Pepenasi iulie -august 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Capri locomotiva a primit-o Seb de ziua lui de la o prietena si sincera sa fiu eu am vazut-o direct despachetata, nu am apucat sa vad ambalajul. In orice caz o sa intreb sa vad de unde a luat-o.

Boti vad ca deja ai experienta cu fica-ta cu facutul la olita. Vii sa il inveti si pe Seb ca pe mine ma omoara pusul de scutece, chiar daca i-am luat din aia tip chilot. Precizez ca e docil si se asaza singur pe olita si sta acolo pina cind face sau nu face ... depinde de perioada din zi.

Gally, Vio mersi de apreciere.

Vio ce face sotul il mai tin in spital?

Bujo sa pui poze sa te vad si eu nasa. Distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Azi m-am umplut de nervi ....forumul nu a mers deloc
pica vreau si eu locomotiva ca a lui Sebi.
Bujo distractie placuta la nunta!
anaxena ai zis ca pui poze cu Maria de la ziua ei si m-am tot uitat dar cred ca nu ai avut timp.
Boti felicitari gargariteipt reusita si tie pt ca esti o mama ambitioasa si pana nu a iesit cum ai vrut nu ai cedat.
Caprioara si eu stiam ca aurul cu putina zeama de lamaie sau sare de lamaie se curata.
Ma bag si eu la somn ca Ralu de vreo 2 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

..am inceput sa am insomnii.. sarcina trecuta as fi dormit non-stop , acum nu mai am somn!!!

In rest suntem bine, Mihaita e ca o "durita": fuge de colo- colo, e un simpatic si jumatate, zice din ce in ce mai multe silabe si cuvinte, dar de gacut la olita NU FACE!!!..Nu ma stresez inca...

AM vazut pozele cu pepenasi!! CAre mai de care , mai frumos si mai simpatic...

Adriana(atb), pui poze cu Nicholas da' nu zici nimic?? CUm e sarcina??? E diferita de cea cu Nicholas?? LA mine cu siguranta e...

VAzut filmuletul cu Sebi si locomotiva "minunata"!

Bujo, felicitari pt nasit!!! Distracie placuta.

Capri, albumul cu Ari si Ami era pe contul comun. Probabil ca l-a sters Mada???!!!

De Narci mai stie cineva??? Mi-e dor de postarile ei si de Anais..

Dia, cred ca e doar o etapa de experimentare, daca nu ai schimbat papuceii..

Sun, pe 23 sept ma duc la " marea intalnire".Haioasa "patania" Theei cu cheile..

Boti, felicitari pentru reusita cu olita!!!

Vio, ce mai face sotul???

Eu ii caut lui Mhaita niste pantalonasi de fas dublati cu polar, pentru la iarna cand o ninge, dar nu am gasit pana acum. Aveti idee unde sa mai caut???

Cristina, 4+ si mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Neata

Va invit la cafea...eu sunt deja la birou si sunt la prima cafea.

Am si eu o curiozitate...sunt multe dintre noi pe la munca? adica au inceput serviciul mai devreme de 2 ani sau decat eu, la datorie...deeeeeeeeeee sa ma tin de cuvant ca nu voi sta acasa 2 ani....ofofofofof....vai de capul meu!!!

Au inceput sa apara lucrurile pentru vremea rece, chiar si pt iarna, costume groase. Pantaloni grosi de iarna am vazut la Happy Baby si sunt grozavi...o sa-i iau si eu Ioanei, dar este timp.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Neata

Va invit la cafea...eu sunt deja la birou si sunt la prima cafea.

Am si eu o curiozitate...sunt multe dintre noi pe la munca? adica au inceput serviciul mai devreme de 2 ani sau decat eu, la datorie...deeeeeeeeeee sa ma tin de cuvant ca nu voi sta acasa 2 ani....ofofofofof....vai de capul meu!!!

Au inceput sa apara lucrurile pentru vremea rece, chiar si pt iarna, costume groase. Pantaloni grosi de iarna am vazut la Happy Baby si sunt grozavi...o sa-i iau si eu Ioanei, dar este timp.

Bufi

Mergi la inceput

Bufi, eu nu am inceput serviciu. Acum nici nu ma grabesc , o sa mai stau si cu bb2 acasa probabil inca juma de an- un an..Am fost la Happy Baby ( cei drept acum aproape 2 sapt ) si nu aveau pantaloni de fas . Eu vreau neaparat de fas, altfel Mhaita are pantalonasi grosi si salopete din velur dublate cu polar pentru la iarna.

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sa nu credeti ca nu am icnercat sa nu ii dau deloc lapte noaptea, ba am incercat si chiar si la varste mai mici, dar fara nici un succes. Chiar daca a avut si perioade cand nu mai bea deloc, o reapuca dupa un timp trezitul noaptea si nu adoarme la loc decat cu lapte. Si asta inseamna ca e in stare sa stea treaza toata noaptea si sa planga, pana primeste lapte! nu exagerez deloc, e testata treaba. Si apa sau alte lichide nu au nici un efect, le refuza instant.

[EDIT] si asta se intampla indiferent cat de mult sau de putin mananca ziua si seara, chiar daca ii dau sau nu lapte seara.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Abia acum mi-am dat seama ca azi e 11 sept:

Kamelya, LA MULTI ANI!! Sanatate multa, fericire, impliniri realizari si tot ce iti doresti alaturi de frumusica Daria si sot!!

Pica, mersi..sa incerc sa vad cum trebuie sa procedez. Nu am mai comandat pan acum de la ei.

Didi,poate nu mananaca suficient sarea Aida de se trezeste peste noapte...

Iar merge forumu asta ca naiba!...

Gata, plec in plimbare cu domnisoru meu mic...

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata!
Vin si eu la o cafea ca am mare nevoie.dupa ce m-a foit maimutica toata noaptea ,s-a trezit cu noaptea in cap,adica pe la 7 si abia la 9 a adormit la loc.I-a mirosit ei ca tati se pregateste sa plece,s-a trezit si cand l-a vazut imbracat s-a pus pe un plans din ala cu sughitaturi de nu mai reuseam s-o impac.
BUFI, eu stau acasa, si pana la doi ani nici nu intentionez sa ma intorc la serviciu mai ales ca as vrea sa schimb locul de munca
CRISTINA, si eu am avut insomnii in sarcina .La noi inca n-au aparut hainutele de iarna pentru copii,de fapt nici de toamna nu prea gasesti ca am umblat saptamana asta jumatate de oras dupa o gecuta si un fesulet.Nu mai zic ca de doua saptamani caut un dresulet si nu gasesc.
PICA, oficial e inca internat ,dar de doua zile se duce numai dimineata o ora doua ptr prezenta apoi vine acasa(cu acordul medicului ,evident)Sa vedem astazi poate ii face externarea,trebuia sa mai soseasca un rezultat la o analiza ,daca a venit si ala o sa vina acasa astazi

KAMELYA, LA MULTI ANI SA FII FERICITA SI IUBITA!!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput