Pepenasi iulie -august 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 11
katalyna spune:
mcoca cand m-am maritat acum 8 ani
m-am mutat cu soacra desi sotul avea un apartament, dar fiind singura si bolnava am zis sa nu o lasam singura. fratilor parca era politzist, cat era de buna inainte parca intrase ala cu coarne in ea, tot timpul ma sicana, eu taceam ca na era mama sotului meu, mai in varsta, chestie de educatie si bun simt, n-am rezistat cu ea decat 5 luni si ne-am mutat (apt era jalnic de jegos si veneam sa facem curat si sa vopsim pe ascuns sa nu stie ea, parca ii era frica de ea, sa nu cumva sa afle) ne-am mutat si tot calvarul a mai durat 2 ani (dupa care s-a maritat
de gura noastra si a cumnatei), ne suna zilnic de cateva ori ca-i e rau si sa mearga sotul la ea, el nu-i zicea nimic desi imi arunca multe vorbe aiurea, na mama, eu ii faceam capul mare ca nu ii spuneam ei de rusine si uite asa ajunsesem sa ne certam ca prostii si de multe ori parca-mi venea sa-mi bag picioarele si sa plec. eu mi-am dat seama ca e f parsiva si ca nu avea nimic, dar el nu vedea. cum am rezolvat problema: pai ma saturasem sa tac si de fiecare data cand ma supara cu ceva ii spuneam ei direct, cand arunca cu vorbele aiurea il atentionam sa vada si-l invatam ce sa-i spuna, ea profita ca el nu-i spune nimic. in timp s-a schimbat, dar dupa o anumita perioada iar mi-o trantea. mi-a pus capac acum cateva luni cand sotul si cumnata au sfatuit-o sa tina regim ca e prea grasa si nu-i face bine la sanatate, iar ea simtindu-se incoltita spune: dar ce catalina nu e grasa, ia uite ce grasa e, pana si in usa cand a plecat desi subiectul era inchis demult mi-a mai zis o data. dupa faza asta noi am mers la tzara la bunicii sotului din partea tatalui (care nu mai e) si in drum spre ei e si mama soacrei si ne zice sa o luam si pe ea (cat tupeu) si n-am luat-o ca sa-i dau o lectie. a aflat ulterior ca am fost insa nu m-a intrebat de ce nu am vrut sa o luam si de atunci nu-mi mai zice nici da-te mai incolo si este foarte amabila si serviabila. nu stiu daca a discutat sotul meu cu ea si i-a zis ca din cauza comportamentului ei ma port si eu asa sau si-a invatat singurica lectia, ideea e ca i-a prins bine un dus rece.
ideea care e...sunt oameni care nu apreciaza bunul simt si buna crestere si trebuie sa te porti cu ei ca atare, asta ca sa nu o iei tu razna. sa nu credeti ca ma paruiesc cu ea sau ma cert, pur si simplu pe un ton foarte calm ii intorc vorbele si ramane fara replica.
sau nu suport chestii ca sa taci ca e mama lui si de dragul lui bla bla. pai mai omule daca eu il iubesc si tac de dragul lui ea de ce nu tace de dragul lu' fi-su ca sa-i fie bine cu nevasta? in fine ...e prea scurta viata ca sa ma imbolnavesc si de nervi, mai am altele de facut ![]()
capri cred ca aurul se curata cu lamaie, nu stiu sigur, insa daca vrei poti sa mergi la un bijutier si au ei o substanta care curata aproape instant.
mcoca spune:
Kata, la concluzia asta am ajuns si eu dupa 7 ani : nu are sens sa tac, si de aici scandalul :). Dar cum spui tu, viatza e prea scurta sa ne-o otravim cu tot felul.
Capri, cred ca lamaia e buna, dar daca vrei ceva mai strong poti incerca o solutzie de curatzat de prin casa gen domestos sau mai stiu eu, apoi o degresare cu lichid de vase :). Dar desigur cel mai rapid este sa-i duci la bijutier
.
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Nu datzi cu rosii, dar revin la micul dejun: daca bb mananca carne la micul dejun, inseamna ca nu ar mai trebui sa manance toata ziua. Aici astia zis ca un bb pana la 3 ani (si pt adultzi e valabil de fapt) trebuie sa manance carne, sau ou sau peste O DATA pe zi (si numai 30g, acum la 1 an).
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Nu, nu, am gresit, datzi cu roshii :))). Eu nu am chef de lucru, da de loc, si pe forum nu e nimeni 

Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Stiatzi ca:
In Madagascar, anumite familii dezgroapa oasele rudelor decedate si le poarta pe strazile satului intr-o ceremonie care se numeste famadihana. Ulterior, ramasitele sunt infasurate intr-o panza noua si reingropate. La final, vechiul cearsaf in care au fost gasite oasele este daruit unui cuplu prospat casatorit, fara copii, pentru a fi folosit drept cuvertura pentru patul nuptial
In timpul dezvoltarii embrionare, atunci cand organele incep sa se formeze, anumite celule se autodistrug, iar daca aceste celule nu ar fi programate genetic sa faca acest lucru, am avea membranele picioarelor unite precum ratele
In timpul unei expeditii efectuate in Egipt in secolul al 19-lea, companiile de constructie au dezgropat atat de multe mumii incat le-au folosit drept combustibil pentru punerea in miscare a locomotivelor?
Costul funeraliilor lui Alexandru cel Mare ar echivala in ziua de astazi cu suma de 600 milioane de dolari sau ca un drum care lega Egiptul de Babilon a fost construit special pentru a-i transporta trupul ?
Mormantul unui preot budist in Nara, Japonia, este luminat de flacara unei lampi ce arde de peste 1130 de ani?
La moartea inventatorului Thomas Edison in 1931, prietenul acestuia, Henry Ford, a reusit sa prinda intr-o sticla ultima sa suflare?
Aprox imativ 2500 de stangaci mor in fiecare an din cauza utilizarii de produse destinate persoanelor dreptace
In medie, oamenii se tem mai mult de paianjeni decat de moarte
Atunci cand o persoana moare, primul simt care dispare este simtul vazului, iar auzul ultimul
Dupa decapitare, capul unei persoane prezinta reactii normale pentru inca 15-20 secunde
Un gandac de bucatarie poate trai inca 9 zile dupa ce i-a fost indepartat capul si ca in final moare din cauza infometarii
In medie, in fiecare an, 100 de oameni se ineaca cu pixuri sau stilouri
Exist a o probabilitatea mai mare de a muri ucis de un dop de la sticla de sampanie decat din cauza unui paianjen
Gene Roddenberry, creatorul serialului de televiziune Star Trek, este prima persoana din lume care a cerut ca dupa incinerare cenusa sa sa fie depusa intr-o racheta si aruncata in spatiu
Incepan d cu anul 1951, niciun american nu a murit de batranete
80% dintre locuitorii Statelor Unite ale Americii mor in spitale
In New York numarul sinucigasilor este mai mare decat al celor ucisi
Aproximativ sase ani din viata ne-o petrecem visand.
Vei fi surprinsa sa afli ca nevazatorii isi vad visurile, dar ele sunt din perioada de dinainte de a-si pierde vederea.
Ves ti bune pentru cei care sforaie. Nu vei putea visa in timp ce sforai.
Daca renunti la fumat, pregasteste-te pentru niste visuri lungi si intense.
Cop iii de pana la trei patru ani nu viseaza niciodata despre ei insisi.
Barbatii au mai multe vise cu barbati, spre deosebire de femei, care viseaza in mod egal, atat femei cat si barbati.
Vicky si Printzesone
Didi81 spune:
Sun, foarte tare T. cu cheile
. Si Aida arunca la gunoi tot ce i se pare ca e gunoi, zilele astea aruncase chiar si un scutec nefolosit (i s-o fi parut ei mai dubios
).
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
mcoca spune:
Incredibil, cand am si eu timp de forumeala, nu e nimeni. Didi a "trecut 2 secunde si dusa a fost si ea 

Vicky si Printzesone
pica1 spune:
Mcoca eu sunt pe aici.
Am incercat sa scriu si mai devreme de pe telefon stand cu masina la spalatoie, dar nu mi-a reusit.
pica1 spune:
Eu sunt tar esuparata ca imi merge netul ca o cizma si aia botita rau de tot.
I-am gasit lui Seb la decathlon niste pacupei de casa de care sunt foarte incantata, numai ca nu am cum sa ii probez ca lipseste copilul de acasa. L-am lasat cu ai mei la sora-mea sa pot sa mai duc sa spal masina...eu am ajuns acasa dupa ce am facut un detur mai mare si el ... nu a ajuns.
Didi81 spune:
Vicky, I'm back
. Sunt cam somnoroasa azi, ca Aida s-a foit mult azi-noapte. Mai e vre-un pepenasi care inca mai bea lapte in somn? Aida bea lapte doar in somn, de 2 ori: o data pe la 1 noaptea si o data pe la 5 dimineata.
Somnoroasa cum sunt, in seara asta am program de alergat in jurul lacului Herastrau, asa ca tre sa ma trezesc ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)