*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (61)*
Raspunsuri - Pagina 16
lauramiron spune:
Da mai fetelor, asa-i cu creatza mea negruta
Multumesc pentru aprecieri
Iza, felicitari pentru dintisor, insa nu te bucura asa repede
probabil ca-i va sparge si perechea lui in cateva zile, deci maraielile nu iau sfarsit
Caterinei i-a spart si al doilea dintisor asta noapte
Deci sper c-o scuteste macar o luna.
Dandusa, oofff ce mila mi-e de Raducu
Chiar asa unul dupa altul??!! Tare greu trebuie sa va fie
Alra, bine v-ati intors
Ce lucruri interesante ne povestesti tu acolo, mai zi-ne....desi cand citesc imi vine sa nu le mai dau in veci oua si carne de pui

Cu Danone eu n-am nici o problema, parerea mea e ca a fost o campanie de denigrare acum vreo 2 ani in Ro pentru a face loc si pentru alti 2-3 producatori mari pe piata, gen Tnuva si altii. Rebeca mananca Danonino cu placere, eu ador Activia.
oceanborn spune:
Neata!
Poftiti la cafea fetelor, eu am nevoie mare!
Laura tare faza cu prietenul Rebecai
, m-a distrat!
Fetelor di bucuresti , intalnire placuta si vreme frumoasa va doresc!![]()
O saptamana linistita si frumoasa!
mami de Thomas
oceanborn spune:
Felcitari pt dintisorii Caterinei, Laura! la noi al doilea dupa ce a spart gingia l-a mai chinuit vreo 3 zile pana a spart-o de tot, la al doilea a fost cu mult mai aiurea decat la primul.
eu ii tot studiez gingia de sus dar nu vad absolut nimic, cred ca o sa dureze ceva pana incep sa-l sacaie si cei de sus..speer
mami de Thomas
anca_27 spune:
Multzu pt
, imi crapa ochii, si zibe la 6 e sus zilnic 
S-aveti vreme faina la intanire fetelor, de-abia astept poze, cu nominalizari bineinteles. ![]()
Eu vreau bunica, nu ma mai joc.
Imi cumpar una. Tot iesind cu zibe vad bunici care mai de care mai dedicate, bunici (masculini) care se tin de spate dar imping leaganul si ii dau hutza, ti-e mai mare dragul. Fetelor care aveti parinti, mame, aproape, si va mai si ajuta, pupati-le de 100 de ori pe zi, e lucru mare.
Ieri vorbesc cu mama la tel, o intreb a mia oara daca nu vine pe la noi (e in somaj, tata e plecat la munca afara, se plange toata ziua ca-i e urat si nu poate dormi noaptea), ea nu ca trebuie sa mearga la fan la cutare, ca a promis, ca n-o poate vedea pe zibe cu orteza, asteapta sa-i luam orteza jos... motive idioate
. Ii zic `mami, dar eu ACUM am nevoie de tine, ca nu pot s-o pun pe zibe in scoica sau altceva sa-mi fac treaba, sta doar in funduletz pe pat sau in carucior, si mi-ar prinde bine s-o scoti tu putin la plimbare`. `Nu, ca mie mi-e groaza s-o vad asa... ca va deranjez.... ca....bla-bla`
.
Deci, cine se ofera, cine doneaza 2 ore pe zi bunica dedicata si interesata de nepot, nu doar cu numele si doar sa se laude ca e bunica...
Cealalta bunica, mama vitrega, ar veni cu drag, o iubeste pe zibe la nebunie, dar e bolnav tata, si nu-l lasa singur. Cand mai vine, vine cu el, dar e si mai nasol asa, cu el bolnav pe trenuri, drumuri...
.
Si-asa cu bunicile noastre, mi-am spus of-ul; stiu ca multe dintre voi sunteti la fel, si sunt mandra ca o crestem doar noi, si suntem toata ziua cu ea, dar.... uneori.... tanjesc dupa o bunica...
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
ginye55 spune:
Eli poate ne nimerim la mare. Si noi vrem sa mergem cam in aeeasi perioada. ![]()
Iza felicitari pt Raphael dintos! 
Micky_ea 
De 3 nopti piciul doarme neintors pana la 6 dimi! 

Fetelor, e posibil cat de repede apar incisivii laterali? Mie mi se pare ca lui Stef ii apare al 5-lea dintisor.
Iar a inceput baloseala.
Noua pasiune a piciului este sa-si scrasneasca dintisorii! 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Fetelor, distractie placuta azi la intalneala!
Asteptam poze.Poate la urmatoarea intalnire imi fac curaj si ma arunc cu piciul in masina sa venim la Bucuresti. Marea mea problema e ca nu vrea sa stea in scaunul de masina, nu vrea nici la mine in brate, vrea sa stea numai in picioare chiar si in masina.
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
oceanborn spune:
Anca, ce bine te inteleg..
.ale noastre ar veni, doar sa le chemam, pana acum am refuzat ajutorul cu toate ca-s soacre de treaba amandoua..dar s-ar putea ca la intoarcerea din romania sa aducem pe una din ele, care vrea, eu sunt rupta, noaptea ma trezesc la orice zgomot mic si adorm greu la loc ziua imi cad ochii, duminica-i o binecuvantare ca e sotul acasa toata ziua, uneori si sambata dar mai rar... eu care inainte dormeam ca un bolovan...
thomas nu ezita sa stoarca si ultimul strop de energie din mine..se si trezeste la 5, 6 dimineata... cand ii vad zambetul si-l aud ca tipa de bucurie ca ma vede, imi trec toate si o luam de la capat..doar ca cearcanele se adancesc din ce in ce mai tare...
mami de Thomas
cameliam spune:
alra, bertha, deci asa cu antibioticele... sa nu ma intelegeti gresit ca nu ma bucur ca ati avut parte de experientele respective cu bebei asa mici, insa cumva ma linisteste gandul ca nu e chiar un capat de tara sa dai antibiotic in primul an de viata 
cat despre oua, iaurt etc, eu sincer nu prea-mi mai bat capul. oricum nu poti controla ce e inauntru, daca eticheta chiar corespunde. in principiu evitam orice mancare tip junk si la asta mica o sa fac la fel iar produsele de baza le luam de la magazin sau piata si gata. eu iaurtul danone il consum cu placere de ani de zile. chiar nu cred sa fie o problema cu el. nu cred ca ar mai fi comercializat la cata reclama negativa i s-a facut, ma gandesc ca a fost luat la teste serios si daca a fost lasat pe piata, e ok.
anca, eu te inteleg foarte bine cu lipsa bunicii tocmai prin faptul ca eu o am pe mama cu mine si imi dau seama ce mult face. si sincer, nota 4 bunicii care zice ca nu vrea sa o vada pe Sara cu orteze... pai daca nu te ajuta cand ti-e greu si ai nevoie, cand sa te ajute...
aseara am cantarit fata, cu toata boala, a pus pe ea 180g saptamana asta, are 8,5 kg
. inca e mucosita biata, da' altfel foarte vesela si cu pofta de mancare.
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cameliam spune:
Am inceput sa ma uit dupa scaun de masina pentru 9-18kg, cu fata la directia de mers. Inca nu vreau sa-l folosim, dar ma gandesc sa-l luam sa fie... Vreau tot Maxi-Cosi, acuma dilema mea e care din ele e mai bun, ca-s vreo 4-5 modele. Doar unul e cu iso-fix, restul se prind cu centurile de siguranta. Cel cu iso-fix are doar 4 pozitii de inclinare, altul de se prinde cu centuri are 8 asemenea pozitii plus ca se roteste 90 de grade sa poti pune copilul mai usor in el...
Intrebarea e, care sa fie criteriul de baza dupa care sa aleg scaunul? Isofixul sau celelalte feature-uri?
Fetele care folositi tot Maxi-Cosi si aveti de gand sa ramaneti pe marca asta si in continuare, voi ce ziceti, ce o sa alegeti?
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
anes spune:
cameliam, eu ma luat ci ISI -FIX pt. ca masina mea are centuri cu capse, adica, pocnesc (capsele) la impact, se tensioneaza, apoi isi dau drumul si n-as vrea sa il gasesc pe Bb printre scaune. Adica au un fel de unica folosinta
. Dupa impact, trebuie inlocuite capsele (la fel ca aerbag-ul). Si cel cu ISO-FIX mi s-a parut mai stabil pe bancheta masinii.
anca,
ce motive a mai "bagat" si mama ta! Of! Tu ACUM ai nevoie de ea! Asa-i, o bunica nu este de inlocuit cu nimeni altcineva! Eu ma numar dintre cele norocoase!
Laura, Diamisha, au plecat deja la agatat fetele voastre? Hm! Noi,
Trebuie sa fug! revin!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)