Pepenasi iulie -august 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 12
mcoca spune:
Didi, chiar citeam undeva ca dupa 6 luni nu mai trebuie sa-i dai lapte noaptea, chiar daca inca se mai trezeste, dar ca dupa 1 an e de-a dreptul interzis. Eu nu am avut probleme din astea cu Maya, dar nepotul meu, mai mare cu 4 saptamani, inca mai bea.
Pica, sper sa-i vina bine papucii.
Vicky si Printzesone
pica1 spune:
Deci in lipsa de copil care intre timp s-a dus cu vara-sa in parc va pun un filmulet:
Didi Seb nu s-a mai trezit de pe la 2 luni ca sa manince pe timp de noapte. Nu ai cum sa o pacalesti sa ii dai lapte in timpul zilei si sa ii dai noaptea apa sau ceai sau simpla atentie? Daca cumva nu ii place laptele poti sa il incerci pe cel de la hummana care are gust de vanilie. E la cutii de 500 ml.
Mcoca mersi de urare
mcoca spune:
Pica, foarte fain filmuletzul. De unde ai luat locomotiva aia?? Vreau si euu
.
Vicky si Printzesone
bujo spune:
Ce tare e locomotiva!!!! De unde o ai?
Vicky ai dreptate cu canrea, ar trebui sa mancam o cantitate mult mai mica de carne pe zi decat o facem. Dar ne trebui ca supliment proteine vegetale, ori de astea nu prea beneficiem. Soia naturala nu gasesti si decat aia modificata genetic mai bine ma lipsesc. Totusi nu inteleg de ce nu se mananca carne dimineata. Am fost la o evaluare a sanatatii la o firma de produse naturale si spuneau ca dimineata trebuie sa te incarci cu energie ca sa rezisti toata ziua, si asta inseamna proteine. Incearca tu sa-l convingi pe badea Vasile sa inlocuiasca ochiurile cu sunca de dimineata cu cereale cu lapte si-o sa-ti rada in nas. O sa spuna ca pica din picioare daca nu mananca consistent.
ACum daca stau sa ma gandesc, rar mananc ceva carnos dimineata, mai tot timpul mananc cereale cu lapte. Dar nu imi tin de foame mult timp.
Concluzie cu mancatu asta... cred ca tine si de obisnuinta si de tipul de activitate pe care-l desfasoara cineva.
bujo mami de Filip
boticelina spune:
Buna seara bostana, pupam toata gasca pepenoasa, vad ca au mai revenit la cuib din fii ratacitori ![]()
Update in treaba cu olita I'm in heaven
. Azi. Ieri eram in pragul comei
. Deci treaba merge bine si foarte bine, de 4 zile nu mai purtam scutec ziua deloc, nici macar la somnul de pranz. Fundul este reparat in proportie de 95%, mai are doar cateva cicatrici, si, mai nou, vanatai
asta pentru ca acum nu mai are gogoasa izolatoare
Iar azi cupilul asta al meu m-a lasat masca: s-a tinut si nu a vrut sa faca pipi in natura nici la plimbarea de dimineata (2 ore) nici in vizita la mamaie de dupaamiaza (3 ore). Facuse cand am plecat de acasa in ambele cazuri si am rupt usa direct pe olita cand am intrat in casa... Deci azi 0 accidente. Ieri, nu ma intrebati ![]()
Oricum, in astea 5 zile de cand muncim la operatiunea olita am dezvoltat o adevarata filozofie vis-a-vis de problema si cand am ajuns io la niste rezolutii si un mod consecvent de tratare a tuturor aspectelor, vad ca s-a reglat si ritmul fetei. Oricum, sunt super happy 
Moni am primit papucanii, sunt minunati i-am mangaiat si pipait juma de dupa amiaza, maine ma duc sa pun banutii, multumesc din suflet pentru ajutor. Gata, io am toata garderoba de toamna-iarna asigurata pentru infanta.
Si legat de lapticul lui Luca, de ce nu ii pui totusi niste zahar in laptele asta fara lactoza daca doar asa il bea baiatul? Alege si tu raul cel mai mic, nu se poate miere, pune zahar/zahar brun, in 2-3 zile nu se face gaura-n cer.
Io n-am reusit sa vad filmuletul cu SeB, imi merge forumul nasol rau, cred ca schimba omuletii ceva ca vad ca incep sa dispara produsele alea de la Quelle din josul paginii, dar sper sa-l vad maine.
Am intrat scurt insa sa va zic ca azi sunt happy 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Noi suntem mai bine, ne-a trecut si diareea si iritatia, au mai ramas doar mucisorii, pe care sper sa-i biruim.
Boti felicitari pt. reusita operatiunii "olita"! Ai fata mare deja!
Laptele de noapte si Miruna mai bea noaptea, dar ora difera, oricum, intre 2 si 6 mai bea o portie de lapte. Mentionez ca ii dau intai suzeta, apoi apa si daca vad ca inca plange si se foieste, ii dau lape si adoarme instant, asta in conditiile in care bea lapte inainte de culcare.
Sun simpatica foc T. cu cheile la gunoi! Si noi am gasit telecomanda, un mobil si vreo cateva linguri/furculite in gunoi...
