Pepenasi iulie -august 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 10
SunSmile spune:
Buna fete,
Dia multa sanatate Mirunicii! Eu as spune ca e de la dinti dar, recunosc, nu stiu intregul tablou!
Vio ai dreptate, da, e trist si penibil. Sau, fara a vrea sa par vreo sfanta sau sa jignesc, eu asa vad aspectul asta. In parc e o competitie mai acerba decat orice olimpiada nationala, de pus copilasii sa imite animale, sa cante, recite, sa arate una-alta. Si care care fie nu vor, fie nu stiu sau nu pot, sunt priviti ca paria asa de catre mamicile/bunicile detinatoare de super-mega-extra-gica inteligenti. Si ma simt de parca sunt la circ si ma uit sa vad care sare mai sus, care face tumba mai apasata, etc. Trist. Offf, aveti cucui, e nasol dar e doar inceputul. Merge bine cu arnica. Pupam sa treaca!
Kata, ooooof cu plangerile astea cand vine vorba de bani, mama-mama ce mi se acreste uneori. Te inteleg si-ti dau dreptate dar aia e, noi sa fim sanatosi!
Imunizare...pai o las sa se imunizeze singurica, asa a zis si dna dr (dansa e chiar curioasa cum "va lua in freza" iarna asta). O sa-i facem insa prevenarul; la ea nu e cu "daca, parca", pt ca asa nici mie nu-mi plac vaccinurile si nici dnei dr dar T n-are nevoie de complicatii pe plamani.
Sanatate bolnaviorilor, caci vad ca sunt multi, din pacate! Anilansa eu cred ca daca era furuncul, plangea continuu, pt ca sunt al naibii de dureroase.Sanatate multa!
Anka...esti savuroasa mai. Acu' realizez ca-mi era dor sa te citesc!:) (si a mea imprastie toate rufele dar eu pe alea calcate le pun cumva in biblioteca, nush cum sa explic:), si cand se strang cate 6-10, le distribui in dressing )
Cris hai ca trec si greturile; imi imaginez ca nu e usor dar, la final, e atat de frumos! Cand mergi la echo?
Simona, succesuri:) nemasurate! Sa-ti iasa asa cum doresti si nu, nu mi se pare ca esti tupeista ci doar curajoasa!
Camy sper ca ai shopinguit pe saturate astazi; wooowwww, 7 sapt, putiiiiin!
Pica asa-i, plangaciosii se plang oricum. Noua ni se mai zice ca vaaai dar eu abia ma duc in delta si tu ai fost in creta (de ex) anul asta...dar pe partea cealalta, el merge in delta dar isi construieste casa si si-a schimbat masina. Fiecare cu prioritatile lui, ar trebui sa nu se mai practice "ochitul si judecatul curtii vecinului" dar e asa de balcanica treaba, ca n-o sa dispara prea curand.
La multi ani Anelor mici si mari! La multi ani fericiti, impreuna, pt Misha si pt Picusor!Si distractie frumoasa, amandurora!
Ioana, Ina, Bufi, ma bucur sa va citesc caci eu nu v-am mai vazut de muuulta vreme!
Moni sanatate multa lui Luca, sa treaca repede episodul asta si domnisorul carliont sa fie biiiine!
Sa va povestesc si voua o faza, ca poate voi sunteti mai luminate si nu faceti greseli din astea "de scolar" ca mine. Deci:), fi'mea adora sa-si duca pampersul la gunoi si, in general, orice ii spunem noi ca e "cah" (afara nu prea functioneaza mereu dar aia e). Ei si aseara cand am ajuns acasa, ea avea cheile mele in mana. Eu ca o zurlie, nu stiu de ce m-a deranjat asa de tare ca le baga in gura (adica, comparand cu denaturarea din mine, de afara, cand T mesteca nisip si pietre si eu nu ma supar) si i-am zis "mami sunt caaaaah, da?" dar asa, hotarat. Si mi-am vazut de dezbracat. Noroc ca am zarit-o iesind din bucatarie, desi ea nu intra cand e lumina stinsa dar nah, acum venea de pe hol si vedea pe unde merge. Si peste cateva minute am realizat cat de tuta sunt: 1. ca in loc sa-i zic ineptia ca-s cheile cah trebuia sa i le iau din manuta si sa-i ofer altceva; 2. ca i-am zis cah pt un obiect care nu e gunoi, totusi; 3. am realizat ca nu le mai are in mana; 4. ca...la ea cah-urile merg la gunoi...unde erau si cheile mele. Asa ca am simtit ca deh, am gresit si am mai invatat ceva. Dar uite asa, din tampenii minore dar incoerente si contradictorii, pot ajunge sa "construiesc" o greseala mai mare. Mdeah, e o lectie continua meseria asta de parinte!
Pfua, gata, piua:). Merg sa vaz daca mi s-au copt placintele (branza dulce si branza sarata).
Seara frumoasa! Pup
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
jjovana80 spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari !
Acum 1 an o restinam pe Dariuca ... a trecut groaznic de repede.
Ieri am fost si la biserica sa o impartasesc ... iimmm...a fost delicios ... ar mai fi vrut putin vinut
Nu i a mers prea bine Dariei in ultimul timp... nu mananca mai nimic, febra ... au trecut 10 zile de la vaccinul de 13 luni iar gingiile sunt super umflate ... presupun ca astea sunt cauzele.
De luni am inceput si administrarea siropelului pt imunitate ...viusid ii zice ... scrie in prospect ca ii face si pofta de mancare... sper sa ii fie de folos.
In rest toate bune.
Pupici
moni_or spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor... Mda, am dat iar 45 ron pe Aptamil fara lactoza si printzul nu vrea sa puna gura pe el...
Deja fac colectie, mai am un Nan fara lactoza, un Nan HA (ca desteapta de d-rita prima data cand a avut Luca diaree ne-a zis ca lapte HA ii trebuie), un Nestle Junior si pe niciunul n-a vrut sa puna gura. Daca am vazut ca nu merge cu laptele fara lactoza i-am dat iar de vaca normal, dar nici pe ala nu l-a vrut ca e neindulcit
Eu pur si simplu nu pot sa il pun la regim in ceea ce priveste laptele. Oricum si asa indulcit bea un amarat de 150 ml seara si 200 ml dimineata, el care bea 300 deodata cand ii dadeam Humana... Macar nu mai face kk moale, multumita ercefurylului si regimului.
VICKY, imi pare rau pentru problemele cu soacra, asa de bine te inteleg... E cel mai nasol lucru, sa trebuiasca sa tii atata in casa pe cineva pe care nu-l suporti. Dar macar sotul iti ia partea in conflictele cu soacra?
PICA,
foarte frumoasa casa aveti, sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti! Parmalatul asta de care zici e lapte de vaca? Si are adaos de vitamine ca laptele praf? Nici nu stiam ca mai exista produse parmalat, stiam ca dadusera faliment intr-o vreme.
LAPTE DE VACA- noi dam Milli uht 3.5, dar indoit cu apa, adica 4/5 lapte si 1/5 apa ca asa ne-a sfatuit d-rita si intr-adevar, cand ii dadeam fara apa avea kk diareic.
SUN, bine ai revenit, sunt minunate pozele cu voi, iar Thea e un copil senzational, din ce povestesti si din ce am vazut in poze.
VIO
sa treaca cucuiul Alexandrei.
CAMY, ce-ai luat frumos din Bucuresti?
Apropo de avut sau neavut bani, pe mine ma enerveaza obiceiul asta al romanului sa-si ia cea mai babana masina, stam in chirie da avem jeep in fata blocului sau ne inghesuim cu catel cu purcel in 2 camere da avem 3 masini, ca de aia nu mai e loc de parcare niciunde, ca romanul e sarac da isi ia ditamai limuzina. In strainatate majoritatea au masini mici, ca e mai usor sa te misti cu ea, sa gasesti loc de parcare, dar de, aici masina e oglinda omului, nu e o utilitate ci o carte de vizita... Si investitia in masini mi se pare cea mai proasta posibila, ca se devalorizeaza de numai in 2-3 ani. Dar na, fiecare cu prioritatile lui.
Pupici si noapte buna, ma duc sa mai citesc!
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
mcoca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_or Apropo de avut sau neavut bani, pe mine ma enerveaza obiceiul asta al romanului sa-si ia cea mai babana masina, stam in chirie da avem jeep in fata blocului sau ne inghesuim cu catel cu purcel in 2 camere da avem 3 masini, ca de aia nu mai e loc de parcare niciunde, ca romanul e sarac da isi ia ditamai limuzina. In strainatate majoritatea au masini mici, ca e mai usor sa te misti cu ea, sa gasesti loc de parcare, dar de, aici masina e oglinda omului, nu e o utilitate ci o carte de vizita... Si investitia in masini mi se pare cea mai proasta posibila, ca se devalorizeaza de numai in 2-3 ani. Dar na, fiecare cu prioritatile lui. |
Moni, cata dreptate ai in paragraful asta :)). Exact asa gandesc si eu.
Despre sotz, el e extraordinar. E alaturi de mine, imi ia partea dar sufera ca un caine, ca de, e maica-sa....
Vicky si Printzesone
Tecky spune:
Multumesc mult fetelor pt urari,sunteti dragute ca intotdeauna.
Sun super haioasa patania cu cheile.
Raluca ne-a aruncat in gunoi:telefonul meu,telecomanda de la aerul conditionat,jucarii...
Asta asa ca sa avem cu ce sa ne amintim cu drag peste ani.
Camy cum a fost la shopping?Ce putin mai ai pana il vei tine pe Flavius in brate.
pica superb amenajata casa voastra.
Apropo de legatura sot-mama:si eu am avut la inceput probleme cu sotul din cauza soacrei,ii era greu pt ca el era la mijloc dar cu timpul s-a dat de partea mea spre norocul meu.![]()
Va pup si va doresc o seara placuta
Caprioara spune:
Helau,
La multi ani fericiti Anelor si Anutelor
!
Multumim frumos pentru felicitarile pentru locul II la concursul cu ratuste, fetelor
.
Pica si Teck, multi ani fericiti in casnicie!
Vazut si comentat toate pozele la care eram restanta, cu pepenasi unul si unul
. Dar nu am vazut pozele cu fetele Madalinei de Anglia
. Nu-s pe contul comun?
Pica, faina casa
.
Sanatate bolnaviorilor!
Mai am inca jumatate din capitolul trecut de recuperat, si alte cateva problemute de rezolvat: un copil mega marait; o alergie nasoala de-mi vine sa-mi scot ochii care sunt rosii si iritati, sa-mi tai nasul care ma mananca, e infundat si curge ca prostu si sa-mi bag ghearele pe gat sa ma scarpin
; sa fac o gramada de treburi prin casa.
Stie cineva cu ce se curata aurul? Am gasit cerceii mei de cand eram mica, care sunt cu surub din ala cu bobita in spate sa nu intepe copilul si cu filet sa nu se dea usor jos. Numai ca surubul e negru. Oare oi putea sa-i mai curat?
pup you all,
In concursul Klorane, ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
ina C spune:
SUN, si eu ma bucur sa te citesc
.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
39+
ina C spune:
nu stiu cum sa-mi scot "gravi" de la semnatura...m-am ratacit la profilul personal, scuze...
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
39+