Pepenasi iulie -august 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

CAMI, LA MULTI ANI SURIOARA MEA IUBITA! MULTA SANATATE, NOROC SI FERICIRE
Sa traiesti, sa imbatranesti
Cu Daria si M. sa te inveselesti
Sa ai o viata fericita
De toata lumea sa fii iubita

si si si

scuzati ca am dat buzna

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

BOTI, felicitari lui Garga pentru olita! Sa ne impartasesti filozofia ta cand ai timp, ca eu una tare o sa am nevoie cand va veni perioada cu olita. Am incercat sa ii indulcesc laptele NAN fara lactoza si a fost tot kk, nu i-a trebuit, e drept ca cu Aptamil n-am incercat, o sa incerc data viitoare cand avem caz de forta majora. Ma bucur ca ti-au placut pantofiorii, sa-i poarte sanatoasa Nancy!

LAPTE Luca bea seara pe la 20.30-21, cand se culca si dimineata pe la 6-7, peste zi nu vreau sa-i dau ca si asa e sensibil foc, mi-e ca se intercaleaza cu legume, fructe alea alea si iar dam in diaree.

CRIS, nu stiu cum e in Buc. dar la noi hainele de toamna iarna apar tarziu, nicio sansa sa gasesc ceva acum cand inca sunt temperaturi de peste 20 grade.

BUFI, eu nu incep serviciul inainte sa faca Luca 2 ani pt. ca nu ma avantajeaza deloc, imi convine cu cei 85% si trebuie sa-mi gasesc de lucru, asa ca nu ma grabesc sa ma intorc la un salariu care cu siguranta va fi mai mic decat indemnizatia de acum.

KAMELYA sa fii sanatoasa si fericita!

E NORMAL CA UN COPIL DE UN AN SI 2 LUNI SA FACA KK DE 7 ORI PE ZI SI CAND NU ARE DIAREE, ADICA DE CONSISTENTA NORMALA? EU DEJA SUNT DISTRUSA, ,M-AM SATURAT DE SCHIMBAT ATATEA SCUTECE, DUPA FIECARE MASA SAU GUSTARE FACE KK, ABIA PUNE CEVA PE EL IN GREUTATE...

Gata, plec ca trage Luca de tricoul meu de imediat mi-l rupe...

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Moni, Aida cand era mai mica facea kaki o data pe zi, dar de la un timp face de vre-o 4 ori (poate si 5 uneori), dar face tare, deci nu se pune problema de diaree. In greutate ia totusi, asa ca nu ma stresez, cred ca pur si simplu mananca mult si face mult.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

la multi ani kamelya!, sa fii sanatoasa, saai parte e tot ce emai frumossi bun in viata!

cristina, felcitari, eu abia acum m-am pris ca tu esti bnoua gravidutza feliitari! sa a o sarcina frumoasa si un bebe sanatos si frumos!

asara am ost in ikea si i-am luat ioanei masa ca n se mai ptea, ineusem sa-i dau sa manance la mine in brate.

boti, aum ca face pitica la olitza poti sa te apuci de lasat de fumat

moni, nu stiu ce sa zic, dar daca il ace noral cred ca n-are nimic, insemna ca digera bine mancarea, la matuitate o sa fie bine ca nu se ingrasa. intraba pedatrul, asa face de cand ii dau papa solid?

voi ce lapte le dati copiilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

KATA, nu face asa de cand papa solid, m-am tot gandit si cred ca a inceput de cand ii dau lapte de vaca, ma gandesc sa schimb lapticul, desi daca e tot de vaca probabil la fel va fi. Eu ii dau Milli de 3.5 uht. Si mai pune si tu poze cu Ioana ta, gemanutza noastra (ca e nascuta in aceeasi zi cu Luca)

DIDI, o fi si de la mancat intr-adevar pentru ca Luca slava Domnului mananca bine acum, nu pot sa ma plang. De pus pune si Luca in greutate, dar putin, oricum am citit ca dupa un an nu mai pun asa mult, deci o fi normal cat pune... Nici nu-l mai cantaresc asa des, ca pana la un an il cantaream saptamanal.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Gata gagici, eu va las cateva zile, plecam la nunta sa cununam.
Ana ne auzim.

bujo mami de Filip

astept sa ma suni

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kata, eu dimineatza ii dau lapte praf (alternez Novalac cu Nan frantzuzit), iar seara un lapte bio cu 3.5% grasime indulcit cu o linguritza de miere. Ii dau si, si ca sa impac si capra si varza, adic cele 2 scoli care se bat cap in cap .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Lapte: noi am trecut recent de la humana 3 la milupa junior

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Moni, poate e de la fructe sau au schimbat ceva in alimentatie ..

Katalyna, multumesc..Mihaita bea Humana 3 ..eu il mai tin o perioada pe lapte praf.

Cristina, 4+ si mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

waw...si-a revenit forumul.

am pus poze de la mare si de la munte.

i-am luat si eu milumil junior, sper sa-i placa. ma uitam ca e mai convenabil decat nestle-ul, bine ca nu conteaza, dar daca ii place mergem pe asta. n-as vrea sa-i dau nestle pt ca nu ii mai placea nan-ul si a trebuit sa-l schimb

Mergi la inceput