i dau lapte indoit cu apa (inca nu am incercat dar asta intentionez, sa trec la lapte adevarat). Bun, care e proportia? Cat lapte si cata apa? Jumi-juma?

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Matei (locca)

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Intru si eu un pic ca sunt prinsa cu treburi.
atb si eu am avut parte de cosuri pe frunte in prima jumatate a sarcinii dar stai linistita ca vei scapa de ele.
Carmenela astept sa vad poze de la dezmat.Au luat-o razna astia cu multe preturi la articolele de copii...
Cam atat am retinut....
Va pup

Mergi la inceput