*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (61)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Sa inteleg ca s-a legat o prietenie intre Ana si Darius?! Se vede ca s-au inteles bine, sunt doi frumosi Oti, ai tuns-o pe Ana?? Elisa o dulceata, ce frumos rade ea stirb Am recunoscut-o doar pe Carmendu cu Elisa in brate, in rest nu prea... Ba, si pe Maria , insa nu stiu cu cine se juca in poza aia(sper sa nu fac vreo gafa)
Provincia mai asteapta poze

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Am creat pe contul cozonaceilor un album si am pus cateva poze aici.
Le astept pe cele multe si frumoase facute de Darling, Carmendu, Bertha.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Daaaaaaaa, minunata intalnirea, super-mamici, super-bebelusi, super-fratiori/surioare. Acum descarc pozele, nu stiu daca reusesc sa le pun azi in cont, pt ca nu reusesc sa vad nimic pe Webshots, nici pozele Otiliei, nici ale lui Flowers. Daca nu reusesc azi, o sa va rog sa le mai asteptati cateva zile, maine am o zi plina, mergem cu Darius la analizele pt operatia de polipi, vine mama de la Craiova sa stea cu Ioana in ziua operatiei, miercuri operatia, apoi recuperarea (speram sa fie cat mai scurta).

Anca, Dandusa, Oceanborn, aveti dreptate cu bunicii, insa, priviti si partea pozitiva, ii cresteti absolut asa cum doriti, daca gresiti, sunteti singurii vinovati. Indiferent cat de "ascultatori" sunt bunicii, ii rasfata f mult, ii tin numai in puf, ceea ce nu e mereu cel mai indicat lucru. Si noi suntem singuri-singurei, mergem peste tot in formatie completa si suntem f fericiti, chiar daca-i considerabil mai greu. Eu sunt mereu zapacita, uit o gramada (ultima isprava: am facut mancare nesarata total, faza e ca am si gustat-o si nu-mi dadeam seama ce lipseste si am lasat-o asa), am urme clare de oboseala, dar imi revin eu.

Flowers, eu n-am vazut caini in Sebastian, da' sunt cu ochii pe copii mai mult. Chiar vorbeam cu sotul ca ce bine ca nu-s caini. Cre'ca ne-am ramolit amandoi. Exista o portiune ingradita unde sunt plimabti cainii. E drept ca aseara cred ca erau vreo 10 caini de talie mica pe aleea centrala, fugeau printre picioarele copiilor, chiar i-a rugat sotul pe stapani sa-i duca in spatiul lor. Am vazut insa o haita intreaga in zona magazinului "La Bia" (nu cititi un singur cuvant), cred ca le dau oase cei de la magazin, nu prea parasesc zona.
Cand vii si dimineata in parc, da un semn. Noi seara plecam max la 19,30, la 20 avem masa de seara.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Iulia, imi pare rau pentru Diana. Poate a luat ceva virus din parcul de distractii, asta pe langa eruptia dentara. De obicei vin la pachet
Eu i-am dat Caterinei pentru febra Panadol si Nurofen, alternativ.Sanatate multa!

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

Buna
Frumoase poze de la intalnirea cozonaceilor.
Bag de seama ca Ana nazdravana nu a stat pe ganduri...
Ieri am fost cu ai mei copii in parcul de distractii din Campina. A fost super. Numa ca acum printesa mea are temperatura. De fapt de aseara a inceput . Azi noapte la 4 avea 38.2 acum pana sa o culc 38.6
Cred ca incisivii de sus ies toti odata! Are toata gingiuta umflata. Imi vine sa plang de mila ei!
Ce antitermice ati dat bebeilor ???
Pana acum nu i-am pus decat supozitor cu paracetamol si am incercat sa o hidratez cat mai bine. Daca pana maine o tinem tot asa,maine mergem la doctor.

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Provincia si diaspora, te rog
Super dulce Elisa! , iar Ana se pare ca si-a gasit pe frumusete rara sa-si faca ei ochi dulci, niste scumpi si jumatate!!!

Edit: se incarca f greu, anumite poze nu se vad dar in altele am vazut niste pustoaice: una cu codite, Carmendu , pe julia in brate cu scumpete mica Tudor si fetite scumpe printre care si Maria
mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Laura mersi. Nurofen i-am zis sotului sa-mi ia dar l-am sunat sa ia si panadol. Sper sa nu fie virus dar...asta e.

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Pupam dulceeeee o cozanacica ffff dulceeee. Pai osaspuna.. dar trebuie sa mai ai un pic de rabdare,,,, ca.. o sa vina monentul cat mei repede.. este o scumpa... ce mai.. cum face..
Si stai linsitita.. nu te enerva pe vecini.. ca nu trebuie sa fii suparata pt ca Alexia te simte... stiu ca este enervanti vecinii care isi gasesc de treaba exact in timpul zilei.. de te face sa el spui vorbe "dulci".... daca vrei vin s ate ajut.. sa le spunem amandoua... (glumesc)... Sper sa fii trecut repede galagia si sa nu mai ai aprte de galagie... si cozanacca sa doarma linsitita.
Pupam dulce...

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Alexia a spus acum cateva zile si tata, iar cand are chef de vorba tot spune da-da-da-da-da,ba,pa,ta,ma si clar mama si tata.E o scumpa.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Frumoase poze.. feliciatri ca v-ati inatlnit si toata lumea s-a simtit excelent la intalnire... ... si eu imi doream dar la Moghiros.. dar asta este... pt mine este ff departe si nu pot merge cu mijloc de transport.. unde este aer condtioant.. dar... asa este.. ma consolez.. Nuami bine la toata lumea.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Am creat pe contul cozonaceilor un album si am pus cateva poze aici.
Le astept pe cele multe si frumoase facute de Darling, Carmendu, Bertha.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Nu am pus pozele, am uitat userul si parola. Rog sa ma ajute cineva PM, sa pot pune deseara poze.

Babyzapi Leeloo, Monicus, v-am simtit lipsa! Sper ca numai lipsa timpului v-a impiedicat sa veniti.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bertha, tinem pumnii sa fie cat mai usoara operatia si recuperarea. Nici n-am apucat sa-ti spunda tare-mi place de Darius ca-i vorbaret si nu se rusineaza. Si el stie ca-i frumos si se lasa admirat, pozat, un smecher.
Anca, deci si mama ta la fan. Si a mea la fel, ei i se pare ca e tare justificata ca nu poate venila Bucuresti pe motiv ca are de muls vacile si munca la fan. We asta mergem noi la ei sa facem treburile din gospodarie . Cel mai comic este de departe tata, anul trecut m-a sunat pe mine in Norvegia gravida fiind sa ma intrebe cand imi iau concediu ca are nevoie de oameni pentru fan . Si la telefone greu sa-i prind cand umbla pe toate coclaurile. Partea buna este ca-i mai fur cate 3 luni in Norvegia.
Elisa a papat de dimineata aproape tot borcansul cu piersica, stiu cei dinfabrici cum sa le faca pe placul lor, probabil secretul este zaharul adaugat.
Camelia eu nu am Iso-fix la masina, in schimb am suportul pentru scoica Maxi-Cosi, asa ca probabil voi lua scaunel care se potriveste pe suport ca sa fie siguranta mai mare plus ca iesim mai ieftin. Deci as alege PrioriFix.
Iulia, febra asa mare nu ar trebui sa fie de la dinti. Panadol si Nurofen se dau alternativ.
Oceanborn, pai mai bine pe plaja decat acasa cu asa vecini.
Laura, am tuns-o acum cateva zile, avea parul tare tocat dar vroiam sa intre in vacanta sa nu fie suparata ca o tundem si nu mai are par de codite.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Multumesc ca v-ati gandit la noi... chiar daca am avut ff multa treaba astazi... tot voiams a imi fac timp. dar pt mine sincer este ff deprate.. imi doresc sa va cunosc... de faot sa va cunoaste,, dar evit sa merg in transport unde este aerul conditionat.. si ff multa lume.. masina noi nu avem si cu taxiul.,.. la ora acea facea mult.. pt ca era multa aglomeratie... de faot mereu este aglomeratie in militari,, de cand cu Cora.. dar.. tot am sperat pana in ultima clipa ca poate o sa fie de data asta ceva mai aproape sa putem veni si imi convenea f mult sa fie Moghioros.... dar cum am mai spus nu a fost sa fie.. sper din toata inima sa mai fie intalniri in toamana cand lumea se intoarce din concedii.. Sanatate si numai bine... Pupici..

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Nu am pus pozele, am uitat userul si parola. Rog sa ma ajute cineva PM, sa pot pune deseara poze.

Babyzapi Leeloo, Monicus, v-am simtit lipsa! Sper ca numai lipsa timpului v-a impiedicat sa veniti.

poze
Cum s-a nascut Ioana

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput