Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 4
simonacip spune:
Cleo, e mortala Mara, ti-am mai spus eu, poti sa-i pui si paie in cap si tot frumoasa ramine..Bine ca are tati pusca cu el tot timpulIi vine bine frezura, cind zici ca ma aranjezi si pe mine nitzel?
Monik, Lilly, bine ati venit fetelor. Ma bucur ca v-ati simtit bine in deplasari!
Esme,DOloress, jos palaria pentru alergat..Ce sa zic, eu nu ma vad in stare, nu reusesc sa alerg,...Incepe si-mi curge nasul, ma dor toate alea, sunt varza..Dar la abdomene m-as baga si eu..de-as avea timp, dar cu amindoi acasa sunt in foc continuu, nu mai apuc nici pe net sa intru decit asa seara, sacrificind orele de somn...Asta e!
Lorich, bun papa..EU nu prea ies din tipare, ciorbitza, supa cu galusti, friptura la cuptor, pilaf, varza calita, ghiveci...cam asta. le invirt. Noroc ca mai merg la mama si maninc ce nu fac eu...
Desiree, nici eu nu stiu cum e mai bine, si mie imi face uneori niste crize de nervi, de rasfat dintr-ala cras..De cele mai multe ori cind tb sa-l culc...Ca probabil inca tinjeste dupa tzitzica lui...Hehe, vremuri..
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Cleo, e mortala Mara, ti-am mai spus eu, poti sa-i pui si paie in cap si tot frumoasa ramine..Bine ca are tati pusca cu el tot timpulIi vine bine frezura, cind zici ca ma aranjezi si pe mine nitzel? Simona, mami de baieti "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
deci cand bag foarfecu la tine in par, bag apoi mashina te tuns cu care il tung 0 pe tati
E tare shmecheroasa Mara, ne-am si dorit un copil pus pe shotii, dar ca Nica a lui Creanga .... o sa ne manance urechili si coada pisicai
welcome bec din preumblari lui Monik + lilly. Asteptam pozne.''
ma duc sa dorm. Mara scoate untul din mine. facut spuma.
P.S. am facut dovleceii crocantzi. La microunde cu o branza cam moale - data aviatoare ii fac cu parmezan. Am mancat cu usturoi
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
simonacip spune:
Ok, CLeo...nu mi-ar strica o regenerare ..si asa imi cade parul de numa...
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Victoria_mami spune:
Simona, Victoria face crizele astea de rasfat chiar de rasfat! Cum nu i s-a facut pe plac IN MOMENTUL ALA, cum se arunca-n fund (mai nou) si urla! Imi vine as ma dau la caini cand o vad cum face.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Adriana vai ce ma bucur ca e bine scumpa de Lara. Cat despre externare, noi am fost internati cu Mircea acum 4 luni. Nici acum nu am luat foaia, a fost Bogdan de vreo 3 ori apoi ne-am lasat pagubasi. Poate trebuia sa intru nitel in ei, dar oricum nu aveam ce face cu foaia respectiva...Sanatate multa!!!
Lorich wow, esti foarte tare!! Eu nu am reusit decat 30 sa fac, poate mai puteam dar am spus sa nu ma suprasolicit deci corect se fac cu genunchii la gura si mainile la ceafa, ok??Esme tu cum stai??
Monik, Lily sa va fie de bine concediile si va asteptam cu poze cand va mai eliberati cu treaba
Desiree noi n-am avut ce face azi si i-am luat o masinuta. Cica e 3 in 1, e balansoar, masinuta d-aia de se urca in ea si o impingi si ceva gen premergator. M-a convins ca prea impinge tot ce se poate: carut, scaunele in casa, orice prinde. SI e mort dupa masinile copiilor in parc.
Ei bine, dupa ce ca nu prea e ok sa o impingi ca are garda la sol mica si se freaca de asfalt, nici nu sta in ea, nici nu are abtibildurile - nu erau in cutie si acolo nu am remarcat- si e chioara asa, mama, i-a facut niste nervi luI Mircea, s-a pus pe niste crize in parc fara sa ne dam seama de ce...saracutii de ei ce frustari or avea... Hai nu-ti mai face atatea procese de constiinta cu rochita...are destule, ei nu-i pasa de haine si ii si raman repede mici
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Simonix spune:
Laura - te-a vazut mama in parc - a zis ca Mirci scoate si untul din tine Cica bebe tau seamana asa mult cu bebe meu si e topita cand il vede :) Azi cica a trebuit sa pleci de la tobogan ca era scandal maaare Vezi, spioancaaaa !!!
Ah, si Robert are masina 3 in 1 din aia - o impinge de nebun prin casa. Azi bunicii au luat impingatorul de la Vtech in parc si cica a alergat non stop cu el prin parc. A si adormit seara cu o ora mai devreme, era terminat.
Bun re-venit mamicilor plecate
Adriana - sanatate muuulta !! ce faci pana la urma cu gradinita, ii tragi nitel de urechi ??
MsBB - pe unde esti ?? mi-a scapat ceva ??
Desiree - nu te simti vinovata nici la faza cu rochitza nici la cea cu crize. Nu le putem cumpara tot ce ne place ... efectiv nnu se poate. Iar cu crizele, pana gasim cea mai buna cale de gestionare le incercam pe toate Si la noi pana acum tot ignore functioneaza. De fapt cel mai bine functioneaza evitarea crizelor Nu a mai facut de 2 saptamani - ma refer la crize din alea cu lovit de podele. Mi se pare mie ca la noi fazele astea de agresivitate sunt cauzate de schimbari in rutina lui - de fiecare data cand le-a avut s-a intamplat ceva: am fost in tara, a venit mama si apoi a plecat. Sa vedem cum va fi cand vor pleca bunicii. Acum e linistit, ii prieste statul cu bunicii.
Noapte buna
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Reallaura spune:
Simonix daaa? e o draguta mami tau, mereu o urmaresc dar azi nu am vazut-o. Chiar ca spioancaaaa
Auzi, dar Robert sta in masinuta asta?? sa-l impingi tu adica?? Cand am venit acasa ma gandeam ca mai bine ii luam cu 1/3 din bani doar o masina de impins...ca tot la asta o foloseste...of
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Victoria_mami spune:
Laurita, nu-mi povesti de bani irositi de jucarii... uite, inclusiv opre-mergatorul ce l-am adus din Germania si pe care am dat 60 Euro, l-a folosit cand si cum, vreo 2-3 luni, camd poate 5-10 minute, de vreo 2-3 ori pe zi. I-am cumparat un jolly jumper, iar $100 si pe ala, tot bani irositi degeaba, scaunelul cu masuta si carte electronica (primit cadou, $60) sta degeaba, jucaria aia cu muzica si oglinda, iar $60 tot la fel de degeaba sta, cand era mai micuta ii luasem un play mat (si ala tot peste $50)... plus jucarioarele mici, la $15-20. Dar, am zis ca de-acum ii mai cumpar numai jucarii de la magazinul de un dolar si culmea! alea o incanta mai mult decat astea scumpe. Uite ca daca stau sa le adun, sunt o gramada de bani aruncati degeaba! Si nu mi-e de bani, dar moooooor cand o vad ca nu are ravdare, domnule! Aaaa, si setul ala cu tobogan si leagan... de-abia daca se uita la el. Inca $100 aruncati.
Asa e, Simonix, nu ar trebui sa le luam tot ce vrem, dar io is dusa raaaaaaau; daddy a renuntat sa mai zica ca nu are nevoie de vreo jucarie, ca a vazut el ca degeaba vorbeste, saracul. Cred ca ii e mai usor sa ma lase-n pace.
Sa nu ma-ntelegeti gresit, nu ma rahatizez pe mine ca am dat nu-sh cat de jucarii, dar ma oftic ca nu se joaca cu ele! De-aia si i-am luat atatea, tot am incercat, poate nimeresc una sa ii ia privirea si sa o tina ocupata 10 minute.
_
Victoria_mami spune:
Simo, nu s-a intamplat chiar nimic deosebit care sa o supere, doar faptul ca, iata tupeu! nu i s-a facut pe plac!
_
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonix ... Sa vedem cum va fi cand vor pleca bunicii. Acum e linistit, ii prieste statul cu bunicii. Noapte buna Simona cu Robertzel baietzel frumos Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti si Poze cu bebe |
Of, ce norocosi sunteti ca aveti bunici! Sa va traiasca, sa fie sanatosi toti bunicii din lumea asta.
Noi nu avem noroc de bunici , doar o bunica bolnava (soacra-mea).
_