Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Io 30 cu jenuntzii (cum ar zice bunica mea moroshanca) la gura. Destul de dificile ca fix ieri din toate zilele a dat peste mine si CM...nu mai stia sa astepte. Azi e zi de inot (pe asta il salt din cauza de problema mai sus expusa) si alergat si poate ca o sa mai incerc o tura de abdomene.

Io pisica nu vreau, felicitari cleo pentru slabit, da a mea smotoceste toti cainii vecinilor, ii ia pe rand si le trage cozile si urechile, vai viata lor.

Cand ajung acasa mama e rupta, dar rupta...mai sta o juma de ceas si baga somn. O alearga Lorelei peste tot. Da acu' mananca papa si mai buna, mananca a la unguroaica de ardeal. Azi cica va primii gulyas, da' cu carne slaba de vaca, nu cum se face el cu carne grasa de porc si vaca. A mai primit si de la mine gulyas din asta o data si i-a placut, era la vremea cand inca manca usor pasat. Acu' e absolut ca la oameni mari. Ieri a mancat macaroane cu carne si legume...tot a la unguroaica, super bun dealtfel. Io nici nu mai stiu cum arata bucatria ca de duminica la amiaz nu am mai proidus nimic acolo...ceea ce e o chestie...Produce mama de toate.
Ieri s-au jucat in nisip si fiindca era cald a pus mama langa nisip cadita cu apa si s-u si balacit intre timp. Aoleu cum aratau, ambele amandoua, cand am ajuns acasa...da' cu un zambet larg de nu-l puteam sterge cu nimic :) Ca Lorelei avea nisip peste tot stim cu totii, da' si mama era fix in aceeasi stare...in urechi, in cap, in sutien...peste tot.

Ma apuc de lucru...

O zi buna,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Salutare la gasca

Ia sa vezi ce vesele ciripitori sunteti de dimineatza

Aud din ce in ce in ce mai multe nazbatii de copii cuminti ceea ce e bine. Copii nostril cresc. Iaaaa am mai vizionat bebei mumosi, mumosi: Patrick (tiii ce flacau mare suntem noi acolo. Si mandru nevoie mare O dulceatza de copil), o Andra superba , mai ales aici...mi-ai topit inima (daca fiu-mio nu era déjà cuplat indrazneam sa ti-o fur), o Mara dulce dulce uite asa de dulce. Un Mirciulica wow ce mare pare, mai ales aici

P.S. Fetelor sunteti incredibil de slabe!!! Cum ati reusit mai??? Eu abia acum am ajuns la greutatea de dinainte de nastere, abia acum ma incap si pe mine pantalonii de dinainte, insa tot is de 10 ori mai grasa ca voi. Ma uit pe pozele lui Cleo, Laura, Ylari, Simona, Simonix, cine mai e? Alysh, Adriana…sunteti toate niste slabanoage… Vreau si eu

O sa ma ambitionez eu si vad , poate reusesc sa mai scad si eu vreo cateva kile.

Esme am citit de aventura piticei tale…imi inchipui cat de fericita e. Sa se bucure acum de compania bunicilor. Acum cat sunt pe acolo sa profite una de cealalta si sa se joace cat pot. Esti o fericita, ma bucur sa aud ca ai si tu un moment de respiro…Asa iti incarci sit u bateriile cat timp e mama ta acolo. Profitati, profitati, profitati!

Sa va zicem de noi.
La noi Bitz e un nazdravan si jumatate. Ca de obicei, nimic nu s-a schimbat!Cand am ajuns de la gradinitza, am papat toti , chiar si el a stat la masa, ceea ce e un lucru de-a dreptul nou (ii era o foame de lup probabil). Dupa masa am plecat la plimbare. Mai fetelor, desi mergem in fiecare zi afara, cand ii dau drumul pe poarta fuge, da’fuge tipand, zici ca au venit tatarii!!! Ne-am plimbat prin cartier, el tzantosh nevoie-mare, bodogonea pe limba lui si ne explica verzi si uscate(minune: de sambata seara l-a apucat limbarnitza…mai nu se mai opreste…e o adevarat placere s ail aud cum turuie). Ne-am intors pe la vreo 7,30 seara cand am facut rapid o baie (o apa murdara, avea nisip pana in pampersi), si pan ape la 8 ne-am mai jucat dar déjà era cam marait (nici nu mai dormise de la 1 dupa amiaza)
Ieri s-a jucat pana a obosit, era déjà foarte marait, chiar s-a dus singur si tragea de barile patului sa fie pus in pat. Cu muzica lui favorite, cu satra in pat(adica Duchy, Api si Hapciulici, toti pupate, mangaiati, gadilati la maini si la picioare) in 5 minute a adormit.
Si cum stateam noi in camera alaturata am adormit amandoi in nici 5 minute. Nu mi-a venit sac red cat de repede am adormit si noi….Deja ne-a ajuns sip e noi oboseala. Oricum ne-am trezit repde (in nici 10 minute) aveam multa treaba de facut…dar am ramas surprinsa de asta.

Vorbeati de jucarii, avem o gramada de jucarii, cred ca 2-3 saci, nu exagerez cand spun ca am dat sute de euro pe ele. Se joaca mai mult cu olile si cu telul decat cu ele…hai se mai joaca si cu masinutza, mai mergem cu trotineta la supermarchet, dar cu celelalte jucarii nu prea se joaca…sau se joaca, dar rar. Am decis ca nu ii mai cumpar pana la craciun jucarii…are peste tot jucarii, si podul e plin…e dezastru in pod. Il mai prind uneori dup ace a urcat déjà jumate de scara cum se duce in pod si isi desarta jucariile si incepe sa le plaseze care pe unde..si avem pe acolo si bile…multe multe bile…De aici va inchipuiti voi restul.
Hai ca m-am intins ca o zi de post. Merg si eu la munci Pup toti bebeii si mamicile lor(Doamne ce copii mumosi avem noi aici la odisee!)

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

N-aveti noroc , am ramas pe capu vostru !

Speriat, probabil, de starea mea , de , barbatu si-a luat cupilu' si a plecat de acasa . S-a dus sa rezolve una-alta cu mandra dupa el, printre altele s-a sa plateasca taxele de aeroport pt vacanta . Sunt curioasa in ce dispozitie vin acasa .

Deci, ati ramas cu mine pe cap - cel putin inca vreo ora pana plecam la tzara.

Stiti la ce ma gandeam io? Sunt sigura ca toate avem casele burdusite de jucarii, de mashinutze,impingatoare,mingi si alte alea si ca si Mara, copii nostri gasesc mult mai interesant ce are altul sau un bidon amarat.
Propun : - prin rotatie trecem jucariile de la una la alta
- ne jucam noi cu ele sa stim ca n-am dat banii degeaba pe ele
- le ascundem o perioada si apoi le scoatem din desaga plina de jucarii , aducand iar-din nou bucuria pe fetzele strumfilor

Apropo, sa va povestesc cum Andra si Teo si-au gasit o pasiune comuna.
Intr-o buna zi cu soare fetele noastre au gasit o cutie de pliculetze de ness 3 in 1 , de fapt Teo a descoperit-o, si pe care a desartat-o pe podea. Era aprox 50 de pliculetze din alea iar Teo apucase una si o tinea stransa in mana.
Intrebare de 100 de puncte: pe care o vroia Andra?
Evident ca s-au luat la hartza cu toate ca in jurul lor erau acelasi pliculetze insirate - dar nu, ele se bateau pe unu si acelasi
Of,of, mai, mai....

Fecian - v-a rapus Bitzu Io de multe ori ma intreb de unde mai poate. Io obosesc numai uitandu-ma la ea cum se invarte , cum - shi cand zic ca gata, e doborata, intru cu ea in casa si ea se re-activeaza
Si asa zici? L-ai arvunit deja pe Bitz? Unde-i nora?
Stai sa vezi cand or incepe sa poceasca cuvintele, cand ne-om ruga sa le mai taca gura nitzel

Ia ca au ajuns deja !
Sa numaram firele de par albe iesite!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza

Facut analize pre-bebe2

Desiree - imi pare tare rau ca nu aveti bunici :( E drept, noi suntem norocosi - uite, insa, eu cand am fost ca Robert nu am avut bunici (desi traiau, nu doreau sa ne vada pe noi, piticii...) si nu m-am simtit neaparat "vaduvita" in vreun fel. Mama si tata mi-au dat afectiunea de care am avut nevoie si singura chestie e ca nu intelegeam de ce alti copii sunt super incantati de bunici. Dar nu am suferit. Ii doresc Victoriei sa fie super iubita de mami, de daddy si de restul lumii si sa nu se simta trista niciodata din cauza de lipsa de bunici

Cu crizele - stiu ca apar din senin, asta este, trebuie sa le facem fatza. si apar la toti copiii - cei dusi la cresa, cei stati acasa, cei timizi, cei indrazneti... efectiv nu vad un "pattern" ceva...

MsBB - am muuuuriiiit de ras mai

Doloress - ce a crescut Patrick al tau si ce flacau s-a facut Bine ca e departe de noi concurenta

Fecian - asa suntem si noi zilele astea, stam o groaza afara si adormim mult mai repede

Laurita - si Mircea a crescut - draga, dar de ce e asa botos haha Mai, nici Robert nu sta pe masinutza sa il imping - o impinge el singur. Se mai urca pe ea cand e in crize de cocotzat, dar in general o impinge el. A mea este asta:

http://www.amazon.com/Hasbro-Tonka-Wheel-Driver-Scoot/dp/B000OV7A6C

Are bicicleta din aia in care sa il imping eu dar nu sta mult in ea. O folosim doar pe langa casa.

Esme - sa inteleg ca e muuult mai bine cu mama decat cu soacra ?? Ma bucur ca Lorelei se distreaza de minune !!

Felicitari fetelor gimnaste Io sunt o putoareeee nu fac nimic... Se chinuie una de la o sala de gimnastica sa ma atraga dar io nu si nu. Am o prietena cu bebe de o luna - baaai sa vedeti - tipa si-a intzarcat fetitza desi alapta fara probleme ... si acum se duce la sala. Noah, asa de tare am invidiat-o ca poate alapta, fara dureri, fara nimic - m-am socat cand am auzit ca bebe e deja integral pe lapte praf Cu ea as putea sa ma duc la sala, se duce ZILNIC, va dati seama ??? pai in curand e fototmodel :) Pai poate ea sa ma ambitioneze

Pupppiiiiici

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna!

Daca nu au baut Andra si Teo toata cafeaua vreau si eu, ca am baut fara cofeina azi si sunt ...

Doloress ce strengar frumos ai! Iar Mirci ma-maaa..cate inima va rupe si el cu ochisorii aia!

Laura nu am facut cu mainile la ceafa, citisem/auzisem ca asta nu ar conta prea mult pt abdomen. Spunea un "fitnessist" ca doar incordarea cat mai prelungita a burtocii conteaza. Uite termin mesajul and I drop and give you 50! (dupa o portie de spaghetti)

Azi am fost la Insula copiilor, a fost Robert extaziat de un balonoi din ala dezumflat, l-a calarit in lung si-n lat. Gabi vazut Raduc in trecere, era in carut, cred ca abia se trezise (si eu sunt spioanca de serviciu)

Fecian vad ca Bitzu' al tau iti suplineste orice sala de sport

Gata, fug la bagaje, pelcam in munte for the we.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit de afara, l-am culcat si dupa ce postez ma duc sa mai citesc si eu ceva..Asa imi place cand doarme si am si eu 1-2 ore de lectura...

Msbbhaioase Andra si Gogo cu pliculetul de instant Unde plecati voi???
Lorich SI noi plecam maine la munte, dar fara bb asa ca fac bagajele pe loc...insa o sa incerc si eu astazi 50abdomene....aaa, sa vezi, cu mainile la ceafa se incordeaza burti mult mai tare.. e mai greu.
Fecian eii, felicitari pentru vorbaret...fiecare cu ritmul lui...asa e si Mircea disperat sa iasa afra, desi iesim de 2 ori pe zi...uneori sta si ne asteapta la usa sau imi aduce incaltarile
Esme ce misto cu mami tau ca se ocupa asa de Lorelei.. iar cu gulasul... si eu si Bogdan tot vrem sa mancam gulas unguresc, am fost in Ungaria cu un singur gand...degeaba...nu am apucat sa mancam e asa pe lista de nerealizari...
Simo misto masinuta ta... Pe bune ca pe cutie arata si a mea misto ziceai ca e adevarata...dar nu ne-a dat voie sa deschidem cutia in magazin si noi fraierii am luat-o asa oricum, copii nostri nun cred ca sunt la varsta de stat cuminti in vreun mijloc de locomotie de genul asta..mai incolo...Prietena ta are vointa frate...pai eu la o luna dupa nastere...abia reinvatam sa merg...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Deci s-au intors vii si nevatamati . S-a comportat surprinzator de bine, s-a cuibarit in brate la niste functionare, a confiscat o macheta de telefon, l-a ajutat pe ta-su sa care ardei, a chuit pe strada, s-a obosit bine-bine si acum face - BUN

Hai cu rezultatul bun la analize, Simonixule, hai cu unda verde la proiectul bb2 .
De rasu'-plansu' . Se simte clar iz de sarbatoare astazi.Musuroiesc oamenii pe aici - habar n-am ce cauta, ce vor dar ca-n fiecare zi de duminica si sarbatoare se inghesuie ca-n vremea comunista la portocale.
Pute acum la mine in casa a peste prajit de poti sa juri ca tigaia sfaraie la mine in sufragerie .
Nush, frate, cum naiba circula mirosurile astea da' la mine in casa parca-i targ din ala cu mancaruri traditionale. Ba miroase a sarmale, ba a tocanitze, fripturi - zici ca traiesc in popota

Un-te duci tu Lorichule? Ce munte va gazduieste? Si pe noi ne batea un gand dar am ramas doar cu bataia - batem din buze . Distractie placuta !

Ylari? Iulia? voi pe unde umblati ?

Ce mai vroiam sa zic?
Habar n-am! Hai Lori ( undercover Ernest ) la o

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Si asa zici? L-ai arvunit deja pe Bitz? Unde-i nora?

I-aca www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4019922744&albumId=349411424&ownerId=176617553#4019922744_176617553_349411424_0" target="_blank">ici.
Sa imi vezi cupilu' ce harnic e

Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
Poveste siropoasa
Sa revenim la normal

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput

Bai , nu-mi vine sa cred ! Deja Bitzu e pus pe Flirt " hi5 Flirt" Cand l-a vazut pe fiu-tu nu i-a mai trebuit fetii nici macar mancare direct la actiune si au impartit si acelasi carutz . Precoce tare Bitzu
Ia zi tu? unde-i nisipu' ala fin si frumos? Te spui lu' Mazare ca ai venit cu nisipu tau dat prin sita de acasa

Laura, savureaza pauza de citit! Mie imi e dor sa stau sa citesc o carte buna - lenea .
Merem pana la tzara - nik interesant, mai fugarim matza, mai fugarim pui, mai bagam groaza-n sat
Distractie placuta si voua la munte! Ce fain ar fi sa ne gasim mai multe in crieru' muntilor
Vezi poate va prieste aerul TARE de munte

Am vazut ca am facut o groaza de greseli in mesajul anterior dar ma cuprinde asa o lene - ignorati , va rog!

Mergi la inceput

Se vede ca nu am chef deloc de munci.
Simonix ca sa inteleg : bb2 e pe drum...tiii ce de mamici mumoase fac bbei...Vreau si iooo..Dar mai stau ...inca un an. Incerc sa ma incurajez singura.

MsBB profita de timpul liber...bazaie fetele[:-P]

Laura e tare mirciulica al tau, stie ca trebuie incaltat...al nostru, sa iti zic cum face. Hai la incaltzat, urlete , zbughit prin casa, prinde usa catre gradina, coboara pragul si fuge in picioarele goale. La noi e batalie sa ne incaltam, imbracam sau altceva decat ce vrea el. Daca i-as deschide usa ar lua-o direct in strada, cum am mai zis cu tzipete de bucurie(ca si cum l-as fi tinut in casa legat dom'le)

Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
Poveste siropoasa
Sa revenim la normal

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput