Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonacip, Laura pai voi de ce mai vreti sport, sa ajungeti aschiute? Ca eu ce n-as da sa arat ca voi! Doar asa pentru sanatate si pentru intretinere, dar de slabit, nu cred ca mai aveti de unde.

Adriana bine ca Lara e acasa, refacere grabnica! Oricum educatoarele trebuie trase la raspundere, impins, jucat, pai asta fac copii toata ziua, ele trebuie sa ii supravegheze non-stop. BIne ca nu a fost mai grav.

Desiree lasa ca o sa se joace ea la un moment dat. A venit o fetita la mine de vreo 2 ani jumate si s-a jucat tare frumos cu toate jucariile pe care Patrick le arunca cat colo. Si eu recunosc ca exagerez si ii iau toate prostiile. Are si el masinuta de impins, se joaca tare frumos cu ea, din tot ce i-am luat asta a avut cel mai mare succes.

Si ca tot mi-am adus aminte de masinuta, tocmai i-am facut niste poze cu ea, uitati aici pozici noi:

http://family.webshots.com/album/573902551qQlEEC

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Doloress, cat e de frumos Patrick! Sa va traiasca! E asa de scump ca-ti vine sa-l papi tot! Sa-ti mai spun ca m-ai innebunit cu parchetul ala superb???!!!
Mersi de poze, acum am priceput si eu ce masina de impins... pai, d-aia nu avem! Zici ca Patrick se joaca, eh?! Hmmm, acu' m-ai pus pe ganduri. Singurul bai ar fi ca la noi casa e mica, nu prea are loc de impins masinutza...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!

Sunt io intr-o stare non-verbala da' acolo un cappucino, o , un ceai tot pot sa fac - asa mai pe mutzeste !

Am trecut acum in revista cam tot ce s-a vorbit, am admirat freza noua a Marei si cat de tare poate fi ea cu lingura in mana , l-am admirat si pe Patrick soferind ,ma bucur ca Lara e acasa si deja mai bine , vazui ca Simonix m-a dat disparuta ; aici sunt, ma lupt cu mandra si ea cu mine , am vazut ca Dani se lupta cu un pui de depresie, lasa mami depresia ca vin acolo peste tine , vazui ca lui Desiree i-a ramas gandul la lochitza - da-o mami incolo de rochitza, Victoria nici nu o sa-i simta lipsa , bine ati venit fetelor : Monik,Lori si Lilly - pot sa ma duc linistita astazi la tzara stiind ca big brother - mami de Simonix e cu pe voi - Laura fa
Nu mai dansati pe ritmuri seismice, da?

Sa fiti cuminti

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

2 saci de jucarii avem si noi. 2. din aia mari, de 60l. Si mara se duce si ia dopul si sticla de la alt copil...si trage pisica de coada. Mai bine luati o pisica. Nu vreti una deja educata de Mara?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele,

Mai, Cleo tu tot incerci sa scapi de pisica aia.. Nu vrei o masinuta in schimb?? O depozitezi langa aia 2 saci de jucarii...oooof
Desiree da, ma asa e, nu ca-ti pare rau de bani daca foloseste ce-i cumperi, dar sa arunci asa banii...mai bine dadeai pe haine ca pe alea nu are incotro, le poarta...ce ma oftic e ca in parc plange dupa masinutele altora, asta al lui il crizeaza efectiv, plange cand o vede. L-am pacalit totusi si i-am facut cateva poze AICI. V-am spus, e chioara, tre sa ma duc sa revendic abtibildurile de la magazin...
Doloress ce dulce e Patrick, o sa cucereasca multe inimi. SI seamana din ce in ce mai mult cu tine! lui desiree ii place parchetul mie balconuuul cu verdeata...sau ce e mocheta??
De slabit, de unde eu am pus 3 kg, noi mancam mult si ne ingrasam repede, apoi slabim si tot asa...o continua lupta.
Msbb ms de capuccino! Buun!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata scumpele,

Mai, Cleo tu tot incerci sa scapi de pisica aia.. Nu vrei o masinuta in schimb?? O depozitezi langa aia 2 saci de jucarii...oooof
Desiree da, ma asa e, nu ca-ti pare rau de bani daca foloseste ce-i cumperi, dar sa arunci asa banii...mai bine dadeai pe haine ca pe alea nu are incotro, le poarta...ce ma oftic e ca in parc plange dupa masinutele altora, asta al lui il crizeaza efectiv, plange cand o vede. L-am pacalit totusi si i-am facut cateva poze AICI. V-am spus, e chioara, tre sa ma duc sa revendic abtibildurile de la magazin...
Doloress ce dulce e Patrick, o sa cucereasca multe inimi. SI seamana din ce in ce mai mult cu tine! lui desiree ii place parchetul mie balconuuul cu verdeata...sau ce e mocheta??
De slabit, de unde eu am pus 3 kg, noi mancam mult si ne ingrasam repede, apoi slabim si tot asa...o continua lupta.
Msbb ms de capuccino! Buun!

pisica contra mashinutza? Io zic ca m-am scos cu afacerea asta.

io am slabit. V-am zis? si sunt tare mandra de mine. Nu imi mai incap in pene.

cat despre: ce faina e jucaria celuilalt... stim stim. Si avem cumparate si..tot langa sacii aia de jucarii stau - pt ca tot a copilului din parc e mai grozava. De fapt, mara orice ar face numai sa o bage baietii ins eama, se duce, le ia jucaria din mana, si le zambeshte shmecheshte (a zis bine Doloress, a la Nica lui Creanga). Vai de urechili noastre.

Asta e- ce au altii e mai grozav.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

De fapt, mara orice ar face numai sa o bage baietii ins eama, se duce, le ia jucaria din mana, si le zambeshte shmecheshte (a zis bine Doloress, a la Nica lui Creanga). Vai de urechili noastre.

DEJA?? hihi

Mergi la inceput

Insemnari din viata la bloc....

E dimineata ! Incepe o noua zi!
Deschid timid un ochi si vad ca e lumina. Incerc sa nu procesez informatia si-mi spun ca ar fi bine sa mai motzai nitzel. Dar dupa cum tropaie activ neuronu' bag de seama ca mosh Ene dus a fost .
Oare sa fi fost muzica ambientala,pentru relaxare oferita cu generozitate de un vecin la 5 am? Ciocanul care se balanganea agale intr-un perete?
Ma duc, deschid geamul, admir o carutza cum trece pe sub balcon , trag o gura de aer curat si-mi umflu narile cu miros de tocanitza, zacusca, borsh etc.
Am aerisit si camera - miroase a cantina .
O da! E sigur dimineata! Aud cocosul cum striga CUCURIGU din toti rarunchi ! Parol, sunt intr-o stransa comuniune cu natura!
Blocul prinde viata ! Poti auzi apa cum susura pe tevi , tocurile cum tapaie pe gresie , usile cum se trantesc drept salut
Tzc-tzc! alarma de la o mashina se dezlantzuie .
Vecinii isi incalzesc motoarele, ambaleaza ca la un veritabil start de formula 1 . Ce ar crapa de invidie Adolf Hilter sa stie ca toate motoarele din vremea lui sunt aici, sub nasul meu . Toate sunt euro 8
Astept cu nerabdare cetatenii dornici de socializare in dreptul asociatiei - asa mai aflu si eu stirile din cartier , cine cu cine nu se suporta , cine a mai fraudat sistemul cu un metru cub de apa, cine a mai trantit usa de la scara blocului, cine a injurat mai intai Ce conteaza ca discutiile fura cate-un decibel in plus si ca daca ai putin noroc mai afli ce se mai poarta in ale injuraturilor, za new trend.

Asternandu-mi gandurile realizez ca mirosul de cafea incearca sa-mi invadeze narile - cedez ispitei, ma duc sa-mi savurez cafeaua in linistea diminetii

Mergi la inceput

Cleo s anu uit: cu electrostimularea ai slabit?? oricum, felicitari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
L-am pacalit totusi si i-am facut cateva poze AICI.

Mai, Laurici, "za worlds noiseist baby" sta prin zona cu Eba? Vad ca-i place sa pozeze pe inserat secsi cu botic
Bafta la tunat mashina

Mergi la inceput