Pepenasi iulie -august 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI Kamelya!

De dimineata iar a facut figuri forumul...
Am umblat toata ziua si sunt franta...
Ralu bea NAN Junior.
anaxena distractie placuta la munte.O sa te relaxezi chiar daca iti va fi dor de Maria.Eu am plecat de multe ori fara Ralu si a fost O.K.Tu o mai alaptezi pe Maria?
V-am pupat,pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI KAMELYA!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!!!!

Fetelor la care beau copilutii lapte indulcit din biberon...spalatii pe dintisori dupa asta, nu-i lasati sa adoarma cu biberonul.Pentru ca o sa faca o explozie de carii si o sa va tot intrebati oare de unde are atatea. Si asa de la alimentatia din zilele noastre facem multe...de aia bunicii, strabunicii nostri mureau cu dintii in gura si nici nu se spalau macar pe dinti. Sa-i protejam macar cum putem.

BUJO distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Uitati aici ,am gasit trenuletul cu baloane de sapun:
www.ookee.ro/jucarii-484-Trenulete-de-plastic-p-436-Locomotiva-Thomas-cu-baloane-de-sapun-si-melodii.html" target="_blank">http://www.ookee.ro/jucarii-484-Trenulete-de-plastic-p-436-Locomotiva-Thomas-cu-baloane-de-sapun-si-melodii.html

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata!!

Deja nu mai rezist!1..Noaptea dorm foarte rau si, pe deapura de la 5- 6 nu mai pot dormi deloc..

Moni, atunci se prea poate sa fie laptele de vaca; stiu ca are multe grasimi si e mai slab in proteine si vitamine decat laptele de mama...Se gaseset si Humana 3 simplu, dar foarte greu, nu stiu de ce tampitii astia ( altfel nu ii pot numi ) de la hypermarketuri prefera sa aduca dintr-ala cu vanilie si banane ( de fapt stiu , e diferenta de cativa lei intre ele)..

Ana, distractie maxima !! Sincer , am plecat si noi vreo 2 zile in iarna fara Mihaita..eram mereu cu tel in mana sa ii sun pe ai mei sa ii intreb ce mai face mihaita...De atunci nu l-am mai lasat singur, l-am luat cu noi peste tot. Nu cobi cu 2!! Asa zice si sotu, ca daca sunt 2... Mai ales ca am in familie gemeni..

Dr_ Anca, insanatosire rapida Sarei..

Acum cu mancarea, eu inca nu ii dau lui Mihaita nici sarat nici dulce, e drept ca mai ia cate o gurita de la mine cand ma vede mancand...dar, nici noi nu prea mancam sarat si nici condimentat. Eu am piticii mei: in familia lui Daniel sunt cazuri de infarct miocardic ( tata si bunic ), la mine in familei cazuri de hipertensiuen arteriala si accident vascular ( bunica )

Azi mergem si noi sa facem Infanrixul...

Dana ce mai face Clara???

si un weekend minunnat, noi maine plecam din Bucuresti..

Cristina, 4+ si mamica de Mihai-Daniel (30 iulie 2008)

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

si , fiindca maine nu vom fi in bucuresti

Matei(locca ), LA MULTI ANI!!! sa fii sanatos, cuminte si sa ai parte de o viata frumoasa !..

Cristina, 4+ si mamica de Mihai-Daniel (30 iulie 2008)

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

va multumesc ptr urari...va doresc si eu voua sa aveti parte numai de bucurii si impliniri

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

GALLY, de la laptele praf se fac carii? ca si ala e indulcit... Eu chiar nu am cum sa0l spal pe dinti pe Luca dupa, ca el mereu adoarme dupa ce bea...

CRIS, pai la noi sigur nu se gaseste Humana 3 simplu, ca aici se gasesc mai putine decat la buc. Abia astept si eu sa ne zici cum am fost la eco, dar mai avem de asteptat putin.

Eu nu ma pot indura sa ma duc undeva fara Luca, nu cred ca e bine nici asa, sper sa-mi treaca mai incolo.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Cristina o sa scapi tu de starile astea de rau.Abia astept sa vii cu vesti de la ecografie.Tin pumnii sa nu planga Mihaita la vaccin.
gally super utila informatia cu spalatul pe dintisori dupa lapte indulcit....habar nu aveam
Acum am si eu o curiozitate:voi puneti copiii sa doarma pe perna noaptea sau ii asezati direct pe saltea?Eu nu am culcat-o niciodata pe Ralu pe perna si acum ma gandeam daca ar fii cazul sa o culc?Am si eu un pitic....
Va pup si sa aveti parte de un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Cu scuzele de rigoare pt. intarziere, urez si eu LA MULTI ANI CAMELIA!! SA FII FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE CEI DRAGI!!

LA MULTI ANI MATEI!!

Am incercat sa-i dau si eu ieri Mirunicii lapte de vaca, de la un dozator din piata care aduce lapte proaspat de vaca, ca la tara...ei bine, ESEC TOTAL. A urlat isteric si abia am convins-o sa bea laptele praf pe care i l-am facut dup-aia...Asa ca noi mai stam pe lapte praf o perioada. Ei ii place la nebunie Nestle Junior, ala simplu, fara miere. Cand isi vede sticla, fuge in camera si se aseaza pe pat, maraind-razand...e ciudat sunetul, ca nici ea nu-i decisa, sa planga de nerabdare sau sa rada de fericire ca bea lapte...

Cu mancarea sunt de acord cu Xena, citim, ne informam, schimbam impresii si pareri, da la urma urmei, tot noi decidem ce si cum mananca, in functie de preferintele copilului. Eu ii fac mancare ca pt. noi, ii place tare mult de ex. tocanita de pui cu mamaliga. Pe de alta parte, a acceptat si fiertura de orez cu legume fara nimic, atunci cand a avut diaree. Noi gatim mancarea slab condimentata, ca si maica-mea tine regim, asa ca e ok si pt. ea. Ea mananca cu sare, foooarte putin piper (1-2 boabe) un varf de foaie de dafin si patrunjel. Zahar folosesc doar la ceai si la budinca de orez cu lapte, in rest, fara zahar.

I-a luat maica-mea lego, mama ce-i mai place sa construiesc, ca apoi ea sa desfaca. A incercat si ea, da inca nu-i iese...duh!

Fug ca maraie.

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

TECKY, eu nu i-am pus lui Luca perna pentru ca el oricum se invarte in somn si cu 360 grade, deci n-ar sta pe perna.

DIA,dar de ce vrei sa-i dai lapte de vaca? Bucura-te ca accepta din asta praf, are mult mai mult fier, calciu si vitamine. Pe ala de vaca nu-l vrea simplu pt. ca nu e dulce, spre deosebire de ala praf, de asta ii pun si eu miere in laptele de vaca, nu-l accepta altfel.

Da, si eu sunt de acord ca pana la urma fiecare isi cunoaste cel mai bine propriul copil, ce merge si ce nu merge si luam fiecare propriile decizii referitoare la alimentatie, olita si altele. Eu uneori m-am lasat influentata de parerile citite aici, alteori nu, dar oricum sunt convinsa ca nimeni nu da cu rosii, tot asa cum nici nu trebuie sa ne scuzam ca dam sau nu dam ceva la copil. Copiii sunt atat de diferiti, pe mine ma exaspereaza cand maica-mea il tot compara pe Luca cu mine, ca eu am fost asa si am facut asa si ca Luca de ce nu face asa si de ce il las sa fac aialalta etc etc. Fiecare copil e unic si trebuie sa te adaptezi felului sau de a fi si a se dezvolta, eu asa cred.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput