*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (61)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Monicus, imi pare rau ca nu-ti faci curaj sa pleci mai departe de casa. Poate, data viitoare, vorbesti cu fetele din Militari si luati un taxi, sunteti mai multe, e mai ieftin si mai distractiv, nu simti cand trece timpul daca te iei cu taina. Cat despre aerul conditionat din mijloacele de transport in comun... ar fi bine sa se simta, din pacate e departe de ideal, statii multe, cald afara, nu prea are timp sa se racoreasca inauntru, ba din contra as zice.

Ootilia, multumim pt aprecieri! L-ai descris bine pe Darius, asa e , vorbaret, comunicativ si smecher tare. Nici cu Ana nu mi-e rusine, o nazdravana frumoasa, varianta feminina a lui Darius. Mi-e gandul tot la copanele Elisei!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Caterina s-a trezit cu febra 39.3 C Cred ca e virala (Rebeca a facut febra tot weekendul)+ dintele nr. 2
De papat, a papat, e destul de vioaie, insa maraita pana la D-zeu Nu-i intram in voie cu nimik, iesim putin pana la mama, poate se mai calmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Uaaaa, ce fortoasaaaa e Brianna, ii intrece si pe baieti. Hai, Bria sa te tii de gagic'tu ca si el ia ceva de pamant dar tot asa nu se lasa Pupam si cumnatica albastrea, minunat tortul. Aveti niste ochi incantatori toate 3

Miky, pupam si noi pe Alexia cea frumoasa si vesela, mai vrem pozeee cu frumusetea

Sa va fie de bine intalnirea, foarte frumosi Ana si Darius, si se potrivesc asa de bine si Julia cu Tudorelul frumuselul si scumpa Maria, si pustoaica de Carmendu, si Oti care se ascunde dupa Elisa pe care asa as pupa-o non-stop dar tot se vede cat e de faina. Abia astept sa vad mai multe pozici

Sa nu ma certati tare, imi dau si eu ca parerea...dar eu nu i-as da inca ficatel ca ma gandesc ca toate toxinele se aduna in ficat Stiu ca are fier dar incerc sa i-l dau din altceva.

M-am cantarit...53,4 kg

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Caterina s-a trezit cu febra 39.3 C Cred ca e virala (Rebeca a facut febra tot weekendul)+ dintele nr. 2
De papat, a papat, e destul de vioaie, insa maraita pana la D-zeu Nu-i intram in voie cu nimik, iesim putin pana la mama, poate se mai calmeaza.

Sanatate multa fetelor!
Foarte tare faza cu Rebeca, vezi daca ai fete asa frumoaseee, de mici se gagicaresc.

Sebi are nevoie de noi

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

M-am cantarit...53,4 kg

Sebi are nevoie de noi

Cred ca nu v-a priit mancarea in Finlanda. Sau nervisorii lui David?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna
Ma bucur ca v-am cunoscut/revazut, m-am simtit f bine cu voi
Copiii sunt toti extraordinari, au crescut, s-au schimbat mult!
Imi pare rau ca am ajuns mai tarziu si nici nu am prea apucat sa stau de vorba prea mult, dar asa este cu 2 mici...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Otilia e foarte cald..azi am iesit dimineata un pic in parc , pe la 10 eram deja in casa, cu limbile afara de caldura, amandoi.. crezi ca n-am sta la plaja toata ziua daca s-ar putea..
oricum azi n-a latrat nici Duglas cainele si nici vecina...

Olivia bravo pt kg!!!ma bucur ca ati ajuns cu bine in cipru!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Sanatate bebelacilor cu febra , virusei si alti corncobauri nedoriti !

Sper sa va delectati cu foto facute de bunica fotografa si Hominis Evuskus Piticus Carnivorus : http://good-times.webshots.com/photo/2659996030104281140ZgacVm

http://good-times.webshots.com/photo/2226019650104281140vKZaHt

Edit - Sa nu va pripiti cu trasul concluziilor. Sunt dora poze - test. Va pup , am fugit la baita !

Am vazut pozele de la mitingeala ! Frumooaaaseee ! Mai vreau , mai aveti ?

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)

N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,Surad numai acei care suspina,Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.
Si daca singur rana nu-ti legai,Cu mana ta, n-ai unge rani straine.N-ai jindui dupa un colt de rai,De n-ai purta un strop de iad in tine.
Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,E c-ai murit in plansetul de-aseara.(Radu Gyr)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

baaaiiii, care mi-o furasi pe fi-mea azi in cismigiu???

edit: io cu individa aia cu 53.4 kile nu mai vorbesc in viata mea!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

Numa ca acum printesa mea are temperatura. De fapt de aseara a inceput . Azi noapte la 4 avea 38.2 acum pana sa o culc 38.6
Cred ca incisivii de sus ies toti odata! Are toata gingiuta umflata. Imi vine sa plang de mila ei!
Ce antitermice ati dat bebeilor ???
Pana acum nu i-am pus decat supozitor cu paracetamol si am incercat sa o hidratez cat mai bine. Daca pana maine o tinem tot asa,maine mergem la doctor.

eu consider febra,orice sare de 38.5.pana la 38.5,dezbrac daca este cazul.daca trece de 38.5,le fac dush.ne jucam in dush cu apa calaie spre rece.apoi pun sosete ude doar cu apa sau in combinatie slaba de otet(un sfert otet,trei sferturi apa).pampersul ridica temp corpului cu un grad,mai ales pe timp de vara.copii mei au stat cu febra 39+ si doar asa le-am scazut-o.daca a ajuns rapid la 39+,am dat antitermic(sup cu paracetamol).stiu ca temp crescuta brusc(in cateva min),este risc de convulsii.altfel,nu le-am dat nimic!
pt dintii,poti sa-i dai chamomilla ch 9,15 sau 200.cate 3 granule seara.este un prod homeopat.
de cele mai multe ori dr dau antibiotic fara macar sa caute infectia...,nu mai zic s-o depisteze
sanatate

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput