*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (68)*
Raspunsuri - Pagina 15
fluturasha23 spune:
Otilia, ce gogosele frumusele am vazut la mare!!! Ce bine le sta lor impreuna.
mami de Iulia
cameliam spune:
diamisha felicitari pentru reusita cu programul Soniei,
uite ca teoria nu e doar teorie, functioneaza si aplicata in practica!
In caz ca o sa avem si noi probleme de genul asta, o sa aplic si eu metoda ta. La noi a fost simplu, fetei ii era pur si simplu foame, de cand ii dau sa pape mai mult seara doarme dusa toata noaptea. Insa am o presimtire ca plecatul in concediu o sa ne dea un pic peste cap programul, daca nu acolo, atunci la intoarcerea acasa. Asa ca am bagat la cap metoda aplicata de tine, ca simt eu ca o sa am nevoie de ea
.
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Ramo2007 spune:
Buna,
Sunt singura de pe aici care a simtit cutremurul de ieri?
La mine s-a simtit f nasol...e casa veche...si am cam intrat in panica.Bine ca a trecut si ca nu au fost urmari grave.
Azi fac papa pt. printesita vita la cuptor cu legume...sper sa am succes.Nici noi nu avem niciun dintisor...la 8 luni si 4 zile si nici nu sunt semne ca apar curand, gingiile nu sunt inflamate.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
miki01 spune:
,
,
Cati de Lauramiron! La multe lunite!
Ramo, am simtit si eu cutremurul de ieri, e drept nu asa tare si nu prea m-am speriat. Mi-am pironit ochii la Andrei si parca asteptam sa vad daca este nevoie sa ma agit sau nu ![]()
Raportam o noapte tare linistita. A dormit puiul meu de la 22.00 la 7.45 cu o singura trezitre la 6.00 cand a primit de la tati apica. Wow ce bine este sa dormi toata noaptea...
Cami, nu-ti fa griji de acum, vezi tu cand ajungi acasa dupa concediu! Si Andrei a fost cam debusolat dupa ce ne-am intors de la Cluj (dupa 3 sapt), era si mai mic si nu a mai recunoscut nici patutul de dormit.
Diamisha, felicitari pentru reusita programului! Incet, incet scapati si de trezirile de noapte.
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
Ramo2007 spune:
Fetelor, am citit ca de la 8 luni bebeii pot manca si mancarica nu chiar pasata...bucatelele mai mari...DAR DACA NU ARE DINTI?Cica daca papa pasat in continuare, mai tarziu va avea probleme cu acceptarea alimentelor mai mari...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
oceanborn spune:
salut!
Diamisha felicitari pt progresele cu somnicul!
Ramo ei mai mesteca si cu gingiile, clar ca si bucatelele din mancare trb sa fie moi sa le poata mesteca.. lui thomas nu-i mai blenduiesc mancarea de ceva vreme, el mesteca si daca ii dau piure
...
depinde de la un pitic la altul, vezi si tu cand e Sara pregatita sa accepte bucatele in mancare... poti de ex, daca ii fierbi legume sa i le blenduiesti si doar cartoful sau alta leguma mai moale s-o pisez cu furcu si vezi daca accepta..
Noi azi ne-am plimbarit, ghiciti pe cand am programare la ecocardio pt thomas? 5 februarie
..cam asa functioneaza sistemul sanitar de aici...
Alra, voi cand mai mergeti la eco?
mami de Thomas
ginye55 spune:
Diamisha
pt perseverenta!
Oceanborn 

cand am citit "5 febr" am avut impreasia ca nu mai stiu in ce luna suntem. 

Azi noapte a stat sotul cu piciul. 

M-am trezit la 8 juma.
Am vb si cu dr azi pt op. A ramas sa ne intalnim pe 14 in Bucuresti sa-l consulte.
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
monicus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Am vb si cu dr azi pt op. A ramas sa ne intalnim pe 14 in Bucuresti sa-l consulte. |
Doamne ajuta! Sa decurga bine operatia si suntem alaturi de voi cu gandul. O sa fie bine. Sa ne mai tii la curent. Pupici.
Astazi amm gasit-o pe printesa noastra in patutz in picioare. Nu mi-a venit sa cred. Si uite.. ca si-a facut curaj si s-a ridicat singurica.
Ce repede trece timpul.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Monicus
multumim! Ai mare dreptate! Trece prea repede timpul.
pt progresul printesei!
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
monicus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Monicus multumim! Ai mare dreptate! Trece prea repede timpul. pt progresul printesei! |
Sa ne tii la curent cu evoultia micutzului coanacel.. de fapt flacaului.. ca acum aveti un flacau... cu personalitate.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii