*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (61)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Dandu mersi din suflet pentru sfat. Sunt in mare dilema. Temperatura nici nu scade sub 38 nici nu creste mai mult de 38.8. Atat avea acu 5 minutele. I-am dat 2.5ml nurofen si a adormit. Ma ingrijoreaza ca ii arede rau caputul. Minile si picioarele sunt reci si ii arde capul !

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

Numa ca acum printesa mea are temperatura. De fapt de aseara a inceput . Azi noapte la 4 avea 38.2 acum pana sa o culc 38.6
Cred ca incisivii de sus ies toti odata! Are toata gingiuta umflata. Imi vine sa plang de mila ei!
Ce antitermice ati dat bebeilor ???
Pana acum nu i-am pus decat supozitor cu paracetamol si am incercat sa o hidratez cat mai bine. Daca pana maine o tinem tot asa,maine mergem la doctor.

eu consider febra,orice sare de 38.5.pana la 38.5,dezbrac daca este cazul.daca trece de 38.5,le fac dush.ne jucam in dush cu apa calaie spre rece.apoi pun sosete ude doar cu apa sau in combinatie slaba de otet(un sfert otet,trei sferturi apa).pampersul ridica temp corpului cu un grad,mai ales pe timp de vara.copii mei au stat cu febra 39+ si doar asa le-am scazut-o.daca a ajuns rapid la 39+,am dat antitermic(sup cu paracetamol).stiu ca temp crescuta brusc(in cateva min),este risc de convulsii.altfel,nu le-am dat nimic!
pt dintii,poti sa-i dai chamomilla ch 9,15 sau 200.cate 3 granule seara.este un prod homeopat.
de cele mai multe ori dr dau antibiotic fara macar sa caute infectia...,nu mai zic s-o depisteze
sanatate

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Copii frumosi, mame pe cinste !
Mi-ar face mare placere sa va cunosc...

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Diana, faca-se voia ta, am scotocit si am gasit 3 poze cu voi. Priviti-o si intrati in depresie! Bravo, mami, parca esti intr-a 12!

Otilia, nu dezinforma fetele, ca nu-s chiar fotomodel. Nu fac pe mironosita, pe cuvant, imbracata arat rezonabil. Altfel, am burtica, aripioare, iar pe fund si solduri am mii de vergeturi. Una peste alta, sunt multumita de cum arat, pt ca nici nu pot avea pretentii, in conditiile in care nu am facut absolut niciun efort sa slabesc, mananc f mult, in special dulciuri.
Cat despre asemanarea Elisa-Nicole, vezi cum incepi sa spui tot cand te strangem cu usa?!

Alra, Ziulia, sanatate multa fetelor, pupam sa treaca febra.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

O fi acelasi virus care bantuie prin Ro si Belgica
A mea s-a trezit din somnul de dupa amiaza cu 39.3, seara i-am bagat o baie calaie dupa care a tremurat ca varga de m-am speriat, apoi dat Nurofen si nani pana la 12 noaptea cand a inceput nebunia...febra, scancete, urlete, brate pana aproape de 4 dimineata Paracetamolul l-am dat pe la 1 si ceva si si-a facut efectul dupa vreo ora jumate, de-am injurat de toti sfintii
S-a trezit la 7.30 si a baut doar cateva guri de lapte, si e calduta doar, nu frige O duc la doctor la amiaza.
Sanatate Nicolului E virala la voi??

Citat:
citat din mesajul lui alra

are 39.5, ufff. si i-am dat paracetamol si nu ii scade. mai astept un pic si ii dau si nurofen. din nimica. la baie nu avea nimic, dupa o ora are 39.5

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eu nu am venit la intalnire fiindca am dormit mai mult, o reincarcare binemeritata de baterii. Si asa mi-e ciuda cand vad ca frumos v-ati distrat si mai ales a venit si Darius??? si nu l-am vazut si eu ciuda mare domne...Doamne si ce pereche frumoasa face Darius cu Ana superbi si adorabili amandoi.
Carmendu si Diana
Bertha si

Si Diamisha nu am vazut poza cu tine si Sonia....am sarit eu peste?
Cozonaceii se stie ca sunt toti de nota 10.
Darlingimi pare rau ca nu am apucat sa te cunosc...poate cu prima ocazie.

Lauramiron si Alra mula sanatate bebelinelor

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Manumanu!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

tuturor sarbatoritilor de azi!

anca_27 ai PM

mami de Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

noi am dormit azi noapte, cu o mica pauza la 4 cand avea 39.8 (!)
i-am pus si supozitor si i-am dat si nurofen, sper sa nu fie vreo tampenie prea mare ce am facut da' eram disperata. eu am reusit sa ii scad febra apoi linistind-o la san, apoi am pus-o in patut a mai miortait vreo 10 minute si am dormit pana la 8.30 cand avea 37.1
seara insa am reusit sa o adorm abia la 12.

laura, nu stiu ce naiba e. semne de raceala nu are. sora-sa a avut diaree toata saptamana trecuta, o fi asta?

am sunat la dr, astept sa vina acasa.

diamisha, group hug! - povestea vietii mele. "tu esti cea mai frumoasa, cea mai desteapta". pe aia cu "daca mai vii cu nota de 8 acasa te calc in picioare!!" ai trait-o? acuma ce sa zic, tot impinsul asta in continuu nu mi-a prins tocmai rau caci sunt foarte ambitioasa (si tu la fel, deci ... ) insa intr-adevar sufar de frustrari des daca nu ies lucrurile fix cum vreau eu. dar asta are si un aspect pozitiv - nu accept hazardul si usor usor ajung unde vreau.

diana21, mie nu imi pari prea slabanoaga cum zice lumea tudor intr-adevar zici ca e mowgli. acum ca mirtha a chelit-o pe eva (ce avusesi madam cu fata???) a ramas parosul grupului

carmen, nicole nu e asa durdulie ca elisa. si cred ca e si un pic mai scurta. dar are si ea bulanase serioase. auzi, da' tu ce ascunzi sub rochia aia?

edit: iulia, nicole la fel: ii ardea capul rau de tot. singura parte cu temperatura ok erau falcutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Cat de frumosi sunt cozonaceii....poate data viitoare ne luati si pe noi la intalnire.
Mamicilor am si eu o intrebare...eu inca nu i-am introdus cartofior Biancai si as vrea sa ii dau azi...este bun cartoful dulce?...cat i-ati dat de la inceput in piureul de legume?l-ati pasat pe tot odata sau ati inceput treptat cu cateva lingurite.Mi-e frica sa nu se baloneze ca ea de mica a avut probleme mari cu gazele la stomac, tocmai de accea nici nu i-am dat pana acum cartofior.Cum sa fac?

V-am pus si niste poze cu Bianca daca vreti sa o cunoasteti.http://picasaweb.google.com/ralucamihaela.marin

Ralucutza mami de Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza

Cat de frumosi sunt cozonaceii....poate data viitoare ne luati si pe noi la intalnire.
Mamicilor am si eu o intrebare...eu inca nu i-am introdus cartofior Biancai si as vrea sa ii dau azi...este bun cartoful dulce?...cat i-ati dat de la inceput in piureul de legume?l-ati pasat pe tot odata sau ati inceput treptat cu cateva lingurite.Mi-e frica sa nu se baloneze ca ea de mica a avut probleme mari cu gazele la stomac, tocmai de accea nici nu i-am dat pana acum cartofior.Cum sa fac?

V-am pus si niste poze cu Bianca daca vreti sa o cunoasteti.http://picasaweb.google.com/ralucamihaela.marin

Ralucutza mami de Andra-Bianca
DN 26.12.2008

mai draga, da' copil frumos mai ai!

nu mai descanta atata mancarea de i-o dai, da la copil sa manance!
in belgia primul piure de legume e amestec de cartof 1/3 + 2/3 leguma. aici nu prea se "introduc" alimente. se dau pur si simplu amestecuri, la cresa mananca ce e in meniu.

Mergi la inceput