Noi acuma am venit de la medic, rosu-n gat puternic, cu puroi pe amigdale
Nashpa rau, n-a mancat azi mai nimik, febra de febra, scaune mooooiii, scanceste si geme de mi-e mai mare mila de ea. Asa ca maine dimineata mergem sa-i fac un exudat faringian, sa vedem daca e vreun crocobaur, insa oricum incep antibioticul de dimineata (as fi inceput de azi, insa cica nu mai da exact la exudat
).
Si Rebeca mi-a fost cu rosu-n gat zilele trecute, cu febra si nemancat, doar ca a trecut (sper!) mai usor peste boala, fara antibiotic.
Sper in cazul Nicolului sa fie mai usor! Sanatate si pupici fetelor
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra noi am dormit azi noapte, cu o mica pauza la 4 cand avea 39.8 (!) i-am pus si supozitor si i-am dat si nurofen, sper sa nu fie vreo tampenie prea mare ce am facut da' eram disperata. eu am reusit sa ii scad febra apoi linistind-o la san, apoi am pus-o in patut a mai miortait vreo 10 minute si am dormit pana la 8.30 cand avea 37.1 seara insa am reusit sa o adorm abia la 12. laura, nu stiu ce naiba e. semne de raceala nu are. sora-sa a avut diaree toata saptamana trecuta, o fi asta? am sunat la dr, astept sa vina acasa. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |