Pepenasi iulie -august 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

si eu am zis ca-i dau prafuri pana la 2 ani, dupa aceea o trec pe lapte normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello!
Eu de 2 zile ma chinui si nu reusesc sa deschid pagina la club
Vad ca acum merge, of of...

Kamelya La Multi Ani cu sanatate!

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

cristina26,violeta,moni_or,katalyna,flo va multumesc ptr urari si multi

Babyzapi te asteptam cu bine acasa

Katalyna Daria bea Topfer 3...iar dr pediuatru mi-a zis sa o mai las puti si sa o trtec pe Nestle junior

olita...e pe toane ca nu vrea sa faca/stea de cate ori o pun pe ea...cu treaba mica (pisu) nu prea ne nimerim

Dariei i-a iesit o maseluta...a venit sotul ...va

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Kamelya,
La muulti ani fericiti si cu maxime bucurii, alaturi de cei dragi!

In concursul Klorane, ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fete,

Camelia, la multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita, alaturi de minunea ta si de toti cei dragi! Distractie frumoasa!

Moni eu stiu ca laptele de vaca (da, chiar si cel la cutie) trebuie dat la inceput indoit cu apa...sau asa am auzit. Poate din cauza asta. Sau poate de la miere...(si saru'mana pt ca esti o draguta...una maaare)

Chiar, dar nu va suparati pe mine ca nu intreb cu rautate...dar de ce le dati miere si/sau zahar? Ca daca nu stiau de dulce, nici nu cred ca isi doreau.. Nu dati, pliz...sau dati cu mancare din abundenta, daca e:), ca mi-i o foameeeee

Vic, succesuri nemasurate in lupta neuronala cu soacra! Am trecut printr-un scurt episod acum niste luni si stiu ca nu e placut deloc. Din fericire i-a venit mintea la cap:)). Cu micul dejun nu am inteles discutia (probabil e mai veche, de cand eu nu citeam)...nici noi nu mancam sarat, ci doar cereale, fructe crude sau coapte, cu sau fara branzica. (adica ea, ca eu nu pot manca dimineata).

Lapte bea Humana 3 HA si asta o sa tot bea muuulte luni de-acum incolo.

Ruxandra, duminica nu o sa fiu prin preajma, asa ca ii spun Mateiului tau La multi ani si nuuuumai bine!

Vazut pozicile noi cu Ioana cea frumoasa in vizita la bunici; cu Julia dulcica si cenusareasa:); cu Nicholasul scump in concediu si burtica lu' mami. Frumosi tare cu totii!

Mi-e dor de Narcis, de Biri, de toate fetele care nu mai scriu...

Va doresc un weekend frumos si linistit. Ne auzim luni! Pupinshtain!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CRIS, nu cred sa fie de la mancare, mie mi se pare ca sunt foarte "ortodoxa" cu ce-i dau, am mare grija, Luca n-a pus gura pe prune, pere (pere ii dadeam mai demult dar nu de cand avem problema cu kk), pepene, struguri si pe multe altele care pot crea probleme la burtica, numai de la laptele de vaca ar putea fi. Humana 3 este si simplu? Ca eu am vazut numai cu gust de vanilie. Desi daca e sa aleg intre lapte de vaca cu miere si lapte praf cu gust de vanilie as alege a doua varianta, ca macar are mai multe vitamine. Poate o sa incerc sa-i iau, ca el cu Humana s-a impacat f. bine...

SUN, indoit cu apa ii dau mereu laptele de vaca, asa ne-a spus d-rita. Eu miere ii dau in lapte din disperare, pt. ca dupa un an cand am trecut la Nestle Junior n-a mai vrut sub nicio forma lapte praf, a trebuit sa-l trec pe lapte de vaca si nici pe ala nu-l voia sub nicio forma decat dupa ce i-am pus miere. M-am gandit ca mierea e mai sanatoasa decat zaharul. Nu puteam nici sa il las fara lapte. Iar cu chestia ca daca nu stiau gustul nu le lipsea, sincer eu nu cred, la noi cel putin nu s-a potrivit, cat era Luca mic si ii dadeam tot la aburi nu manca decat borcanase, puteam sa ma omor eu cu gatitul, m-am gandit ce or fi avand borcanasele alea asa bun. Pai aveau un strop de sare, aveau condimente, mai tarziu cand am inceput sa fac si eu mancare cu gust asa a mancat Luca de rupea. Bine, prin condimente nu ma refer la ceva picant sau f. sarat sau mai stiu eu cum, mancam si noi mai dietetic si asa ii dam si lui, dar totusi sa aiba gust. multi si tu esti o draguta, stii tu.

Pupici tuturor si weekend placut!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Ioana a baut pana la 1 an lapte Topfer si acum bea de la Nestle Nutren Junior...a fost ok schimbarea, nu a comentat nimic...bea dim si seara lapte

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ma bag si eu in discutia cu mancarea,nu ca ash shti eu prea multe,dar Mariei eu ii dau ce manac si eu..adiq daca acum copilul meu pofteste la pateul meu cu branza care este frumos tapetat cu zahar eu ii dau,daca vrea cola nu-i dau si dc as fi hotarat sa nu-i dau nimic cu zahar sau cu sare ar insemna ca mancam numai piept de pui si legume fierte pentru ca al meu copil e pofticios....asha ca eu fac parte din categoria mamicilor care le da la copii sa guste in limita varstei...ca pe mine ma deranjeaza la ochi cand vad ca scrieti sa nu dati cu x in mine ca eu ii dau cu zahar sau sa nu va suparati ca va zic sa nu dati...eu zic ca shtim deja din ATATEA discutii ce ar fi sanatos pt copii,iar deciziile privind alimentatia copilului le-am luat cu mult timp in urma,ideea mea e ca nu trebuie sa ne simtim vinovati pt deciziile noastre,oricare ar fi acelea

Boti super felicitari pt olita,poate-mi spui si mie cum ai convins-o ca tre sa faca la olita pt ca Maria face numai langa olita

Bujo distractie placuta la nunta

Sun ma super bucur ca esti printre noi si din ce zici tu acolo Thea e un super bebe,nici nu ma mir la ce material genetic are

Cristina abia ashept THE BIG DAY!!!!poate sunt 2!!

Tecky am sa pun poze cu Maria,dar momentan nu prea imi gasesc timp..am poze in aparat nedescarcate de la mare

eu maine plec la munte,fara Maria , o sa-mi fie cam greu..oare o sa ma pot relaxa??

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Buna seara!

La multi ani Camelia sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi

Nici mie nu mi-a mers forumul si a fost destul de enervant, noroc de vreme buna ca stam pe afara

Boti felicitari pentru operatiunea olita sa ne destanui si noua secretul.

Moni noi am baut cu succes Milupa HN si a functionat. Poate reusiti doar cu lapte normal la care adaugi fulgi de orez..

Noi am avut o noapte aiurea de pe la 4 pana la 6 a facut Sara mea caca ba in pampers ba fugea pe hol si lasa acolo "pachetelul" de nu mai stiam cum sa o prindem eu si sotul. La 6 s-a culcat franta dar nici noi nu am fost prea fresh azi. M-am obisnuit cu copil care nu ma deranjeaza noaptea si ieri azi noapte si-a scos parleala. I-am facut si de 2 ori baita ca s-a uns si pe haine si pe corp si am crezut ca mor si de mila ei dar si de a mea ca eu sunt destul de gretoasa Si azi am stat cu banana, iaurt dietetic, orez cu lapte, biberon cu cereale cu orez si biotics si ceai de menta cu smecta si vad ca a dat rezultate Nu facea diaree dar a mancat ieri fff mult fata de obicei si eu fericita ca accepta ea care zice mai intai nu la mancare am bagat la copil pana a iesit pe partea ailalata

Fain tare trenuletul lui Sebi asteptam toate sa vedem de unde e cumparat

Va pup!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Boti, felicitari si please spune-ne secretul .

Sun, sa-ti zic cum a fost la noi cu dulcele. Ea a supt pana la 10 luni. Cand am incercat sa-i dau lapte praf dimineatza dezastru. Atunci i-am pus o masura de cereale cu vanilie si a mancat fata mea tot. CAnd am introdus formula si seara, a fost ok, deja se obisnuise, dar se stie ca formula ca si laptele matern sunt indulcite. Ei, prin urmare, acum cand mananca seara de vaca, ii pun putina miere. Oricum eu sunt si fun miere, ca e foarte sanatoasa. In rest nu mananca dulce, deloc, nici macar iaurturi cu fructe ca eu sunt contra lor, au numai prcarii in ele.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput