*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (61)*
Raspunsuri - Pagina 22
alra spune:
ta-ta-ta nicoala sigur e a mea. sincer si eu mi-am pus problema daca nu mi-au dat alta insa a fost tot timpul sub nasul meu
are 39.5, ufff. si i-am dat paracetamol si nu ii scade. mai astept un pic si ii dau si nurofen. din nimica. la baie nu avea nimic, dupa o ora are 39.5
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra baaaiiii, care mi-o furasi pe fi-mea azi in cismigiu??? |
io, io am furat-o.
e bine cu o fetita bulanoasa in brate!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Otiliav spune:
Mirtha, vesti bune, papa Eva tot ce prinde numai carne sa fie?
Bertha, nici Ana nu intelege multe desi ea se uita pe geam din avion. De putina vreme s-a prins ea cu tarile diferite, limba dfierita, steag diferit.
Olivia, hai odata cu dezmintirea stirii bomba. Eu inca sper sa fie macar o inversare, 54.3
. Iar sa nu dorm noaptea aceasta
.
Diamisha, ce mi-a placut de mama ta. Nu am stat mult de vorba dar se vede ce mult o iubeste pe Sonia, o soarbe din priviri. Si cred ca nu o va rasfata, are rabdare cu copii si pare ca e deschisa la toate noutatile in legatura cu crestera si educatia lor. Sunteti norocosi ca o aveti langa voi.
Julia, e o cumintica Maria, am admirat-o asa in taina ce prezenta placuta, discreta. Deja e domnisoara, oricum o mare diferenta fata de nazdravana mea.
Monicus, imi pare rau ca nu ai venit, chiar credeam ca poate veniti impreuna cu fetele din Militari. Eu am mers cu aer conditionat in taxi si normal ca am scos doapele din urechi nu cumva sa ratez vreo soapta la intalnire. Deocamdata ma simt bine.
Sa zic si eu de ficat. Inca nu i-am dat si in Norvegia nu am de unde sa-i cumpar proaspat. Am auzit ca s-ar gasi congelat insa eu in 3 ani nu am vazut.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
nebunica-zapacica spune:

Ce intalnire reusita ati avut, cozonaceii au crescuuut, iar fratiorii si surioarele sunt tare nazdravani! Multumim pentru poze, sunt asa frumoase..nu ma mai satur uitandu-ma la ele 
Olivia
bravo Yummy Mommy, mai povesteste-ne cum e la plaja sa ne treaca dorul 
Alra sanatate multa la pitica!
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
alra spune:
39.7 + caca
i-am dat si nurofen, l-a inghitit cu chiu cu vai. sper sa nu dorm la spital in noaptea asta.
asa ca tonus e ok, zice ba-ba-ba-ta-ta-chia-chia, orice da numa ma-ma nu ![]()
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
BraveGirl spune:
Ce frumoase poze! Se vede ca v-ati simtit bine.
Eu nu am venit de teama ca ii provoc insomnii Otiliei dc ma vede asa subtirica
...ca doar nu am fost degeaba la Spa. Estem mai bine cu masuratorile, dar nu le mai dau, ca oricum sunt descalificata ![]()
Am fost la dr. Thierry. Mi-a placut mult. M-a linistit ca e ok Arianna cu toracele si bazinul. Sa vedem cum evoluam si cu talusul.
Maine mergem la controlul lunar, ca nu am apucat pana acum sa ajungem.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra 39.7 + caca asa ca tonus e ok, zice ba-ba-ba-ta-ta-chia-chia, orice da numa ma-ma nu ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Vezi ca trebuie sa repete "ta-ta" daca vrei baiat data viitoare
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
diana21 spune:
Io nu ma mai joc, mie nu imi apare pletosu' mic in nici o poza din Cismigiu
! Bine, e drept ca am intarizat o ora si jumatate, da' chiar si-asa, mai exista si photoshop, hellou
!
............
Alra, uf, fir-ar sa fie!!! Tin pumnii sa scada si sa nu fie nimic
!
Otiliav spune:
Cine mai sa mai faca poze cand noi ne
la bulanasele tale sexi. Si ce-si mai arata Tudorel gingiile franjuri. Ti-am zis, jur ca i-am vazut dintiosrul unde va iesi.
Stai oleaca ca inca nu-s toate pozele. Eu incerc sa fiu pe faza sa le sterg pe cele unde se vad centimetri in plus
.
Pozele noastre
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
Taaaare frustrata am fugit la munca azi...dar ma bucur mult ca v-am vazut (pe cateva dintre voi), chiar si asa, 10 minute...iar copilasii m-au emotionat foarte tare...daca m-apucam mai devreme de facut copii, cred ca as fi facut trei, nu doi...
Oti, mda, mama este acum o femeie ok, ca si bunica, dar ca mama...a facut o depresie destul de serioasa dupa ce m-a nascut si a devenit extrem de sensibila si emotionala...foarte panicoasa, posesiva (e Scorpion!!!), impulsiva si destul de superficiala...dupa ce a murit tata, insa, s-a schimbat situatia si a inceput sa imi accepte superioritatea (in a judeca situatiile, in a aduce banii in casa, etc.). Acum, dupa 13 ani, parca sunt eu mama si ea copilul...am inceput sa o pregatesc dinainte sa nasc, i-am dat sa citeasca de la Dolto la Capraru, si i-am spus ca Sonia va creste asa cum spun eu, nu cum a facut ea cu mine...sunt multe lucruri pe care le am ca si sechele din copilarie, de exemplu ambitiile ei de a deveni cineva a incercat sa si le implineasca prin mine, tragand de mine f mult ca sa ating perfectiunea in tot ce fac...rezultatul?...o nemultumire profunda, permanenta, pe care o aveam in adolescenta si in tinerete pentru ca, desigur, nimeni nu e perfect...
Si din aceasta perspectiva, va sfatuiesc din suflet sa nu faceti asta cu copiii vostri, nu le spuneti ca sunt ei minunati, ci ca fac lucruri minunate, adica vorbiti despre faptele lor, nu despre ei ca si persoane, nu le spuneti fetelor ca sunt printese, pentru ca il vor astepta pe Fat-Frumos cel bogat si destept pana la 35 de ani, si vor fi pricinoase cu oricine le va iesi in cale, nu le spuneti ca trebuie sa fie primii cu orice pret doar pentru ca voua v-ar placea sa fiti primele...
Ce va spun mai sus nu sunt concluziile mele, ci ale unui psiholog la care am ajuns acum vreo 5 ani, ca sa ma reconciliez cu mama, avand in vedere ca este singurul parinte care mi-a ramas...dupa vreo 10 sedinte, am reusit sa inteleg de ce a actionat asa in tinerete si sa o accept, intelegand ca nu am cum sa mai schimb nimic acum...ma ajuta enorm cu Sonia si am senzatia ca face acum lucruri pe care ar fi trebuit sa le faca atunci cand a fost mama...
...ma rog, nu stiu ce m-a apucat...de fapt, stiu, mama a facut mereu o impresie foarte buna, toti prietenii mei erau topiti dupa ea, era genul "de gasca", arata super la 40 de ani, ne dadea tigari sa fumam, facea cele mai bune prajituri din lume si nu ma credea nimeni ca e foarte greu de trait cu ea...sa va dau un exemplu mic din ce facea cu mine: am gresit ceva la o tema (eram la finalul caietului), am sters, si am scris din nou peste...cand mi-a controlat tema si a vazut, m-a pus sa scriu din nou tot caietul de teme in noaptea respectiva, ca sa invat sa ma concentrez si sa scriu fara greseli...cred ca aveam vreo 9 ani...in scoala generala, am luat doar doua note de 9, restul numai de 10, dar nu am iesit niciodata, repet niciodata, sa ma joc afara dupa ce veneam de la scoala, aveam antrenament de gimnastica 4 ore pe zi, in fiecare zi, plus teme, plus cartile de citit...eram un copil maturizat inainte de vreme si trist...
...sa nu credeti ca nu o iubesc, de fapt o iubesc foarte mult si tocmai de aceea am cautat calea sa reformulez relatia mea cu ea...acum, suntem ok, dar traind copilaria Soniei din perspectiva parintelui, imi dau seama cat de mult a pierdut mama crescandu-ma asa cum a ales sa ma creasca...isi da seama si ea, de aceea cred ca isi ia revansa cu Sonia...
...iertati-mi confesiunea, dar ma gandesc ca experientele altora ne mai ajuta, sper ca nu m-am lungit prea tare cu acest offtopic...
In concluzie, am vazut astazi niste mamici tare calde si inimoase, am avut toata ziua un zambet pe buze cu gandul la voi
!
O seara frumoasa,
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
Meet Sonia!