*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (61)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mie mi-a placut tare mult la intalnire. asa de mult ca as mai vrea sa repetam. daca ar fi dupa mine....in fiecare zi.
si as trece peste faptul ca diana are cu 25 de kile mai mult ca mine, ca sonia si ioana adorm fara nicio jena in carucior, iar al meu sta cu ochii mari cat cepele chit ca-i somn de pica si as mai trece si peste faptul ca unii copii mananca dublu sau chiar triplu fata de victor sau ca lui darling ii tasnea laptic din tzz de parca era arteziana
toti copiii sunt minunati si foarte cuminti si mamicile lor sunt "rock"
edit: bravegirl, babyzapi daca veniti la intalnire data viitoare, jur ca nu ma supar daca va aduceti cele 50 de kg cu voi. ma impac si cu asta

Citat:
citat din mesajul lui alra
carmen, nicole nu e asa durdulie ca elisa. si cred ca e si un pic mai scurta. dar are si ea bulanase serioase. auzi, da' tu ce ascunzi sub rochia aia?

spusei....cele 69 de kile, puse uniform si fara denivelari

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Otilia, si noi avem suportul acela la scoica, easyfix parca-i zice, da' din cate stiu eu ala se potriveste doar la scoica. Scaunelul pentru grupa 9-18kg PrioriFix are deja incorporat in el partea asta si nu se pune pe nici un suport. Gresesc eu?

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Camelia eu nu am Iso-fix la masina, in schimb am suportul pentru scoica Maxi-Cosi, asa ca probabil voi lua scaunel care se potriveste pe suport ca sa fie siguranta mai mare plus ca iesim mai ieftin. Deci as alege PrioriFix.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Haida', bre, ca nu-st io cea mai slaba! Pai Monicabo e jumate din mine, am zis! Ia puneti poze si cu ea !

Diamisha, Alra
, si mama era pe-acolo, da' olecuta mai rezonabila, iar eu olecuta mai razvratita!
Sunt de acord cu ce ziceti voi, cu o mica exceptie. Daca acel "esti cea mai cea" nu vine la pachet cu "te calc in picioare daca" si cu inchisul in casa pt. teme perfecte, eu zic ca e chiar ok. Adica, eu ii zic mereu Iancai ca e cea mai buna la suflet, cea mai desteapta, cea mai frumoasa pt. ca, nu asa, chiar este ! Glumesc acum, insa eu sunt atat de indragostita de fie-mea, incat mi s-ar parea nefiresc sa nu ii spun lucuri care, in fond, o vor ajuta sa fie mai plina de incredere in ea. Mie imi zicea tata contrariul, chestii de genul " o sa ajungi la coada vacii" , si sa stiti ca nu mi-e usor sa ma duc la un interviu, de ex. Mereu am senzatia ca o s-o dau in bara! Eu zic ca atat timp cat iti tratezi copilul cu acelasi respect cu care ai trata un om mare, si atat timp cat nu intri cu bocancii in sufletul lui, e chiar ok si pozitiv sa ii spui lucruri frumoase despre el. Citisem undeva ca asta e un fel de sugestie, ca, de ex., daca ii spui unui copil ca e rau, el se va simti dator fata de parinti, inconstient, sa fie asa cum zic ei, adica rau. Pentru ca un copil, chiar daca nu recunoaste, crede in sufletelul lui ca parintii il cunosc cel mai bine si stiu ei ce zic.
In fine, tre' sa fug acum. Va pup si vorbim mai incolo.
A, inca ceva. Eu ii mai zic Iancai, atunci cand greseste, cand nu stie ceva la gradi, etc. ca nu e mare scofala, sa nu puna la suflet ca si mie mi se intampla la fel cand eram de varsta ei. Si ca nimeni nu stie din prima, iar daca chiar vrem sa stim, trebuie sa muncim putin mai mult. Ma rog, chestii din astea care sa nu puna presiuni asupra ei de nici un fel. Si mereu ma pune sa-i povestesc cum desenam eu urat cand eram la gradi, iar la final o vad plina de licurici in ochi si extrem de multumita.
Eu zic ca parintii vostri au fost intr-o extrema, nu e bine nici prea miserupist, da' nici asa spartan ca ai vostri! Din nou, concluzia mea e ca cea mai buna e calea de mijloc !
Gata, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Manumanu LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE!
Raluca foarte frumoasa Bianca si e atat de simpatica cu mutritzele care le face...foarte expresiva, ca si al meu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Am si eu o intrebare, scuze ca sunt pe fuga, exista in mailul comun, sau aveti pe undeva urmatoarele formulare pt CIC?
- anexa 1- cererea tip
- anexa 2 - cea cu venirutile realizate
- anhexa 4 - adeverinta din partea angajatorului.

Multumesc, daca le-ati pus la vremea respectiva pe mail, o sa ma uit, acum sunt pe mare fuga.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Multumesc pentru urari, fetelor!
Eu intru sa va citesc aproape zilnic, nu prea am timp sa stau sa scriu, dar azi mi-am facut un mic "cadou", sa scriu un mesaj pe forum.
Noi crestem, crestem, desi nu in ritmul care mi-ar placea mie neaparat, dar important e ca suntem sanatosi si mai ales foarte, foarte veseli! Anastasia are cam 6,500 kg, iar Raducu 7,500. Ea e un mic fluturas, amandoi sunt lungi nevoie-mare (ea- avea la 7 luni 71, iar el 73 cm)... ea chiar arata foarte gratioasa... si ii place foarte mult sa stea pe burta, sprijinita in maini!

Mananca acum cam de toate, ieri le-am pasat ciorbita de vitel cu de toate, chiar le-a placut. Le-a placut si spanacul, si dovleacul, si culmea le place si mancarea din borcanele (succes nebun a avut curcanul cu mazare de la Nestle!). Nu mai zic de fructe, pe alea le papa cu mare placere, cam 200 ml de fiecare data. la legume, depinde, intre 130 si 200 ml (stiu pt ca obsedata de mine, inca le pun mancarea in recipiente de la Avent, gradate, ca sa stiu cam cat papa). Au 5 mese pe zi, dorm de la 21.30-22 pana la 7,30/8 dimineata. Seara la ultima masa papa cam 200 ml de cereale. Dimineata nu mananca prea bine, intre 120 si 170 ml de lapte. Si le place f. mult sa bea ceai si apa, in timpul zilei!

Raducu a avut o raguseala zilele trecute, a venit dr sa-l vada, nu avea rosu in gat, nu a avut febra deloc, nici alte simptome... asa ca ii dau ceaiul mai cald, din cand in cand comprese cu spirt si picaturi Zyrtec dimi si seara. Deja i-a mai trecut si se pare ca nu il doare, pt ca papa normal.

Am vazut pozele de la intalnire... superbe mamicile si tare dragalasi bebeii!! La noi a fost duminica "ziua sugarului sibian", in Muzeul satului din padurea Dumbrava, evident ca am fost si noi, am vazut atatia bebei pe metru patrat, care mai de care! Nu am concurat la nimic, doar ne-am clatit ochii... si ne-am plimbat mult cu ei, au fost tare cuminti mititeii!

Sper sa pot intra sa scriu mai des de acum inainte, acum ca e vacanta... vad ca unele dintre voi planuiesc concedii... he-he... noi ncii in vis... poate sa fugim noi doi undeva cateva zile... cu ei nu am curajul inca... concediul e cam utopic, cel putin anul asta! Si eu sunt foarte obosita, s-a acumulat si simt nevoia de o evadare, dar... depinde de prea multe circumstante.

va pup pe toate, un salut special pentru Alra, Babyzapi, Mirtha, Diamisha, diana21, otilia, bertha.... sigur am uitat pe cineva, dar de fapt toate sunteti speciale si va doresc numai bine!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim ca te-ai gandit la noi... Cred si stau si ma gandesc din ce in se mai mult.. ca oricum cand va mai fi o intalnire.. voi afce exact cum ai spus.. voi vb cu Miky-ea si poate venim amandoau cu taxiul ca atunci fetele vor fi mai mari si nu atata de sensibile la aerul conditionat... abia astept... sper sa mai fie o data viitoare.. Multumim inca odata draga Otiliav[/red[ ca de fiecare data ff draguta .. Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Mirtha, vesti bune, papa Eva tot ce prinde numai carne sa fie?
Bertha, nici Ana nu intelege multe desi ea se uita pe geam din avion. De putina vreme s-a prins ea cu tarile diferite, limba dfierita, steag diferit.
Olivia, hai odata cu dezmintirea stirii bomba. Eu inca sper sa fie macar o inversare, 54.3 . Iar sa nu dorm noaptea aceasta .
Diamisha, ce mi-a placut de mama ta. Nu am stat mult de vorba dar se vede ce mult o iubeste pe Sonia, o soarbe din priviri. Si cred ca nu o va rasfata, are rabdare cu copii si pare ca e deschisa la toate noutatile in legatura cu crestera si educatia lor. Sunteti norocosi ca o aveti langa voi.
Julia, e o cumintica Maria, am admirat-o asa in taina ce prezenta placuta, discreta. Deja e domnisoara, oricum o mare diferenta fata de nazdravana mea.
Monicus, imi pare rau ca nu ai venit, chiar credeam ca poate veniti impreuna cu fetele din Militari. Eu am mers cu aer conditionat in taxi si normal ca am scos doapele din urechi nu cumva sa ratez vreo soapta la intalnire. Deocamdata ma simt bine.

Sa zic si eu de ficat. Inca nu i-am dat si in Norvegia nu am de unde sa-i cumpar proaspat. Am auzit ca s-ar gasi congelat insa eu in 3 ani nu am vazut.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si [red]Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Sanatate mutlaa.a. aveti grijaaa. si sa auzim numai de bine...

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

Dandu mersi din suflet pentru sfat. Sunt in mare dilema. Temperatura nici nu scade sub 38 nici nu creste mai mult de 38.8. Atat avea acu 5 minutele. I-am dat 2.5ml nurofen si a adormit. Ma ingrijoreaza ca ii arede rau caputul. Minile si picioarele sunt reci si ii arde capul !

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

Numa ca acum printesa mea are temperatura. De fapt de aseara a inceput . Azi noapte la 4 avea 38.2 acum pana sa o culc 38.6
Cred ca incisivii de sus ies toti odata! Are toata gingiuta umflata. Imi vine sa plang de mila ei!
Ce antitermice ati dat bebeilor ???
Pana acum nu i-am pus decat supozitor cu paracetamol si am incercat sa o hidratez cat mai bine. Daca pana maine o tinem tot asa,maine mergem la doctor.

eu consider febra,orice sare de 38.5.pana la 38.5,dezbrac daca este cazul.daca trece de 38.5,le fac dush.ne jucam in dush cu apa calaie spre rece.apoi pun sosete ude doar cu apa sau in combinatie slaba de otet(un sfert otet,trei sferturi apa).pampersul ridica temp corpului cu un grad,mai ales pe timp de vara.copii mei au stat cu febra 39+ si doar asa le-am scazut-o.daca a ajuns rapid la 39+,am dat antitermic(sup cu paracetamol).stiu ca temp crescuta brusc(in cateva min),este risc de convulsii.altfel,nu le-am dat nimic!
pt dintii,poti sa-i dai chamomilla ch 9,15 sau 200.cate 3 granule seara.este un prod homeopat.
de cele mai multe ori dr dau antibiotic fara macar sa caute infectia...,nu mai zic s-o depisteze
sanatate

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Lorena Elena de Hera25,Bianca Alexia de Miky-ea, Brianna Theodora de Flowers, Denis Stefan de Gabitza1977, Thomas de Oceanborn, Eva de Madutz. sa ne traiti

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput