Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (139)
Raspunsuri - Pagina 5
ankalaura spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_a
si unde gasesc eu Dedeman asta? ![]() proud mummy Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2 |
La Onesti, la bacau, la Vaslui... www.dedeman.ro/ro/retea-dedeman.html" target="_blank">In tot ESTU'
Kimmy spune:
Neatza fetele!
Flo
pentru cafea...ca eu am ramas fara de cateva zile.Imi lipseste tare mult,noroc ca ieri am fugit pana in oras si m-am intalnit cu Atb-u de am baut una,ca altfel eram ca o rata bleaga.Apropo,de ati vedea ce mandra e de burticaaaa
.Are fata si mai luminoasa,si se vede pe ea ca e implinita.Nick la fel de dulce,incredibil cum observa tot,inclusiv avioanele de pe cer,desi sun micuuuute.E foarte entuziasmat de cate ori vede tramvaie sau ambulante 
Cu invelitul noaptea,eu nu am pus-o in sac deloc,cand simteam ca e mai rece(desi la mine dincolo nu prea a fost,ca tot timpul trecea de 25 de grade in casa),ii dadeam body cu maneca lunga si pijamaluta plusata intreaga.
Cu vaccinurile astea de un an,dr nostru e destul de renumit pentru priceperea in vaccinuri,tocmai de asta am si inscris-o pe Timea la el,desi stateam si atunci,si acuma departe de cabinet.I-a facut in aceeasi zi ambele,fara reactii 
Mai stau putin la barfa,apoi ne echipam sa iesim,ca ne asteapta o tanti(bunicuta) cu care ne-am imprietenit.(Sta in zona ca fiica-sa e pe cale sa nasca si are grija de baietelul mai mare,de 1,6 ani)
Pup
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 Anka tu pleci la bulgari vineri? MAMI de CLARA ANDREEA06.08.08 |
Miercuri pe 19. Vineri seara sau poate sambata dimineata, mai plauzibil asa, la Constanta.
Da un nr de telefon pe mess.
Al meu este 0723 570 595 si de data asta am valabilitate
Data trecuta caram telefonul numa' ca sa vad ora... 
FETELE CARE SUNTETI LA MARE (Mamaia, Constanta) IN WEEKEND, AM PUTEA SA NE VEDEM SAMBATA SEARA PE UNDEVA. SAU DUMINICA. Desi cine vine numai pentru weekend se mobilizeaza mai greu duminica.
BOTI - sper ca de data asta esti.
In afara de Mamaia nu cred ca reusim sa ajungem. Stam prea putin si mai am si vizite pe la rudele europene venite in vacanta, de onorat.
Miercuri dimineata plecam spre Bulgaria. Duminica seara acasa, la Bucuresti.
Noi facem plaja pe la Vega, asta daca o sa apucam sa facem plaja. Data trecuta am reusit de putine ori...
In plus, pregatesc dosarul. Daca avem nitel noroc, il las la ambasada sambata dimi sau vineri noaptea, inainte sa plecam. Nu stiu daca o sa am "noroc", pentru ca stau in loc de caziere. Ar trebui sa fie gata luni, dar eu ma duc maine sa intreb. Ca nu era nimeni la coada. Ar trebui sa fie gata mai repede. Desi la noi, chestia asta cu "mai repede" e discutabila.
Diseara ma duc sa las la banca fo' doo mii de euroi, ultimele taxe. Daca strang tare din toate cele, mai tre' sa fac rost de inca vreo 400 de euroi ulterior, pentru analizele speciale.
Gata fug ca urla astea prin bucatarie
ankalaura spune:
| citat din mesajul lui Caprioara Anka, plecati la Bulgari acum? Unde exact, cate zile si cat a fost pe noapte de pers? E cu AI? In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2 -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Caprioara, mami de Matei si de Ilinca mai multe poze cu ratuste Povestea nasterii Ilincutzei Blogul meu - manute talentate |
Apai nu acuma, miercuri pe 19. Avem 4 nopti AI la Grifid Arabella 4* la Nisipuri (n-a fost gandita treaba, de fapt ideea era ca vreau la Aquapolis cu Eliza, atata tot). Costa 320 de euroi toata afacerea - ma rog, mai punem benzina si alte alea...
Edit: faza misto e ca nu am platit inca si pana pe 16 pot rezerva fara penalizari suplimentare. Platim acolo direct. Pup you
www.booking.com/hotel/bg/arabella.html?sid=305a3c421fd1068b04d8f223f34cb228 checkin=2009-08-19 checkout=2009-08-23 show_room=RD2919102_416997_0" target="_blank">Aici e hotelul
ankalaura spune:
| citat din mesajul lui dr_anca Am o intrebare care ma macina de pe acum ca frec menta pe net ca Saruca a adormit. Poate va dati cu parerea mai ales cele cu 2 copii care au trecut peste iarna cu bebe de 1 an si ceva. Mai stau copilasi nostri in sac de dormit noaptea? A mea nu sta invelita cu nimic si deja ma bat gandurile negre ca ea a stat de la 2 luni pana in martie asa cu sac de dormit si apoi fara nimic iar la cat de agitata e nu stiu daca mai accepta sa aiba spatiu restrans de manevra. Astept niste pareri. Sanatate multa Ilincutei si Clarutelor amandoua ca-s bolnavioare ![]() Noapte buna! Nasterea unui zambet Mamica de cuminte iulie 2008 |
A mea nu a prea stat niciodata.... decat cand era bebe mic mic.
Pentru ca nu sta invelita cu nimic, acum o culc in pijama cu maneci lungi si craci, pijama care e subtirica numai la fix.
La iarna sper sa stea invelita. Daca nu, pijama corespunzatoare, care sa inlocuiasca. Aia e
dr_anca spune:
Neata!
Si la Iasi sunt vreo 3 magazine Dedeman ![]()
Multumesc mult de raspuns fetelor Moni,Ana,Iriss,Flo
Am sa incerc azi cu cel care il am mai subtirel ca e pentru un an si daca nu merge asa o bag dupa ce adoarme
si apoi vad eu la noapte ce face.
Faina carticica dar cam scumpica asta e in Romania noastra draga.
Priorix se poate face cu Pentaxim si cu Infanrix parca nu stiu de cele gratuite.
Flo e departe cabinetul de tine? Cand iesi la o plimbare treci si pe la dr si pune intrebarea si asa scapi sigur de indoiala.
O zi buna la toata lumea!
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
ankalaura spune:
Intrebare idioata:
Fetelor, cand mergeti la gineco, preferati sa aveti fusta pe care sa o ridicati? Sau pantalon si o bluza mai lunga? Sau cum?
Ca treaba cu ridicatul fustei mi se pare o chestie a la shatra. Sa am o bluza normala si sa circul cu posteriorul gol, mi se pare a la gradinita.
Parca as opta pt pantalon si o bluza mai lunguta una peste alta...
La voi cum se prezinta dilema asta?
Marina_1609 spune:
hello gagix!
hello pepenime!
am intrat pe picasa si am vazut poze cu sarbatoriti. foarte frumosi toti pepenasii nostri!
am pus si eu cateva poze de la party.
probabil s-a tot discutat in perioada asta despre vaccinuri, dar eu nu am citit nimic as aca intreb iar![]()
- ce vaccin ii fac acum? Infanrix 5? 6? si ROR Priorix?
se fac amandoua sau la ceva timp distanta?
Anka, io nu ma duc in fusta. prefer pantaloni. medicul nu ma asista cand ma dezbrac/imbrac.... vine de dupa paravan cand deja ma instalez...![]()
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
AnnaBaby spune:
Anka nu mi-am pus niciodata problema cum ma imbrac la gineco, a mers si cu fusta si cu pantaloni, dar fusta tot am dat-o jos ca nu port fuste largi si lungi, deci nu puteam s-o ridic si atat. oricum de dezbracat ma dezbrac in spate dupa paravan, si nu mai e nimeni in afara de dr, controlul e super rapid si gata.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
bujo spune:
Priorixu se poate face odata cu Pentaxim sau Infarix Penta. Noi asa am facut si n-am avut nici cea mai mica reactie. Alti medici prefera sa le faca separat si poate ca e mai bine asa.
Anka eu am fost si cu fusta si cu pantaloni. Sincer, prefer fusta ca dureaza mai putin operatiunea de imbracare-dezbracare. Vara clar cu fusta iar iarna pantaloni ca io nu port iarna fusta.
Filip nu sta ever in sac de dormit. A stat crek pana la 2 luni. Acum il imbrac in pijama si-l invelesc cu o patura fleece pusa in cearsaf. Evident ca se dezveleste dar il mai acopar peste noapte daca ma trezesc. La iarna pun pilota si daca e rece si se dezveleste ii dau o salopeta mai groasa. Dar sac iese din discutie. L-am pus odata pe la 7luni si plangea isteric si nu stiam ce are. Era lac de transpiratie de atata foit si ii era groaznic de cald. Nu suporta sa nu se poata misca in voie.
bujo mami de Filip