*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (61)*
Raspunsuri - Pagina 17
dandusa spune:
Ginye,
spuneam ieri ca Radu are 6 dinti.doi dintre ei sant incisivii laterali
ordinea a fost asa:incisivii centrali de jos-incisivul lateral sus,incisiv central sus,incisiv lateral sus,incisiv central sus.acum se vede ceva din lateralii de jos.
pe noi ne ajuta mult chamomilla.oricum este marait,bla,bla...dar il ajuta cu siguranta
Anca,
te inteleg atat de bine...mama mea sta singura in 3 cam la Buc.n-are servici/sot/catel/purcel.ar putea sa-si bage picioarele si sa vina mai aproape de noi.gaseste 'n' scuze.vine o data la luna sau mai rar.sta cateva zile si pleaca val vartej
.soacra mea sta in C-ta.o singura data a venit sa ma ajute.era noapte,aveam febra mare si eram singura cu copii.dimineata la prima ora a plecat.daca ne vezi,n-ai zice...,adica avem o relatie normala etc.darrrrr...de cate ori ii zicem sa vina se scuza ca tre sa faca de mancare la sot,ca are gradina de udat si nepotul de 4 ani care mai merge si la gradi.nu inteleg,dar nici nu mai incerc.sufar mult din pricina diferentelor pe care le face intre nepoti...,dar asta e!in concluzie...si noi tot singuri,cuci.asa am fost din totdeauna.nici macar o mancare facuta sau ajutor la curantenie etc.cand vine mama imi spala chestiile mai complicate,geamuri,usi,faianta.in rest...facem noi cu copii atarnati de gat si crede-maaa ca-i mai bine asa
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
oceanborn spune:
Fetelor, pot sa-i dau ficatei de pui la pitic?avem 7 luni, eu cred ca putem dar am eu piticii mei cu ouale ficatul si rosiile
. ce cantitate pot sa-i fac?
Dandusa
,jos palaria! pt tine e si mai greu, cu 2..dar cat e de frumos cand ii vezi crescand, si stii ca se au unul pe altul...
mami de Thomas
lauramiron spune:
Oceanborn, eu i-am dat ficatel prima data alaltaieri si i-a placut. I-am amestecat o bucata ficatel in piureul de legume.
Poti incerca sa vezi daca-i place.
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Fetelor, pot sa-i dau ficatei de pui la pitic?avem 7 luni, eu cred ca putem dar am eu piticii mei cu ouale ficatul si rosiile mami de Thomas |
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Fetelor, pot sa-i dau ficatei de pui la pitic?avem 7 luni, eu cred ca putem dar am eu piticii mei cu ouale ficatul si rosiile Dandusa ,jos palaria! pt tine e si mai greu, cu 2..dar cat e de frumos cand ii vezi crescand, si stii ca se au unul pe altul...mami de Thomas |
asta cu 'se au unul pe altul' ma face sa ma simt de milioane de ori mai mandra de mine/noi.in sensul ca am decis sa facem doi pui.bine...,noi visam trei

diminetile sant de vis,este perioada din zi in care amandoi sant relaxati si dornici de joaca.si atata se iubescccc,atata se harjonesccc,se trag de par(care are
ps:cu ficatul,nu stiu ce sa zic.eu nu-i dau inca

diamantu' si safira'
poarta-ma mami
anca_27 spune:
Prinsa cu altele, uit sa multzumesc, mersi Micki, o lady ca intotdeauna, nu uiti pe nimeni.
Lauramiron, si eu tot cu Activia. De cand am nascut am devenit nedespartite.![]()
Camelia, mersic, m-am uitat si eu la scaune, n-as stii de unde s-aleg, dar momentan pretul ma opreste si sa ma uit, dar in curand tb luat si la noi 
Anes, Dandusule, asa e, astea le-avem, cu astea patrulam. Si sunt sigura ca vom fi pentru puii nostrii mamele/soacrele pe care noi nu le-am avut...
. Ce frumos povestesti de Crinutza si Raducu
, mai ca-mi vine pofta de bb2, dar mai stam putin.
Eu inca nu i-am dat carne deloc, pui de ala ametit de la magazin nu-mi vine, desi mai incolo tot de ala o manca, ca de ala mancam si noi, si ficatei n-am incercat.
Oricum, zilele astea mancam fte prost. Cel mai fericit e daddy, care linge tot, dupa ce zibe refuza cu vehementa.
Ieri dimineata, fructe cu branzica, nu, fructe cu cereale, nu, papat daddy. Piersica direct din mana, mozoleala maxima, a mai mers.
Azi dimineata, fructe cu cereale nu, piersica direct din mana, nu, orez cu multe fructe de la borcan, putin, acceptat de la daddy. Daddy lins restul.
Zic de piersica, pt ca a papat aproape una intreaga acu cateva zile, tot asa, dupa ce refuzase de toate.
Ieri dupa-masa a papat insa putina conopida cu cartof si galbenus de ou. Acu sper ca poate dupa-masa merge din nou. Daca nu ... tz si iar tz, bine ca mai este.
Tata la tel imi spune `o sa te suga cu totul`
, eu `si ce daca`.
Inca nu e gata intalneala?
Eu astept impresii.
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
criss703 spune:
Oceanborn eu ficatel i-am dat prima data 1/4 (jumate dintr-o jumate
) si l-am amestecat cu legume fierte (cartof , dovlecel , morcovel ..ce i-am pus la fiert pt. supica ) dupa 1 saptamana i-am dat 1/2 din ficatel la fel amestecat cu legume fierte , a avut succes maxim de fiecare data ..nu am exagerat pana acum i-am facut de vre-o 4 ori numai ..noua asa ne-a zis sa-i dam med. familie .Pofta buna lui gagicu' mic 
Anca , Dandusa nici noi nu avem ajutor din afara asa ne-am obijnuit de la inceput si nu pt. ca nu ar veni toti bunicii stau in oras cu noi dar am vrut sa ne descurcam noi cu ea acum cand inca stau acasa si oricum avem numai un piscotel
, la bunici apelam de 2-3 ori/saptamana cand plec si eu de acasa (in oras/ la o terasa seara in weekend
..) sau cand efectiv nu o putem lua cu noi , atunci ori vin ei sa stea 2-3 ore la noi ori o ducem noi la ei .In prima luna jumate ne-a fost cel mai greu din cauza operatiei mele care se incapatana sa se inchida si eu nu prea puteam face nimic plus ca eram si deprimata rau din cauza asta si ataaaatea "sfaturi " primeam atunci ca ream cheauni de cap ..se parea ca nimic din ce faceam noi nu era bine asa ca am zis pas si ne-am descurcat cum am putut 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
oceanborn spune:
Chiar asa Anca, cand citesc ce scrie Dandusa despre comorile sale parca nu mai simt contractiile
cand ma gandesc la nastere. si noi mai vrem un bebe dar asta dupa ce reusesc sa imi dorm restantele, daca mai am vreo sansa s-o fac.
Va multu' de raspunsuri Laura, Dandusa si Criss
Criss, a mancat piticu' deja, oricum mersi,dar nu ficatei, am intrebat doar pt ca azi iesim la cumparaturi si ma gandeam sa-i iau..
Anca asa a facut si al meu in saptamana in care l-a chinuit dintele2. o sa-si revina, stai lini!
mami de Thomas
Miky-ea spune:
Alexia a spus acum cateva zile si tata, iar cand are chef de vorba tot spune da-da-da-da-da,ba,pa,ta,ma si clar mama si tata.E o scumpa.
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Miky-ea spune:
Offff,ce m-am enervat
,vecinii de jos au bagat iar bormasina si Alexia adormise...imi vine sa-i
.Astia nu se opresc niciodata!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Flowers spune:
Micky_ea
.
Bertha
am mai fost in sebastian, in general seara dupa 19.Multi caini ati mai crescut acolo..!!!
David
, grasule ai aterizat cu bine?
Gagica-ta a inceput sa-si tina echilibru 2-5 sec apoi cade in fund, noroc cu pampersul ca-i amortizeaza cazatura. Apoi se uita la noi s-o incurajam.Am reusit s-o prind intr-o poza cu telefonul.Incerc s-o descarc.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze