*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (68)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ginye, sa-ti fie de bine mamica draga! Si eu am mancat azi o felie mare de tort de ciocolata cu menta, o specialitate de la o cofetarie locala... mmmmm

Stewie, legat de wet wipes: incearca-le pe cele de la Huggies, in ambalaj rosu cu albastru (se gasesc d. ex, la hipermarket real, la carrefour eu nu am gasit). Nu au miros deloc si sunt bine imbibate. Nici mie nu imi plac cele de la Pampers.

Noi plecam maine la munte, in Apuseni... brrrr.... mi-e groaza de drum, dar in acelasi timp, abia astept. Vom fi doar noi 4, vrem sa vedem cum e un weekend cu ei la multe. Va povestesc mai multe cand ne intoarcem!

Sa aveti un weekend cat mai frumos si linistit!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Bine ca v-ati intors de la mare... elilov. ne bucuram ca v-a palcut si vremea a fost de partea voastra. Am vazut poze sueprbe... cu un cozanace tare multumit de mare... Felicitari ca ati ajuns..

Bine ati venit in tara... da.. care se numeste Romania....Ne bucuram ca ati reusit sa ajungeti fara probleme.
De ce nu incerci de la Milupa cereale. Eu le folosesc cu placere si sunt tare multumita. Au de toate tipurile cu 7 cereale, cu 4 cereale, cu portocale, cu biscuiti.
Si apropo de produse de ingrijire.. eu ti-as recomanda cu placere produsele de a Sanosan sau Klorane.
Acum tu decizi.. eu acestea le folosesc si sunt tare incantata.
O sa retin sfatul tau cu privire la drumuri lungi. Este bine de retinut.

Citat:
citat din mesajul lui stewie

Pupici la mamici si pupicei la cozonacei
Am ajuns si noi in Ro... iuhuuuu...insa cred ca am venit cu ploaia...sper sa nu tina...Thea insa pare ok, doarme de rupe de cand a venit si vad ca s-a adaptat la fus din prima noapte

Am insa mare nevoie de ajutorul vostru inca o data..plssss
Am fost azi la cumparaturi...si pe langa faptul ca m-au socat scorurile m-am si panicat putin fiindca desi sunt aceleasi firme vad ca produsele sunt total diferite. Am luat cereale Nestle cu orez si vad ca au miros de budinca de vanilie. Stiti cumva exista cereale normale fara toate bazaconiile astea bagate prin ele??? Va rog spuneti-mi si mie de care si de unde De asemenea...baby wipes exista si fara super parfum in ele? Am luat unele de la Pampers si cam miros.

Si ar mai fi..sampon.. habar n-am de care..am inteles din discutii mai echi ca Mustella ar fi bun dar de care???? Ca sunt 10 feluri de spume de baie si geluri de dush...

Si BTW sfat prietenesc...NU facetzi singure drumuri din astea lungi....a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am facut vreodata:) brrrrrr

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos... da,.. tare dragutzi sunt cozanaceii cand fac lucruri frumoase..
Felicitari si puiuzului tau care s-a ridicat... in picioruse. Bravo Andrei

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Monicus, felicitari pentru printesa! Tot cu cateva zile pana la 8 luni s-a ridicat si Andrei!

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui stewie
Am insa mare nevoie de ajutorul vostru inca o data..plssss
Am fost azi la cumparaturi...si pe langa faptul ca m-au socat scorurile m-am si panicat putin fiindca desi sunt aceleasi firme vad ca produsele sunt total diferite. Am luat cereale Nestle cu orez si vad ca au miros de budinca de vanilie. Stiti cumva exista cereale normale fara toate bazaconiile astea bagate prin ele??? Va rog spuneti-mi si mie de care si de unde De asemenea...baby wipes exista si fara super parfum in ele? Am luat unele de la Pampers si cam miros.

Si ar mai fi..sampon.. habar n-am de care..am inteles din discutii mai echi ca Mustella ar fi bun dar de care???? Ca sunt 10 feluri de spume de baie si geluri de dush...

bine ai venit in romania.
poti sa incerci cereale bio cu 3 sau cu 7 cereale de la milupa.http://www.superfood.ro/Descriere-03%20Milupa%20bio%20cereale%20fara%20lapte%20-%203%20cereale.html parca e o cutie albastra. o gasesti in farmaciile sensiblu. nu are miros, nu e dulce.
de baby wipes nu stiu ce sa-ti spun. am incercat mustela si au un miros puternic. sensitive de la pampers miros.
daca vrei sa mergi pe mustela e bine. hair & body wash 2 in 1 http://www.mustela.fr/fr/main.htm#/gammes-produits/soin-bebe/bain-bebe/gel-enfant

diamisha- super programul soniei. ai fost foarte perseverenta.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

diamisha, bravos! cum nu sunt o persoana cu un caracter deosebit profit de situatie sa spun "v-am zis eu??" totul e sa vrei, ai niste zile mai grele si pui bazele unor obiceiuri care fac pe toti mai fericiti. (sau cel putin eu tind sa fiu nefericita daca fac noaptea ca hopa-mitica )

oceanborn, voi la ce mai mergeti la eco daca totul era inchis? pe noi la laura nu ne-au mai chemat de la 6 luni. acuma cica sa ne ducem cand ne punem paltonul, deci probabil tot in decembrie eu fac programarea in 2-3 saptamani: la noi la spital vine o profa de la o univ din zona o data pe luna, trebuie sa sun sa vad cand vine luna in curs.

stewie, nu te sclifosi, ia ce e pe piata eu cand am venit cu laura anul trecut am avut o discutie de o ora cu ai mei si multe pagini de chat cu o prietena in legatura cu ce fel de lapte sa ii dau laurei de 2 ani in ro. lapte! da, da' de care? uht, ne uht, ce firma? la sticla, la cutie, la punga ... tare complicat e in romania

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumim pt cuvinte! Arianna iar are peste 38, si a facut si 2 big kk. Nu stiu ce sa cred, ca in rest e super ok. Or fi dintii? Ne ies si noua dinti? Ca eu ii astept de luni de zile

Stewie, eu folosesc Mustela. Sampon avem din ala spuma. Ne impacam f bine cu el. Cu cerealele, nu stiu ce sa-ti spun, ca noi folosim doar cu arome, ca altfel nu-i plac zanicii.

Diamisha, felicitari! Eu nu cred ca voi reusi sa-i fac program.
Eli, bne ati revenit. Ptiu...ce frumos e balacila.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Eli bine ai revenit de la mare , am vazut pozele , se vede ca v-a placut , mai ales la Balacios , e total in poza din hinta si cea cu nisipul
Manumanu weekend placut si usor la munte , sa ne povestesti dupa ce va intoarceti cum a fost .
Stewie bun venit in Ro. ! cereale fara gust dulceag noi i-am dat Orez cu Roscove de la Nestle ..cred .Sampon cu dusgel folosim Mustela bebe Dermo-lavante
Bravegirl go go ceva dinti ..si noi inca ii asteptam
Olivia ,Babyzapi fetelor ati ajuns cu bine ??

Dimineata plecam si noi la munte pentru weekend la Bran-Simon ,sper sa fie ok si sa nu ploua prea mult .Sunt curioasa daca o sa doarma cu noi in pat ca aici nu vom avea patut pt. ea .
Va pup si weekend frumos la toata lumea

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multumesc Amalia !
Daa...schimbare totala ! POate s-a obisnuit omuletul cu valurile , nisipul...Primul contact a fost de control.
Cind l-ai descris pe Luca pe plaja m-a apucat asa un dor de duca .....Tare mi-ar placea sa mai mergem macar un week-end anul acesta la marea noastra.

Bine ca ne-ai avertizat in privinta drumului. Daca voi ati facut 6 ore de la Bucuresti la mare cred ca noi vom bate recordul.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mirtha bine ai revenit! Ti-am dus lipsa si ma plangeam pe unde esti...deh, neuronul meu a uitat de concediul vostru. Ma bucur ca v-ati simtit bine si mi-au placut mult pozele! Pacat ca n-ai gasit conditiile pe care sperai, cunosc senzatia pe care o ai cand descoperi altceva...

Noi inregistram o schimbare TOTALA in privinta activitatilor de pe plaja!.
P.S.: mi-am adus aminte de un lucru mai putin placut....am facut 6 ore de la Bucuresti la mare.....ca am plecat luni, de cand au bagat desteptii taxa de drum..si era coada de pe autostrada.....mergeam la pas.. Bine ca am copilasi cuminti care nu ne-au facut capul calendar..

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001)
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

fetele!

Manumanu si mie mi-a fost putin teama sa plec la munte cu piciul, pt ca nu am mai plecat pana acum cu el mai mult de cateva ore pe zi in afara orasului, dar totul a fost ok. Sa aveti parte de zile superbe si multa distractie!

Stewie bine ai vinit la Romanica!

Eli sa-ti fie de bine concediul. Superbe poze cu Balacila. M-a terminat poza cu el dormind pe plaja cu gura plina de nisip. Op nu e pe 14. Atunci vine dr la Bucuresti a-l consulte si stabilim data operatiei. Sper, ca deja nu mai am stare. Vreau sa se termine mai repede.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Poate este stare de indispozitie premergtaore menstrei. Niste vitamine cred ca ar putea ajuta. Daca nu cumva ai un dinte- cam ca mine - impotriva vitaminelor.
Pe 11.09 avem si noi programare ...la munte. Mia am prins un gust de plimbat de cand am vazut ca se poate.....
Crezi ca nu ati putea dormi toti trei in 2 paturi alipite ? Noi am reusit. Iar eu sunt destul de mare in dimensiuni.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Buna fetelor,

Ieri mi-a fost fff rau...durere de cap de duminca seara.Bine ca vorbisem cu mama sa vina sa ma ajute sa faca mancare si sa mai calce, ca altefel nu stiu ce faceam.M-a durut capul ingrozitor si dimineata am incercat sa si vomit...fara reusita...mi-am adus aminte de sarcian, cum intre 7 si 14 saptamani vomitam in fiecare zi seara, cand venea sotul, dupa o zi cu durere de cap ingrozitoare.M-a tras mama pe maini, descantat...mi-a trecut spre dupa amiaza.
Arata si casa mea cat de cat mai ok, fara mormanul de haine pe canapea.
Sara doarme de la 11:20 si red ca se trezeste in curand.

Abia astept vacanta, pe 21 plecam la munte, la Calimanesti...avem prieteni acolo, anul asta vom sta 10 zile.Trebuie sa sun sa vad daca are loc patutul in camera de hotel.MA gandesc de pe acum ce trebuie sa pun in bagaje Sper sa ma bronzez si eu un pic, de 2 ani nu prea m-am mai colorat...
Merg sa citesc din urma si revin.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)

Mergi la inceput