"Soacra soacra poama acra" eu la capitolul asta nu ma plang, ca e mai neutra asa, nu se baga in multe. Oricum sta departe, si in general e femeie de treaba.
Am si eu o curiozitate: de cateva zile Miruna merge singura pe varfuri. Ea umbla f. bine de la 11 luni, si acum umbla bine, dar de cateva ori pe zi face cativa pasi pe varfuri, fie ca e incaltata (papucii sunt aceeasi) fie ca e in sosete sau desculta. Nu e de ingrijorat, nu? ma gandesc ca invata ea sa mearga asa, o fi vazut la cineva.
o noapte buna si linistita va doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
gallyb spune:
BOTI ma bucur de perforamntele printesei tale. Si la noi, ba merge treaba cu olita, ba nu. Ea la pranz nu doarme cu pampers de pe la vreo 11 luni, dar azi eu find la munca a prestat pampers, pentru ca s-a jelit sotul ca in 20 de min a facut de 4 ori pisu si ca l-a enervat...
DIDI si Xenia bea lapte noaptea. Seara pe la 22:00 si dimineata pe la 4-5-6, depinde...Din motivul asta nu putem renunta inca la biberon.

PICA -admirat casuta, foarte frumoasa.
bujo spune:
Gata gagici, eu va las cateva zile, plecam la nunta sa cununam.
Ana ne auzim.
bujo mami de Filip
Caprioara spune:
Helau,
Pup toata gasca!
Mie toata ziua nu mi-a mers forumul si acum merge ca o cizma
. Mare minune daca reusesc sa trimit mesajul asta.
Vicky,
fata si imi pare rau ca taman azi nu am putut nici scrie nici citi pe DC, din motivele expuse mai sus.
Multam de sfaturile pentru curatat aurul
. O sa incerc cu lamaie maine si daca nu merge asa ii duc la bijutier.
Pica, super Seb cu locomotiva. De unde ai luat-o si cat a costat?
Boti, felicitari pentru olitza
.
Bujo, distractie placuta la nunta
!
Irlandezo, daca citesti, felicitari pentru proaspata scolaritza si sa aiba numai succese!
Va las ca am cupil urlator.
pup you all,
In concursul Klorane, ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
violeta29 spune:
Bunaseara!
Multumesc pentru ca m-ati luminat cu lovitura la cap
,intre timp m-am mai calmat si eu, s-a mai desumflat putin dar a ramas vanat si are si o dunga rosie la cap si la buza de sus, probabil urma de la tocul usii.
Practic nu m-a speriat atat de rau cazatura,mai rau m-am enervat pe maica-mea fiindca face exact inversul a ceea ce-i zic eu.Poate de data asta i-a fost invatare de minte ca s-a speriat rau de tot.
PICA, la cat mai multi si fericiti ani impreuna
Superb amenajata casa,mi-a placut mult de tot.De filmulet nu mai zic, e totala locomotiva aia,iar sebi e un minunat!
MONI_OR, Ercefuryl mie mi-a zis farmacista sa-i dau jumatate de capsula la 8 ore.Eu i-am dat jumatate dimineata,jumatate seara apoi n-a mai fost nevoie
DR_ANCA, Alexandra prin casa nu da cu capul niciodata, e maaaare artista cand e vorba de cazaturi,pareaza imediat, chiar de-ar avea ambele maini ocupate.Pe-afara o supraveghez indeaproape fiindca ea alearga si nu mai are timp sa vada obstacolele si evident se impiedica,prefer sa ma cocosez eu de spate decat sa tot faca ea la cucuie.Iar pragurile acasa la noi le trece fara probleme ca nu sunt foarte mari,tinandu-se de usa sau perete,dar la maica-mea sunt mai late si mai inalte.
INA_C, bine ai revenit printre noi
Si Alexandra ieri si astazi nu a mancat mai nimic, a vrut toata ziua san dar la noi ies si maselutele acum,poate fi si asta un motiv.
DIA, exact aceeasi intrebare vroiam s-o pun si eu..Si alexandra merge de vreo doua zile pe varfuri, dar numai cand este cu sosete,cand este incaltata merge normal.eu ma gandisem ca poate au strans-o adidasii(desi n-as crede)si o dor piciorusele.Sau i se pare ei interesant sa mearga asa.![]()
BOTI, felicitari pentru succesul rasunator,la cat mai multe de-acum inainte!Si la mine merge forumul ca naiba, azi nici n-am reusit sa intru ,se deschidea doar pagina de start
DIDI, da, si Alexandra bea lapte in somn(de la tzitzi,evident
)de cel putin doua trei ori.Stiu ca nu e ok, dar nu reusesc sa o pacalesc altfel.Ii dau apa cand se trezeste ,uneori bea alteori nu,(de cand nu mai e cald nu mai bea deloc noaptea),incerc sa o mangai,am incercat chiar si sa o legan, nu ea incepe sa maraie si daca nu apare nici o sursa de hrana incepe sa urle instant. Partea cea mai proasta la lapticul asta in somn,e ca in curand vor fi probleme cu dantura, mai exact asa zisele "carii de biberon ".
BUJO, distractie placuta la nunta!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)