*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (61)*
Raspunsuri - Pagina 21
alra spune:
sa incerc sa zic ceva inteligent (sunt cam cu capsa trasa si nu prea ma pot concentra)
in belgia nu se (prea) consuma organe. nu e obicei, le gasesti mai greu. unii zic ca ar avea toxine. eu mai iau creier de porc de la un abator cu magazin propriu, ficatei de pui am mai gasit la supermarket. mie imi place mult si limba cu masline insa mi-e lene sa o curat, deci nu iau - dar se gaseste.
revenind la carnuri si oua: lauramiron, aici nu e carnea cu hormoni caci e controlata. daca vreun supermarket mare prinde vreun fermier ca se joaca de-a hormonii il elimina din circuit si ii da si bila neagra. am zis, hrana animalelor contine multe cereale si e facuta dupa legislatie. de cand cu vaca nebuna nu mai e voie sa contina faina animala parca.
in hrana sunt puse insa medicamente, de ex la pesti se pun cele mai multe medicamente caci au rata de supravietuire f mica.
si cu ouale, o chestie interesanta: mancarea animalelor se pigmenteaza ca galbenusul oului sa ajunga la culoarea dorita, culoare care difera de la tara la tara. deci oul cu galbenus galben nu zice ca e gaina hranita numai cu porumb la tara, cum stim noi de mici ![]()
in borcanelele de copii daca nu scrie BIO pe ele nu au nimic special fata de ceea ce se gaseste in magazine.
un punct pozitiv insa, legumele care sunt destinate procesarii imediate (congelat, conservat) nu sunt neaparat soiuri de plastic fara gust, caci nu trebuie sa tina mult in supermarket.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
bertha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa mai vreau pozeeee de la intalnireeee ![]() ![]() ![]() diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Sunt pe teava.
Alra, eu suspectez serios ca Elisa=Nicole si o plimbati de la una la alta.
O varianta era Otlia=Alra, da' ce mai facem cu Laura si Ana?!
Mai deliberez.
Olivia, cand a ajuns in Cipru, si-a dat hainele jos, ca baba Dochia, si a fugit acul cantarului!
Bravo, mami, felicitari sincere!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Alra, eu suspectez serios ca Elisa=Nicole si o plimbati de la una la alta. O varianta era Otlia=Alra, da' ce mai facem cu Laura si Ana?! Mai deliberez.![]() |
bai, te rog, otilia e mai puffy!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
anca_27 spune:
Wow
ce v-a binedispus intalnirea! Nu facem una si prin Ardeal, asa mai spre centru de preferinta?
Mai vreau pozeeeee, ce veselie si mame happy....
Pt dintzuci mergeti pe mana Dandusei, Chamomilla e cea mai tare.
Liniste garantata. 
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Flowers spune:
Da, da Micky pt David
,.. hai la tranta ca-i mai dreapta..

Oceanborn
Bertha,vad ca ai un tonus bun
, esti pusa pe sotii.Bafta maine la analize. Operatia cand este?
Ai punctat bine magazinul cu pricina in vecinatatea( 100m ) caruia am intalnit maidanezii.
Am vazut pozele puse de Otilia.Super distractie.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
Flowers spune:
Unde gasesc chamomilla? La farmacie sau la plafar? Si ce-s cu numerele acelea 5,9...?
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
bertha spune:
Poftiti la cozonacei fierbinti si mamici calde!
Flowers, maine seara mergem la spital pt analize si poimanie la 6,30 ne infiintam pt operatie, speram ca pe la 10-11 sa fim acasa. Da, chiar m-am simtit f bine la intalnire, da' cred ca fac si haz sa uit de morcovul asta care nu-mi da pace,
abia se mai vad frunzele. Stiu ca nu-i cine stie ce operatie, da' tot imi chinuie putin frumusetea obraznica.
Malinas, l-am intrebat pe Darius ce i-a placut in Cismigiu si mi-a zis "de Dna Lavinia, ca mi-a facut un sotron atat de frumos". S-au inteles bine, asa, ca de la oltean la oltean.
Salut-o din partea noastra! Pt fetele care n-au fost, Lavinia este cumnata lui Malinas.
Otilia, asta-seara a aflat si Darius ca voi plecati departe-departe, in Norvegia, si m-a intrebat daca Norvegia e mai departe decat Sighetu-Marmatiei.
Are un puzzle cu harta Europei pe care-l face destul de usor, dar nu realizeaza concret ce inseamna distantele.
Mirtha, ce razboi am vazut eu acolo!
Eva vs ficat, cred ca stiu cine a invins!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Otiliav spune:
Ete de ce sughitam eu
. Bine ca initial am citit fluffy si dupa aceea puffy.
Am uitat sa va zic ca Bertha arata de milioane, nu mai are voie sa slabeasca. Nici Malinas, iar Monica trebuie sa se ingrase.
Ma bag la poze si revin cu impresii.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Otiliav spune:
Hai sa incerc sa elucidez misterul
. Socra zice ca Elisa seamana cu fostul socru, bunicul Elisei. Si ghici ghicitoarea mea pe unde umbla el nestingherit, tanam, prin Bruxelles
.
Problma e ca el e bun la facut baieti, mai exact a conceput in 10 ani vreo 7 baieti si de abia dupa aceea o fata.
Asa ca Alina
, bine ca ai nascut natural si singura in salon. Ca altfel se muta plantatia de morcovi de la Bertha.
Sau o mai fi conceput si alti urmasi pe la Bucuresti prin 70, el stie. De fapt nici el nu stie
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre