*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (68)*
Raspunsuri - Pagina 16
oceanborn spune:
ginye chiar asa..
, de fapt aveam 2 optiuni, 28 decembrie
la un spital care e la 100km(unde am facut celalalt eco,la 3 luni, tot din motivul asta..)sau feb, aici la 10 km..dar daca am facut deja eco si stim ca nu sunt probleme..ce ti-e decembrie(cand poate suntem plecati) ce ti-e februarie.
Va tin pumnii pentru operatie, sper sa treaca cat mai repede si sa fie totul bine!!!
frumusete mica de Stefanut!
Andy la fel e si Thomas, rade ,tipa, studiaza, dar de la noi din brate..daca e cineva pe cine n-a mai vazut are nevoie de jumatate de ora de acomodare, dupa aceea n-are treaba merge in brate la oricine, in afara de fosta vecina
, o italianca batrana cu o voce foarte groasa(e cu tigara in coltul gurii mai tot timpul)
, urla cand o vede, cred ca simte mirosul de fum de la 100m
..
Saptamana asta am fost la banca ..erau vreo 4 persoane inaintea noastra, inauntru mergea radio bancii respective...s-a pus thomas al meu pe cantat(tipete , urlete) si dansat(dat din maini si picioare la mine in brate) de i-a distrat pe cei de acolo de numa'![]()
Anca ma bucur c-ati scapat de orteze, stai lini ca in scurt timp recupereaza si atunci sa te tii!
Monicus felicitari pentru Ana!
Mai ce ne cresc copiii...azi maine ne fugaresc prin parc...
Otilia am vazut poze frumoase de la plaja cu scumpeturile tale!! ! pe tine mai putin...(sau am omis eu?)
mami de Thomas
ginye55 spune:
Eu tocmai am mancat o ciocolata amaruie intreaga. 

Nu m-am putut abtine si acum imi vine sa-mi dau palme. 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
Arianna mea a facut azi febra 38,4. E prima data cd are febra. Nu are nimic in rest...e vioaie, jucausa, vesela...putin maraita dupa tzitzi. Mi-a fost mila d eea si i-am dat tzitzi, nu am mai chinuit-o cu mancarea. A papat cat a vrut ea si cd a cerut tzitzi i-am dat. I-am dat Panadol 4 ml si i-a mai scazut febra.
Monicus, felicitari pt reusita Anei!
Anca
Te inteleg cu orteza si ma gandesc ca la noi a fost mult mai usor fiind doar piciorusele, dar tot a fost chinuitor. Dar lasa ca o sa recupereze zibelina.
Fug...
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
monicus spune:
Sa de Domnul sa fie bine. Si sa fie asa cum va doriti. Ii Place sa fie in centrul atentiei.. gingasul.. Pai.. sa stie lumea ca este pe acolo in preajma. Asa Thomas tine-o tot asa.
Cy fugaritul prin parc, sa stii ca ai perfecta dreptate... sa vezi ce distractie va fi si atunci.
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn ginye chiar asa.. , de fapt aveam 2 optiuni, 28 decembrie Va tin pumnii pentru operatie, sper sa treaca cat mai repede si sa fie totul bine!!! frumusete mica de Stefanut!Monicus felicitari pentru Ana! Mai ce ne cresc copiii...azi maine ne fugaresc prin parc... |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Sanaatte prinetsei Ariana.. Sa ii treaa febramai repede. FF bine ca i-ai dat panadol.
Multumim frumos.
si un pupic dulce
pentru printesa ta de la Ana.
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Arianna mea a facut azi febra 38,4. E prima data cd are febra. Nu are nimic in rest...e vioaie, jucausa, vesela...putin maraita dupa tzitzi. Mi-a fost mila d eea si i-am dat tzitzi, nu am mai chinuit-o cu mancarea. A papat cat a vrut ea si cd a cerut tzitzi i-am dat. I-am dat Panadol 4 ml si i-a mai scazut febra. Monicus, felicitari pt reusita Anei! |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Corina
, sanatate Ariannei, sa nu fie ceva grav, sa-i treaca febra repede.
Ginye
, tinem pumnii pentru urmatoarea operatie.
Vita cu legume la cuptor, a fost un succes, a papt Sara tot. I-am facut baita, pt. ca se murdarise ca purcica, s-a jucat un pic si a adormit.De cateva zile, am observat ca dupa ce papa, se mai joaca un pic si apoi adoarme.Primul somn astazi a fost de la 11 la 13.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
elilov3 spune:
ziua buna fetele [hy]

numai ce ne-am intors de la mare...ahhh ce bine a fost....balacelul a fost in elementul lui toata ziua numai in apa....a incercat si gustul nisipului a tras si pe nasuc in momente de neatentei parinteasca...hotel ok mancare naspa..am facut toxiinfectie alimentara de 3 zile ma tot chinui stitit voi greturi si toate cele....naspa a sters tot ce imi intiparisem in minte frumos despre mare...deh se mai intampla...incerc sa incarc niste poze si apoi merg sa desfacbagajul poate sa si dorm nitel..si vb deseara...
ginye
am citit in treacat msj fetelor de pe pag aceasta inteleg ca pe 14 op...bafta bafta...oricum revin
pozeeee
http://good-times.webshots.com/album/569426450mGhmkN?start=36
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski
vrabiuta spune:
buna ziua
am fost si noi la control ieri, 72 cm si 9,4 kg are mandarinuta. totul bine.
diamisha - felicitari pentru progrese! stii ca incepusem si eu sa ii schimb programul cu somn-masa-joc. totul mergea bine, dar au re-inceput episoadele de voma de care credeam ca am scapat. dupa 6 luni mandarinuta nu a mai vomitat decat foarte rar, dar mesele de lapte erau urmate de somn. am vorbit ieri si cu pediatra, cand o sa mearga in picioruse o sa scapam si noi de reflux, asa ca sfatul ei a fost sa mai asteptam.
ramona - este adevarat ca bebelusii nu au nevoie de dinti pentru a mesteca. si daca nu invata la timp ca mancarea se mesteca, nu se inghite direct (ca piureurile), atunci vor refuza multa vreme orice aliment care nu este pasat. am o prietena al carei baietel de un an nu vrea sa mestece si scuipa orice bucatica din gurita.
o zi frumoasa tuturor!
diversificare pentru mamici curajoase 
stewie spune:
Pupici la mamici si pupicei la cozonacei
Am ajuns si noi in Ro... iuhuuuu...insa cred ca am venit cu ploaia...sper sa nu tina...Thea insa pare ok, doarme de rupe de cand a venit si vad ca s-a adaptat la fus din prima noapte
Am insa mare nevoie de ajutorul vostru inca o data..plssss
Am fost azi la cumparaturi...si pe langa faptul ca m-au socat scorurile m-am si panicat putin fiindca desi sunt aceleasi firme vad ca produsele sunt total diferite. Am luat cereale Nestle cu orez si vad ca au miros de budinca de vanilie. Stiti cumva exista cereale normale fara toate bazaconiile astea bagate prin ele??? Va rog spuneti-mi si mie de care si de unde
De asemenea...baby wipes exista si fara super parfum in ele? Am luat unele de la Pampers si cam miros.
Si ar mai fi..sampon.. habar n-am de care..am inteles din discutii mai echi ca Mustella ar fi bun dar de care???? Ca sunt 10 feluri de spume de baie si geluri de dush...
Si BTW sfat prietenesc...NU facetzi singure drumuri din astea lungi....a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am facut vreodata:) brrrrrr
Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80
miki01 spune:
Monicus, felicitari pentru printesa! Tot cu cateva zile pana la 8 luni s-a ridicat si Andrei!
Corina, imi pare rau pentru Arianna! Poate de la dintzisori? Ai descoperit cauza?
Eli, bine ai venit
Am vazut puiul mic cum dormea cu gura plina de nisip
Ce bine se tinea de leagan! Se vede ca v-a priit (exceptie mancarea dupa cum spui tu)
Ginye, sa-ti fie de bine ciocolata! Lasa, face bine cateodata! Doamne ajuta sa fie bine totul cu Stefanutz, vad ca se apropie inca o incercare!
Stewie, bine ai venit acasa! Ref la cereale, noi mancam de la Milupa - orez, tapioca si porumb, fara lapte, sunt si bio, de fapt sunt mai multe feluri - le gasesti si la hipermarket si la farmacii (Sensiblu). Iar la prod de baie, noi ne impacam f bine cu Klorane (farmacii)
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru