*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (61)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

batzoasa

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Micky_ea mersi de aprecieri!
noi avem 3 santiere in jurul blocului, o vecina urlatoare cu o fetita asisderea sub noi la et 2 si un caine lup la et 1, pe balcon ...
nu are rost sa va zic ce nervi imi fac zilnic...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Salutare!

Noi am revenit de la intalnire. Ne-am simtit tare bine, ma bucur ca amreusit sa ne vedem.
Nu va spun ce frumoase-s mamicile si picii. Am discutat cu ele de parca ne stiam din scoala generala.
Am ratat-o pe Carmendu la plecare si pe Sonia, nu stiu cum am reusit.
Eu am facut doar cateva poze, incerc sa le urc cat mai repede dar acum ma grabesc sa-i fac piureul de legume, deja au fiert.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Flowers,oare spre cine se grabeste asa Brianna ?Sa fie David?
Oceanborn,tu esti intr-un mediu si mai "poluat" fonic ...

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Mamici va multumesc pentru urari.

Noi am fost la mare o saptamana. Iuliei i-a placut tare mult.

mami de Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetele fara ajutor deloc....uufff, va admir si-mi dau seama cat de greu trebuie sa va fie, mai ales cu 2 prunci (Dandusa) Eu am si parintii si socrii in oras si ma ajuta cand am nevoie, Rebeca in weekend e mereu la bunici. Pe Caterina n-am lasat-o peste noapte nicaieri, va ramane la bunici doar dupa ce va merge singura in picioare si dupa ce va manca ceva mai normal sa zic asa....asta insemnand undeva pe la 14-16 luni, asa a ramas si Rebeca la bunici peste noapte prima data. Dar si cand le voi lasa pe amandoua la bunici....dezmat total, nu alta

Anca, sincer, nici mie nu-mi vine sa-i dau pui hormonat din supermarket, de fapt nici nu-i prea dau In sensul ca i-am introdus carnita acum o luna si de atunci i-am dat de vreo 3-4 ori Mi se pare ca nu-i aduce nimik bun organismului, cat despre fier si proteine le ia din iaurt/branzica/cereale.

As fi curioasa, oare in meniurile cu pui din borcanase, ce fel de pui or fi??!! Tot hormonati sau ceva mai bio ca sa le spun asa?? Alra, ai habar despre asta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Flowers nu se incarca poza la mine dar am vazut-o micsorata in partea dreapta sus.Felicitari primei cozonatici batoase!!!!!, s-a dat startul la pasi
ce copii mari avem, nu pot sa cred!

Laura pe borcanase scrie ca animalele si fructele ar fi crescute respectiv cultivate departe de poluare in anumite conditii bla bla , acum cine stie, nu stiu ce sa cred...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am creat pe contul cozonaceilor un album si am pus cateva poze aici.
Le astept pe cele multe si frumoase facute de Darling, Carmendu, Bertha.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Dandusa

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna
Frumoase poze de la intalnirea cozonaceilor.
Bag de seama ca Ana nazdravana nu a stat pe ganduri...
Ieri am fost cu ai mei copii in parcul de distractii din Campina. A fost super. Numa ca acum printesa mea are temperatura. De fapt de aseara a inceput . Azi noapte la 4 avea 38.2 acum pana sa o culc 38.6
Cred ca incisivii de sus ies toti odata! Are toata gingiuta umflata. Imi vine sa plang de mila ei!
Ce antitermice ati dat bebeilor ???
Pana acum nu i-am pus decat supozitor cu paracetamol si am incercat sa o hidratez cat mai bine. Daca pana maine o tinem tot asa,maine mergem la doctor.

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput