*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (68)*
Raspunsuri - Pagina 14
fluturasha23 spune:
noi tot fara dinti, desi iulia are 8 luni jumate aproape....sper ca nu e singura care e stirba
...
multumesc carmendu pentru recomandarea referitoare la caruciorul sport...intre timp am cumparat.
poate va intereseaza dulciurile:
http://dulciurifeldefel.blogspot.com/
mami de Iulia
bertha spune:
Va rog, invatati-ma ce sa fac, ca nu ma pricep deloc! Am prins un virus pe mess si nu stiu cum sa scap, mesajul se trimite singur la toata lista si nu stiu cum sa opresc asta. Aveti vreo idee, please!!!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Va rog, invatati-ma ce sa fac, ca nu ma pricep deloc! Am prins un virus pe mess si nu stiu cum sa scap, mesajul se trimite singur la toata lista si nu stiu cum sa opresc asta. Aveti vreo idee, please!!! Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
Din cate stiu, trebuie formatat calculatorul. Pana atunci, nu mai deschide mess-ul.
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
fluturasha23 spune:
un banc:
Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat a-si uluiasca barbatii. In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi.
Ziua urmatoare s-au intalnit din nou. Fata logodita a spus:
- Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca. Mi-a spus "Esti femeia vietii mele, te iubesc". dupa aceea am facut dragoste toata noaptea.
Amanta s-a laudat si ea:
- Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui. Purtam
corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina. Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca nebunii toata noaptea!
In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea:
- Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi. Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere din frigider si a spus:
- Ia zi, Batman, faci si tu ceva de mancare?
mami de Iulia
Andy08 spune:
Salutare!
Fluturasha:
Super tare! I l-am citit si sotului. ![]()
Bertha: Nu stiu cum vom proceda cu lactatele cu Andrei. Acum tocmai are o splendoare de eruptie pe fetisoara, cum n-a mai avut niciodata. E plin, plin de bubitze peste tot. Ieri era plin si pe picioruse. Nu stiu de la ce poate fi. Ieri a fost a 2-a zi de banana. Poate de la aia. I-am dat fara partea din mijloc.
La noi e f. greu sa ne dam seama, ca el cam are bubitze tot timpul. Apar si dispar si e f. greu sa depistez cauza. Trebuie sa caut alternative la lactate: lapte de orez, de canepa... Sper sa reusesc sa-i fac ceva teste de alergie.
Oceanborn: Si Andrei plange cand il iau persoane straine de numa'. Nu il poate tine nimeni in brate mai mult de cateva secunde. Urlaaaa......Si daca e la noi in brate e ok, canta, rade, vorbeste...
Andy, mami de
Andrei
ginye55 spune:
Leeloo nu au venit rezultatele analizelor lui Damian? Asteptam vesti. 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Va rog, invatati-ma ce sa fac, ca nu ma pricep deloc! Am prins un virus pe mess si nu stiu cum sa scap, mesajul se trimite singur la toata lista si nu stiu cum sa opresc asta. Aveti vreo idee, please!!! Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
nu mai deschide mess sub nici o forma si deviruseaza calculatorul - trebuie sa rulezi scan-ul antivirusului.
e un virus tare pacatos (si noi l-am avut din cauza mea - pur si simplu m-am chinuit sa il instalez!) care se baga in windows imediat, noi am avut probleme cu alte programe.
stiu ca al meu a googalit mult pana a scapat de el.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
Super banc, fluturasha, am ras cu lacrimi si i-am spus lui Claudiu al meu ca vreau sa ma fac amanta, nu mai vreau maritata!
Vroiam sa va mai povestesc putin despre progresele mele cu somnul Soniei. Cum va spuneam, m-am uitat la toate cele 24 de ore ale unei zile si i-am adaptat tot programul conform schemei "sleep/feed/play/prepare to sleep" plus, separat, ritualul de seara in care schema este usor modificata. Asa ca, programul Soniei arata cam in felul urmator:
- 8,30 se trezeste (sleep)
- 9,00 - lapte (feed)
- 9,30 - in parc cu mama - pasarele, copaci, alti copii (play)
- 11 - 11,30 - in parc plimbat in liniste (prepare to sleep)
- 11,30 - 12,30 - somn (sleep)
- 12,45 - acasa
- 13,00 - pranz - carne/ou/ficat/legume (feed)
- 13,30 - 14,30 - joaca in casa (play)
- 14,30 - 15,00 - asezat in carucior si plimbat usor prin casa (prepare to sleep)
- 15,00 - 16,30 - somn (sleep)
- 16,30 - gustare - fructe/branzica/iaurt (feed)
- 17,00 - 19,30 - joaca/exercitii/masaj (play)
- 19,30 - cina - cereale (feed)
- 20,00 - 21,00 - plimbare de seara (in loc de play)
- 21,00 - 21,30 - baita, biberon (play, feed)
- 21,30 - 22,00 - adormit copilul in patut, cu mangaieri, shshshaiala si ursulet portocaliu (prepare to sleep + sleep)
De la ora 22,00, are acum 2 treziri importante pe noapte, una la 1,30 - 2,00 si una pe la 4,30 - 5,00, cand trebuie sa ma duc la ea, sa ii dau putina apa si sa o mangai aprox 2 minute, pana cand adoarme la loc. O mai aud caraind si la alte ore, insa nu este nevoie sa ma duc la ea in camera, reuseste sa adoarma singura la loc.
Progresele sunt urmatoarele:
- adoarme in patut si realizeaza ca este in patut, fara sa planga, fara sa protesteze, linistita, cu ursuletul pe care l-a acceptat intr-un final si pe care il mangaie si il strange in brate
- nu a mai plans noaptea deloc, la nicio trezire
- nu au mai trecut mai mult de 2 minute pana la ciclul urmator de somn (ma tinea, uneori, si o ora pana reusea sa adoarma la loc)
In concluzie, pentru mine a functionat aceasta metoda, primele rezultate au aparut dupa 3 zile, apoi a fost din ce in ce mai bine in fiecare zi. Dupa aproape 2 saptamani, sunt foarte multumita, daca ma gandesc ca ma trezeam din ora in ora si ma duceam la ea, de minim 2 ori pe noapte plangea rau si nu reuseam sa o linistesc usor, iar dormitul cu noi in pat nici nu ne-a rezolvat problema (ea se trezea in continuare...doar ca ajungeam eu mai repede la ea), in schimb ne-a si stresat foarte tare ca o lovim in somn, deci am si dormit foarte prost amandoi...
Mav, Dandusa, sper ca nu v-ati speriat foarte tare azi, banuiesc ca acolo a fost ceva mai tare resimtit cutremurul de azi...se pare ca din 1901 nu a mai fost cutremur in Marea Neagra...![]()
O noapte frumoasa va doresc!
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
Meet Sonia!
Otiliav spune:
Diamisha, se vede ca esti o persoana organizata si cand iti propui ceva sigur reusesti. O sa incerc si eu sa urmez programul vostru de zi cu mici adaptari. Ca eu trebuie sa includ si mersul la cumparaturi cu ea dupa mine, sa adaptez si cu programul Anei.
Noapte buna!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre